Dezvoltarea fizică a adolescenților: o greutate normala la varsta de 14

Video: Vlad 14 ani, greutate 60 kg banc de presa 110 la 1 ori

în 14 de ani, dezvoltareagreutate normală la vârsta de 14creștere adolescent de 14 aniDezvoltarea fizică a adolescenților: o greutate normala la varsta de 14


Există anumite criterii prin care să judece sănătatea și starea adolescent. Principalele criterii ale acestora - este înălțimea și greutatea. Și ce ar trebui să fie parametrii pentru adolescent în 14 ani?


Există anumite criterii și domeniu de aplicare?

Desigur, toți copiii sunt complet diferite. În plus, în 14 de ani poate fi un puseu de creștere. Deci, nu există criterii clare. Cu toate acestea, unele exemplare cadru există, și este necesar să se estimeze astfel de indicatori importanți ca creșterea adolescent de 14 ani și greutatea sa. Abaterea de la limitele extreme ale acestor reguli poate indica faptul că ceva este greșit, și să aibă un loc de a fi o problemă de sănătate.

Video: pompată pe internet. Dima, în vârstă de 14 ani


creștere adolescent normal în 14 ani

La vârsta de 14 ani, băieții sunt deja încep să crească înainte de fete. Astfel, creșterea normală a unui adolescent de 14 ani ar trebui să fie în intervalul de 156-167 centimetri.
În cazul în care creșterea este mai mică de 148 de centimetri, sau mai mult de 176 de centimetri, este posibil să vorbim despre unele dintre abaterile. Pentru fete, o creștere normală este de 155-163 centimetri, și nu ar trebui să depășească limitele de 147 și de 171 de centimetri.

greutate adolescent normal în 14 ani

Care este greutatea normala la varsta de 14 ani? Pentru băieți, această cifră ar trebui să fie egală cu 42-56 de kilograme. În cazul în care greutatea este mai mică de 34 sau mai mult de 73 de kilograme, se poate vorbi de subponderali sau a excesului de greutate, respectiv. Cât despre fete, ele sunt o greutate normala la varsta de 14 ani este de aproximativ 48-58 kg, și nu trebuie să fie mai mică de 37 de kilograme și peste 72.

dezvoltarea adolescent

Dezvoltarea în cei 14 ani au trecut rapid. Există un puseu de creștere. În plus, fetele și corpul rotunjit începe să capete caracteristicile sexuale. La baieti, apare un pic mai târziu, în vârstă de aproximativ 15-16 de ani.

Rămâne să adaug că părinții ar trebui să monitorizeze dezvoltarea copilului, un adolescent, mai ales pentru greutate și înălțime, astfel încât problema mai devreme identifica, cu atât mai ușor este să-l elimine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tensiunea arterială la adolescenți 14 ani: norma și abatereaTensiunea arterială la adolescenți 14 ani: norma și abaterea
Utile cina: retete pentru un adolescent de 17 aniUtile cina: retete pentru un adolescent de 17 ani
Vitamine pentru adolescenți 12 aniVitamine pentru adolescenți 12 ani
Dieta pentru pierderea in greutate adolescenti 14 aniDieta pentru pierderea in greutate adolescenti 14 ani
Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?
Cât de multe calorii ai nevoie de un adolescent de 14 ani?Cât de multe calorii ai nevoie de un adolescent de 14 ani?
15 Ani copil15 Ani copil
Greutatea normală și de creștere a copilului în 13 aniGreutatea normală și de creștere a copilului în 13 ani
Dezvoltarea fizică a unui copil de 13 aniDezvoltarea fizică a unui copil de 13 ani
Caracteristici de formare adolescenți 14 aniCaracteristici de formare adolescenți 14 ani
» » » Dezvoltarea fizică a adolescenților: o greutate normala la varsta de 14

© 2011—2022 GurusBaby.com