Fapte interesante despre sex cu un zâmbet

bărbat și femeie

Unul dintre cele mai vechi subiecte de interes pentru omenire - este dezlegarea misterelor relațiilor sexuale ale bărbaților și femeilor. Oamenii de știință de toate vârstele și naționalitățile sunt împingând în mod continuu, în acest sens, sunt multe ipoteze, care încearcă să găsească dovezi ale acestora. Aici este cel mai uimitor dintre ele.

Sexul - o cale de atac eficientă și, fără probleme pentru dureri de cap

Surprins? Se pare că, în timpul plăcerile dragostei într-o femeie sânge crește dramatic nivelul de serotonina - biologic substanțe active care imbunatatesc conductivitatea fibrelor nervoase si de a crea o plăcere dominantă. Ca urmare a unei dureri de cap, dacă nu se îndepărtează complet, atunci tocit într-o asemenea măsură încât sunt necesare analgezice! Acesta poate fi util pentru o dată să uite feminin și să încerce să-și scuze? Și, ca o compensație pentru „suferință“ pentru a cere soțului să realizeze fantezia erotică prețuite lung?

Video: fapte interesante despre sex

Cuplul mediu are sex de două ori pe săptămână

Nu te grăbi să nege! Studiul problemei implicate în compania Durex, producatoare de prezervative. Și, din moment ce acesta este unul dintre cele mai mari din monopolul mondial, acestea pot fi de încredere, deoarece eroarea, în primul rând ar trebui să se reflecte în venitul lor. Pe cine studiază? În realitate, o astfel de pereche nu există - este un model statistic, care a inclus tineri și nestăpânită, și preferă regularitatea iubitori în vârstă. Dar avem o oportunitate de a compara propria lor activitate sexuală cu o valoare medie globală. Ei bine? Mândru?

Zona erogena cele mai active sunt glezna

Ediție medical de Dermatologie, fabricate în Marea Britanie, a efectuat un experiment cu voluntari: subiecții încurajat în mod activ toate domeniile posibile ale corpului, care, deși numit vreodată erogena. Rezultatul a fost uimitor: atât pentru femei cât și bărbați câștige plăcerea se simte ca cel mai sexual, zgârierea la glezne! Iată secretul masaj thailandez ... verifica?

Omul Obezi capabil de sex mai mult decât slab

Autorii acestei teorii, turcii au început, care, după cum știm, nu suferă de un complex de inferioritate din cauza oscilația peste pantaloni de burtă. La urma urmei, este atât de ușor să se ascundă sub o centură largă de pantaloni! Explicația științifică a rezultatelor experimentului s-au dat toate aceeași britanic, nu sunt mulțumiți cu povești simple, de sexualitate sporită rezidenților turci. Se pare că, cu cât IMC, corpul unui om mai acumulează hormoni sexuali feminini care blochează acțiunea oamenilor, și, astfel, amână momentul orgasmului în macho real, cu până la 7 minute! Deci, înainte de femei se confruntă acum cu o sarcină dificilă: să ia un risc și pentru a alege un exemplar viu al lui Apollo, sau pentru a găsi un confort garantat în îmbrățișarea moale a unui ușor grăsuț Zeus?

Omul visează la mâncare nu mai puțin despre sex

Truism că drumul spre inima unui om este prin stomac, dreapta! Rămâne să vedem de câte ori este necesar să se hrănească (și nu numai) că el se întindă pe canapea contentedly, nu încearcă să meargă la magazin (stânga). Din nou, oamenii de știință ne confunda, oferind pentru a studia doar modelul statistic mediu al unui om și un rezultat - până la 15 ori pe zi. Desigur, în realitate, această regulă are abateri în ambele direcții, în funcție de vârstă, ocuparea forței de muncă și de sănătate. Dar, în orice caz, este încă mai bine decât o glumă comună cu privire la fiecare șapte secunde. Și nu trebuie să uităm despre caracteristicile importante: produse alimentare și sexul în rândul bărbaților nu înlocuiesc unul pe altul!

