Sexul inainte, in timpul si dupa sarcina

beremennost-i sex

Dacă decideți să aveți un copil

Până când copilul este numai în planurile

Astfel, sa luat decizia: o persoană bună în această lume ar trebui să fie mai mult. Este necesar de a concepe un copil. Din acel moment paturile bucurie nu numai că va distracție și plăcere, dar, de asemenea, lucrează la crearea unui om nou. Pentru a face treaba eficient, este necesar să se reconsidere și, eventual, schimba unele obiceiuri.

Afectiune, ca întotdeauna.

Beneficiile de afecțiune - sunt evidente. Practica de dragoste bucuriile in curs de dezvoltare organe pelvine, imbunatateste circulatia sangelui, activeaza ciclul normal.

Aparate și jucării pentru sex.

Toate jucăriile cu excepția rănirii, acesta poate fi folosit în continuare. Este necesar să se elimine numai cei care pot freca sau deteriorarea mucoasei. În caz contrar, în ajunul de sarcină, vă puteți recompensa cu procesele inflamatorii. Dar, de lubrifianți ar trebui să fie abandonată cu totul. Lubrifianți, desigur, o invenție minunată a omenirii, dar ei nu contribuie la concepție. Aceste substanțe chimice afectează flora de sex feminin și modifica caracteristicile sale, precum și împiedică sperma să se îndrepte spre gol.

hardcore

Acest tip de sex din motive evidente este mai bine să se amâne până mai târziu. Chiar dacă ambele doriți, jocuri de dragoste cu mișcări ascuțite și greve, trebuie să se oprească. De obicei, apare concepția în timpul zilelor de ovulatie, dar este posibil ca sperma sa ajunga la uter uterului înainte sau după data de așteptat. Prin urmare, mama insarcinate ar trebui să fie atent cu tine și în aceste zile de posibile conceptie.

Tu - gravidă!

Muncile nu au fost în zadar - în adevăratul sens al cuvântului mama nou este un mister de viață nouă. Acum cincizeci de ani, poate, se credea că, după concepție dăunătoare pentru a face dragoste. Dar aceste zile, „oamenii de știință luminator“ nu numai să continue să interzică viața sexuală în timpul sarcinii, dar vorbim despre beneficiile. Desigur, cu condiția ca toate veniturile în mod normal.

Video: Sexul in timpul sarcinii. Sex. livrarea corectă. timpul de livrare. După naștere

Ar fi de dorit? Tu poți!

In timpul sarcinii, crește producția de hormoni sexuali feminini, și, prin urmare, dorința se intensifică. O astfel de observat la mai mult de jumătate dintre femei. Chiar și pentru o perioadă mai lungă de sex de bun venit precaut. La fel ca mama - copil fericit. Anterior, în mod eronat a afirmat ca orgasmul poate declanșa o luptă mai devreme. Acum, medicii cred că această afirmație este falsă. În cazul în care colul uterin nu este gata încă, orgasmul nu va fi capabil de a obține o să dea drumul fructului. Iar corpul, sensibil în această perioadă, va spune o femeie, atunci când poți face sex, iar atunci când este înțelept să aibă grijă de sine.Alege o poză

Corpul unei femei gravide modificări, modificări ale dispoziției, cereri, răspunsuri și proporțiile corpului. Pentru a se adapta la schimbările necesare pentru ambii soți. Două reguli de bază care ar trebui să amintesc întotdeauna: nu pune presiune pe burta în creștere, nu ar trebui să permită șocurilor dureroase puternice care perturbă colul uterin. Deci, alege pentru dragoste postura potrivita! Mai multe detalii despre sex in timpul sarcinii poate pochtitat în materialul Sexul si sarcina.

Acum trei

După ce a dat naștere, o femeie se întreabă pe bună dreptate, dacă ar vrea să - altceva să faci sex? Desigur, vreau nevoie doar pentru a permite timp organismului de a recupera (în termeni medicali - un minim de șase săptămâni). Dar mângâieri și sărutări nu a fost anulat, nu reține afecțiunea soțului ei. După restaurarea corpului poate confrunta cu trei probleme:

Video: Ce nu-mi place să vorbesc înainte și după sarcină || Somn, sex, excreție (dada, alocare)

Neconfortabil și uscat.

Până la aproximativ șase luni după naștere, corpul produce o cantitate mai mică de grăsime, asa ca lasa lubrifianti vor lucra. Unele dureri pot fi experimentate de femei care au avut pauze în timpul nașterii și cusăturile încă resimțite. Cu cât este mai frecvent sexul, cu atât mai repede materialul înapoi fosta elasticitate. Tandrete si partener de ingrijire pentru a ajuta la aducerea înapoi sentimentul vechi.

a pierdut dorința

Motivele pentru acest lucru poate fi de mai multe. Lipsa de somn. Trebuie să găsim colegi, utilizați orice timp liber să se relaxeze. Teama că prejudiciul - interior. Cu toate acestea, această teamă va merge foarte repede, după primul contact sexual. Un alt motiv poate trage cu urechea în organism, care după naștere poate produce o cantitate mai mică de hormoni responsabili pentru pasiune. În această perioadă, organismul direcționează atenția femeilor la îngrijirea și afecțiunea atât de necesare pentru copil. Acesta este modul în care natura însăși a furnizat toate. Soțul trebuie să realizeze acest lucru și să acorde mai multă atenție mamei tinere.

Cum de a proteja?

Gândiți-vă la această întrebare stă în timpul sarcinii și pentru a discuta căile de atac cu medicul dumneavoastră. În timpul alăptării nu poate veni toate contraceptive hormonale. În această perioadă, declanșată de sarcina de protecție în mod natural, dar numai până la șase luni și cu condiția ca copilul nu primește alte produse alimentare, cu excepția laptelui mamei mele, și zi și noapte. Întotdeauna vin la ajutorul unui prezervativ. Acesta protejează și flora, și pentru a preveni sarcina nedorită.

Experții olandezi au examinat 377 de femei după nașterea primului copil. Fetele care au încetat să mai facă sex pe 12 - lea săptămână de sarcină, a rămas indiferentă față de plăceri amoroase, și la un an după nașterea copilului. Și amintiți-vă copilul - nu este doar o consecință a sexului bun, dar cauza ei!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sexul copilului prin reînnoirea sângeluiSexul copilului prin reînnoirea sângelui
Cât de mult este nevoie pentru a ramane insarcinata?Cât de mult este nevoie pentru a ramane insarcinata?
Contracepția după naștereContracepția după naștere
Jucării din cauciuc pentru copiiJucării din cauciuc pentru copii
Cum de a planifica sexul copiluluiCum de a planifica sexul copilului
Felicitări La mulți ani mamaFelicitări La mulți ani mama
Derinat picături pentru copii: instrucțiuni de utilizareDerinat picături pentru copii: instrucțiuni de utilizare
Felicitări frumoaseFelicitări frumoase
Cum face un copil la 17 săptămâni de sarcină?Cum face un copil la 17 săptămâni de sarcină?
Cum se măsoară temperatura bazala în timpul sarciniiCum se măsoară temperatura bazala în timpul sarcinii
» » » Sexul inainte, in timpul si dupa sarcina

© 2011—2022 GurusBaby.com