Dezvoltarea fizică a unui copil de 13 ani

Video: Yoga pentru copii, lecția 21. Dezvoltarea fizică a copiilor de 1-2 ani

copil 13 ani de dezvoltareraportul dintre înălțimea și greutatea copiluluigreutatea copilului la vârsta de 13 aniDezvoltarea fizică a unui copil de 13 ani

Video: Yoga pentru copii, lecția 22. Dezvoltarea fizică a copiilor de 1-2 ani

Care sunt caracteristicile de dezvoltare a unui copil este diferit în 13 ani? Cum de a determina raportul normal înălțimea și greutatea copilului? Ce este un copil de greutate normala in 13 ani? Răspunsurile în acest articol.


În adolescent al 13-lea foarte repede și în mod activ în creștere și în curs de dezvoltare. Și mulți părinți sunt interesați, ceea ce ar trebui să fie înălțimea și greutatea copilului? Detaliile din acest articol.

Dezvoltarea copilului în 13 ani

În adolescent al 13-lea se dezvoltă în mod activ. La această vârstă, există o așa-numită puseu de creștere, care reprezintă perioada cuprinsă între 11 și 16 ani. Aceasta este, în acest stadiu, copilul poate creste pana la înălțimea finală. Dezvoltarea copilului în cei 13 ani merge rapid, inclusiv sexul. Desigur, în creștere și în greutate, mai ales la fete, pentru că începe să crească în volumul de solduri si sani, întregul corp rotunjit. Și băieți musculare crește masa.

Creșterea adolescent în 13 ani

Care ar trebui să fie creșterea unui adolescent? Tarife pentru fete și băieți diferă fetițe cresc mai repede și mai rapid, mai ales la această vârstă. Raportul dintre înălțimea și greutatea copilului ar trebui să fie proporțională, aceasta va ajuta medicul determina ca compozitia corpului poate fi diferit.

Video: Yoga pentru copii, lecția 18. Dezvoltarea fizică a copiilor de 1-2 ani
Deci, pentru băieți greutatea medie normală ar trebui să fie între 149-160 cm. În cazul în care creșterea este mai mică de 141 de centimetri, este anormală, precum și faptul că el este mai mult de 170 de centimetri. Pentru fete, rata normală de greutate egală cu 151-161 cm. creștere insuficientă este considerată, în cazul în care este mai mică de 143 de centimetri, și excesivă, în cazul în care este mai mare de 168 de centimetri.

adolescenti greutate

Ce ar trebui să fie greutatea copilului la vârsta de 13 ani? Rata normală pentru băieți - 38-50 kg. Greutatea redusă este considerată, în cazul în care aceasta este mai mică de 30 de kilograme, și obezitatea poate vorbi, în cazul în care greutatea mai mare de 66 kg. Pentru fete este greutatea normala 43-52 kg, deficitul are loc la o greutate mai mică de 32 de kilograme, iar obezitatea amenință și cântărește mai mult de 69 de kilograme.

Este important să se monitorizeze înălțimea și greutatea unui adolescent, deoarece acești indicatori, inclusiv sănătatea estimat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Niveluri normale de creștere a copilului de treiNiveluri normale de creștere a copilului de trei
Norma greutate a copilului de până la un anNorma greutate a copilului de până la un an
Tabele de dezvoltare fizică statistic de creștere a băiețilorTabele de dezvoltare fizică statistic de creștere a băieților
Greutatea normală și de creștere a copilului în 13 aniGreutatea normală și de creștere a copilului în 13 ani
Sănătatea fizică a adolescenților în 13 aniSănătatea fizică a adolescenților în 13 ani
Norma de greutate la copiiNorma de greutate la copii
Tabele de dezvoltare fizică statistic de creștere a fetelorTabele de dezvoltare fizică statistic de creștere a fetelor
Dezvoltarea fizică a adolescenților: o greutate normala la varsta de 14Dezvoltarea fizică a adolescenților: o greutate normala la varsta de 14
Greutatea normală și de creștere a copilului în 12 aniGreutatea normală și de creștere a copilului în 12 ani
Înălțimea aproximativă și greutatea copilului la 11 aniÎnălțimea aproximativă și greutatea copilului la 11 ani
» » » Dezvoltarea fizică a unui copil de 13 ani

© 2011—2022 GurusBaby.com