Oral ajută să facă față cu boala dimineata la femeile gravide cu toxemiaEste recomandat femeilor gravide nu pentru a rula și pentru a citi o explicație a teoriei până la sfârșit. Cea mai frecventă cauză a toxicității din prima jumătate a sarcinii este un organism imunologic viitor conflict mama si fat-o jumătate străin. Sperma soțului ei (tatăl copilului) după sex oral ia greul soților sistemului imunitar. Deci, atunci când o astfel de plăceri regulate de dimineață greață scad și ele.

Video: Date despre sex

Capacitatea de a avea un orgasm - rezultatul selecției naturale în rândul femeilor

După cum știți, natura nu face nimic pentru nimic. Potrivit biologi, orgasmul nu este doar pentru femeie (feminin) nu a refuzat curtare și dorințele bărbaților (bărbați), și ea a căutat să se bucure în mod regulat. În condiții de luptă continuă pentru supraviețuire, este, probabil, una dintre modalitățile cele mai fiabile pentru a face o leoaică mulțumit să nu sară dintr-o dată, și relaxat să se întindă la sperma a avut o șansă de a fertiliza ovulul. Și unul dintre masculi mai mare sansa de a lăsa în urmă urmași? Asta-i drept - cel care va face un maxim de ingeniozitate și să fie în pat animal blând și afectuos.

Pentru a estima lungimea maturității, este necesar să se examineze degetele partenerului

oamenii de stiinta Neobosit au gasit o corelatie intre nivelul de impact asupra fătului în curs de dezvoltare de hormoni sexuali masculini și valoarea index și inelul degete. Cu cât este mai diferite dimensiuni lor, cu cât lungimea corpului principal al iubirii. Și cineva a definit norma ei? Desigur: limita inferioară a normalului este considerată a fi de 6 cm, masculi maturi sexual, dar oamenii de știință au mers mai departe, după ce a constatat că valoarea medie pentru ruși este de 10 cm, astfel încât vă puteți relaxa și la mâinile lui nu se holbeze ...

Un sfert de bărbați cu vârsta de peste 65 de ani în timpul bucuriile de dragoste acoperite Viagra

Deci, ce! Remarcabil, este posibil pentru a scapa de disfunctie erectila, într-o astfel de vârstă avansată pentru a primi placere, si da partenerului tau. Și, în funcție de mulți respondenți, sexul, ca un vin bun, cu vârsta devine mai adâncime și chiar mai atractivă.

Video: Date despre sex - practici sexuale perverse # 2

În secolul al 19-lea, femeile au fost tratate cu un vibrator

Astfel de informații sunt prezentate vizitatorilor personalul Muzeului New York, de sex. Ei au reușit să stabilească faptul că orgasmul exercita o forță medici, înarmat cu această minune a industriei sexului, pentru a suprima atac de isterie pacientului. Ei bine, nu grozav? Noi nu visăm, suntem acum pe tratamentul depresiei fără medicamente?

Ei bine, am reușit să vă surprindă? Se poate argumenta cu autorii acestor teorii originale. Dar pentru adversarii, oamenii de știință au descoperit un caz puternic pentru litigiul trebuie să încerce mai întâi toate pe practica ...

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Viața fără sexViața fără sex
Sexul devreme în timpul sarciniiSexul devreme în timpul sarcinii
Sexul devreme în timpul sarciniiSexul devreme în timpul sarcinii
Deoarece 2016 săpunuri antibacteriene pot dispărea de pe rafturiDeoarece 2016 săpunuri antibacteriene pot dispărea de pe rafturi
Poses pentru femeile gravidePoses pentru femeile gravide
Pot asculta muzica tare gravidă?Pot asculta muzica tare gravidă?
Rochie, fusta, pantaloni scurți sub ciorapiRochie, fusta, pantaloni scurți sub ciorapi
Educația sexuală a copiilorEducația sexuală a copiilor
Postpartum corset - un colac de salvare pentru fiecare mama nou cu drepturi deplinePostpartum corset - un colac de salvare pentru fiecare mama nou cu drepturi depline
Cum de a concepe o fată, metode populareCum de a concepe o fată, metode populare
» » » Fapte interesante despre sex cu un zâmbet

© 2011—2022 GurusBaby.com