Sănătatea fizică a adolescenților în 13 ani

sănătatea fizică a adolescențilorsănătate, în special adolescentprevenirea sănătății fiziceSănătatea fizică a adolescenților în 13 ani

Ce determină sănătatea fizică a unui adolescent? Care sunt principalele caracteristici ale sănătății unui adolescent? Care este prevenirea sănătății fizice a copilului în 13 ani? Răspunsurile în acest articol.


sănătate adolescent depinde de el însuși, precum și de la părinți, pentru că în cei 13 ani copilul nu este încă în măsură să aibă grijă de ei înșiși complet. Deci, cum vă menține sănătatea adolescenților? Detaliile din acest articol.

Caracteristici de sănătate

În această etapă, există o creștere accentuată a creșterii economice, maturizarea sexuală și dezvoltarea tuturor organelor și sistemelor. Așa că sănătatea fizică a adolescenților depinde în întregime de nutriție, stil de viață și de sănătate. Mai jos sunt cateva componente importante de sănătate.

sportiv

Sport - aceasta este viața. Așa că va fi foarte util pentru a încerca să obțină activitatea fizică. Dar sarcina acest lucru ar trebui să fie fezabilă și rezonabilă.

Dar un stil de viață sedentar poate face rău, așa că a muta o necesitate. Dar oboseala poate fi, de asemenea, dăuna.

mese adolescent

De asemenea, caracteristici de sănătate a unui adolescent depinde de puterea sa. Nu există diete greu la această vârstă nu ar trebui să fie. Dar, de asemenea, mânca totul fără restricții și nu este necesar, aceasta poate duce la greutate și probleme de sănătate în exces. Este necesar ca dieta a fost echilibrat. Hrana ar trebui să conțină tot ce ai nevoie: proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine, minerale, acizi, oligoelemente și așa mai departe.

obiceiurile dăunătoarePrevenirea sănătății fizice ar trebui să fie, de asemenea, și pentru a proteja adolescent de obiceiurile proaste. Este absolut clar ca fumatul si alcoolul nu sunt bune nu se va face, de îndată ce prejudiciul, în plus, ireparabile.

Video: Cum subțire Ksenia Borodina după naștere

igienă

Sănătatea și îngrijirea corpului sunt de asemenea importante, acest lucru ar trebui să fie învățați din copilărie, dar in adolescenta incepe la pubertate, și există caracteristici sexuale secundare, astfel că igiena este importantă în 13 de ani decât oricând înainte.

Video: COPII YOGA: sănătate și armonie la o vârstă fragedă

În general, starea de sănătate a adolescenților depinde de el și, desigur, de la părinții săi, care trebuie să trimită copilul la calea cea dreaptă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Masturbare adolescentMasturbare adolescent
Caracteristici ale educației tinerilor la 15 ani: informații pentru părințiCaracteristici ale educației tinerilor la 15 ani: informații pentru părinți
Utile cina: retete pentru un adolescent de 17 aniUtile cina: retete pentru un adolescent de 17 ani
Sport în 14 ani: valoarea pentru dezvoltarea unui adolescentSport în 14 ani: valoarea pentru dezvoltarea unui adolescent
Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?
Psihologia adolescentPsihologia adolescent
15 Ani copil15 Ani copil
Dezvoltarea fizică a unui copil de 13 aniDezvoltarea fizică a unui copil de 13 ani
Caracteristici de formare adolescenți 14 aniCaracteristici de formare adolescenți 14 ani
Cum de a pune un adolescent de 13 ani de modă și de bun gust?Cum de a pune un adolescent de 13 ani de modă și de bun gust?
» » » Sănătatea fizică a adolescenților în 13 ani

© 2011—2022 GurusBaby.com