Cum de a educa adolescent de 15 ani?

Video: Psihologia copiilor 12-15 ani: exceptare pe categorii sau perioada de protest

ridicând un adolescent de 15 anicum să educe adolescentcaracteristici ale educației moderneCum de a educa adolescent de 15 ani?

Care sunt caracteristicile psihologilor moderne de educație distinge? Răspunsuri la întrebările pe care le cunosc, dar cu acest articol.


 Adolescența este cunoscută în primul rând caracterizat nu numai printr-o schimbare bruscă a autorităților, dar, de asemenea, regândirea absolut toate principiile de viață. Cercul de interes student este în continuă creștere, literalmente în fiecare zi, el întâlnește o nouă persoană sau găsește ceva neobișnuit.

Video: lecții, sfaturi pentru părinții copiilor în vârstă de 10-11 ani. curs "Cum de a aduce copii"


Comparativ cu copiii mai mici, există, de asemenea, noi oportunități pentru părinți cu privire la problemele de educație adolescent de 15 ani.

Video: Cum de a educa malchikov.Sovety psiholog
Expertii recomanda sa joace rolul de „partener-partener“ în acest stadiu al dezvoltării copilului dumneavoastră decât „părinte-copil“. Lucru este că, în timpul adolescenței, unii copii incep sa se comporte ușor diferit față de părinții lor decât oricând înainte. În plus, ogryzany și scandaluri frecvente, ele pot merge la fel de mult cum doresc, săriți peste lecții și de a face temele. Aceasta este doar o mică parte din ceea ce părinții trebuie să facă față.

 Unii părinți recunosc că ei nu știu cum să educe în mod corespunzător un adolescent în acest tip de situație. Este într-adevăr foarte simplu. Acum trebuie să se ocupe de un adolescent nu mai este ca un copil, ci ca un om matur. Explică-l. Dar acum el, la rândul său, trebuie să fie trași la răspundere și independent de eventualele defecte sale.

În cazul în care un astfel de sistem nu va convine, literatura de specialitate cu privire la caracteristicile educației moderne a adolescenților recomandă să facă un compromis, întotdeauna cu un adolescent poate fi negociat. De exemplu, în cazul în care nu va primi note proaste și pentru a face ceva de lucru în jurul casei, te rândul său, de două ori pe săptămână îi va permite să meargă noaptea târziu. Cu toate acestea, în acest caz, este de asemenea important să nu să-și reconsidere acțiunile sale și ei. În caz contrar, un compromis se poate termina în promiscuitate adolescente, că în viitorul apropiat ar putea duce la consecințe ireversibile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Psihologia copiilor de 11 ani în educațiePsihologia copiilor de 11 ani în educație
Caracteristici ale educației tinerilor la 15 ani: informații pentru părințiCaracteristici ale educației tinerilor la 15 ani: informații pentru părinți
Sfaturi utile despre parintiSfaturi utile despre parinti
Cărți interesante pentru băieți 16 aniCărți interesante pentru băieți 16 ani
Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?
Criza din adolescențăCriza din adolescență
Mai ales băieții de educație în 10 aniMai ales băieții de educație în 10 ani
Probleme de creștere a copiilorProbleme de creștere a copiilor
Educarea Boys: sfaturi și înregistrări videoEducarea Boys: sfaturi și înregistrări video
Psihologia adolescentPsihologia adolescent
» » » Cum de a educa adolescent de 15 ani?

© 2011—2022 GurusBaby.com