Ce se întâmplă dacă vârsta de 14 de ani, nu vrea să învețe?

studiu și adolescentmotivația pentru învățare Teenadolescent nu vrea să studiezeCe se întâmplă dacă vârsta de 14 de ani, nu vrea să învețe?

De ce de multe ori de studiu și adolescent sunt concepte incompatibile. Care ar trebui să fie motivația pentru învățarea unui adolescent? Ce se întâmplă dacă un adolescent nu vrea să învețe? Răspunsurile în acest articol.


Foarte des, părinții se confruntă cu o astfel de problemă pe care adolescentul nu vrea și refuză să învețe. Cum de a face cu ea? Cum de a motiva un adolescent pentru a studia? Detaliile din acest articol.


Motivul pentru lipsa dorinței de a învăța

Nu vreau să învețe mulți adolescenți, dar toată lumea are motivele lui. Sarcina părinților - pentru a găsi aceste din aceleași motive. Acest lucru - primul pas spre rezolvarea problemei „de studiu și un adolescent.“

Video: Adolescentul nu vrea să studieze


dezinteresul

Se întâmplă adesea că există o reticență de a învăța, din cauza lipsei de interes în studii. Cum de a motiva copilul în acest caz? Puteți, de exemplu, pentru a cumpăra o colecție de sarcini neobișnuite și interesante în matematică (sau alt obiect), sau să instalați un program de divertisment pe computer. Poate de interes apare.

Video: Mamă și copil: Pat Boom, adolescent nu vrea să studieze

Importanța studierii

Adolescentul - este format deja personalitate, aproape adult. Prin urmare, motivația pentru învățarea unui adolescent ar putea fi să explice copilului cât de important studiu in timpul nostru. Deci, vă pot spune că sexul opus nu este interesat de prost si needucat.

Video: Adevaratul motiv pentru care copilul nu vrea să studiezeÎn plus, este posibil să se sublinieze faptul că, în viitor, fără educație ar fi imposibil pentru a obține un loc de muncă bun de plată și pentru a atinge un oarecare succes în viață. Astfel de metode de multe ori nu reușesc, pentru că adolescentul trebuie să înțeleagă toate astea.

exemple ilustrative

Puteți specifica adolescent la orice persoană anume. De exemplu, în cazul în care un adolescent nu vrea să învețe, ar trebui să-i spui despre orice persoană anume, care nu are studii și să lucreze ca un încărcător. Dar nevoia si exemplul pozitiv, care va indica faptul că numai cu studii, puteți obține o poziție bună și locul în viață.

Morcov și băț

Această metodă este la fel de vechi ca lumea, dar uneori pur și simplu funcționează.

Iată câteva modalități prin motivația adolescentului de a studia. Merită să le încercați și să aleagă cele mai potrivite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristici de comunicare a adolescenților în 13 aniCaracteristici de comunicare a adolescenților în 13 ani
Motivația de a învățaMotivația de a învăța
Cum de a găsi un limbaj comun cu un adolescent de 16 ani?Cum de a găsi un limbaj comun cu un adolescent de 16 ani?
Filme de 14 aniFilme de 14 ani
Literatură mondială pentru fete în vârstă de 12 aniLiteratură mondială pentru fete în vârstă de 12 ani
Sport în 14 ani: valoarea pentru dezvoltarea unui adolescentSport în 14 ani: valoarea pentru dezvoltarea unui adolescent
Vesela pentru adolescent 17 aniVesela pentru adolescent 17 ani
Dieta pentru pierderea in greutate adolescenti 14 aniDieta pentru pierderea in greutate adolescenti 14 ani
Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?
De ce adolescenții nu doresc nimic?De ce adolescenții nu doresc nimic?
» » » Ce se întâmplă dacă vârsta de 14 de ani, nu vrea să învețe?

© 2011—2022 GurusBaby.com