Copii după cezariană

cezariana - un test serios pentru tânăra mamă, copilul, cu aceeași grave, cum ar fi naștere. Cum de a ajuta copil după cezariană

mai ușor să se transfere la studiile sale a căzut?

Poti vorbi despre faptul că perioada de adaptare copii care se nasc prin cezariana trece complicat. Acest lucru se datorează stării nou-născutului. Dacă această operație cezariană neplanificate, în plus față de anestezie și intervenție chirurgicală asupra stării copilului afectează în mod semnificativ condițiile de dezvoltare cezariana inainte de pre-natale.

chiar dacă cezariană, adaptarea nou-născutului are loc intens, deoarece nu au existat efecte asupra nașterea fătului biomecanism, nu a existat nici un răspuns de stres a fătului la naștere.

Video: Un copil in vezica urinara fetale dupa cezariana

în copil după cezariană poate fi întârzieri lungi în prima respiratie, ea poate înghiți lichid amniotic, de droguri este în depresie. Nou-născuți, care au fost eliminate prin cezariană au o evaluare mai mică pe Apgar, astfel încât atenția personalului medical pentru a kesaryatam mult mai mult decât la copiii care au luat naștere modul „tradițional“.

Copii după cezariană

cezariana - nu cel mai bun mod de a nașterea luminii, interferența în procesele naturale, adică, trebuie utilizat numai din motive de sănătate. Kesarenok imediat după intervenția chirurgicală trebuie să îndeplinească nevoile lor, precum și un copil nou-născut, născut într-un mod natural. Deci, ceea ce este nevoie? Aceasta este dragostea, caldura, alaptarea, curățenia. În cazul în care operațiunea este efectuată utilizând anestezie epidurală, apoi atingeți „piele pentru piele“ între mamă și copil poate fi inițiată deja în sala de operație.

copil după cezariană

In multe spitale de maternitate practică partener de naștere, prezența tatălui în timpul unei cezariana nu este o excepție. Imediat după extragerea copilului, în piele de piele-la-răspândi tatăl său, care este gata să se întâlnească cu copilul într-o cameră de operare din apropiere. Contact „piele-la-piele“ în primele două ore după intervenția chirurgicală se efectuează între copil și tatăl.Tata devine indispensabil pentru copilul tau. Ajutorul și sprijinul tatălui său mai mult ca oricând este important pentru femeile în primele câteva zile după operație. spital de maternitate ar trebui să creeze condiții pentru șederea în comun a mamei și a copilului imediat dupa cezariana, pentru a asigura accesul liber al părinților.

Separarea mamei și a copilului în timpul primei zile după intervenția chirurgicală (2-3 zile), poate afecta starea de sanatate a femeilor, alăptarea, sănătatea copilului. În cazul în care mama nu este în măsură să pună copilul la sân - ceea ce duce la un deficit de lapte. Termina alimentarea formula pentru copii. Lipsa alăptării duce la încălcarea de colonizare a microflorei copilului si creste riscul de boli infecțioase.

Copii după cezariană

În momentul de față, după cezariană după 1,5-2 ore femeile postpartum li se permite să se întoarcă în pat, indiferent de tipul de anestezie. După 6 ore, lăsat să stea în pat, te ridici și să se plimbe episcopie. Terapia de perfuzie este limitată la 800-1200 ml. În prima zi, după ce mama cezariană devine capabilă de auto-îngrijire, îngrijirea nou-născutului. Traduceri în Ward postnatale este posibilă în 10-12 ore.

Video: nastere naturala - al treilea copil după două cezariene

Co-gazdă și mama copil după cezariană importante din punct de vedere al stabilirii lactației. Fiziologia nașterii, alăptării fiziologie - o relație strânsă, confirmată de numeroase exemple. Mecanismul de începere a lactației la femei dupa cezariana nu poate fi la fel ca după o livrare fiziologică. mama și copil după cezariană Am nevoie de ajutor și a vieții private nu este posibilă. Eșecurile în lactație apar mult mai frecvent.

Operatia de cezariana, fără a forței de muncă crește probabilitatea de dificultăți cu alăptarea. In prezent epidurală pe scara larga, anestezie spinală, atunci cand multe femei pot alăpta copilul pe masa de operație. În cazul în care operațiunea a fost efectuată sub anestezie de scurtă durată și superficială, mulți dintre copii sunt alăptați la sân imediat după ce mama se îndepărtează de anestezie.

Absența contactului fizic și aplicarea copilul la sân la scurt timp după o intervenție chirurgicală reduce activitatea de alăptare, copil pasiv, refuzul frecventă a sânului. In primele zile dupa o cezariana, cele mai multe femei au nevoie de ajutor. Femeia are nevoie de un asistent pentru a aduce copilul pentru a corecta perna pune corect copilul la sân, pentru a primi confortabil, rândul său, pentru a da celalalt san.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tehnica cezarianaTehnica cezariana
Consecințele cezarianăConsecințele cezariană
Doare cusătură după cezarianaDoare cusătură după cezariana
Livrare naturale sau cezarieneLivrare naturale sau cezariene
Faceți cusătură vizibilă de la operația cezarianăFaceți cusătură vizibilă de la operația cezariană
Cezariene: indicațiiCezariene: indicații
Sarcina dupa cezarianaSarcina dupa cezariana
Mesele dupa cezarianaMesele dupa cezariana
Care sunt argumentele pro și contra unei intervenții chirurgicale cezarianaCare sunt argumentele pro și contra unei intervenții chirurgicale cezariana
Luna dupa cezarianaLuna dupa cezariana

© 2011—2022 GurusBaby.com