Problema pielii: 7 concepții greșite populare despre acnee

Cele mai comune mituri despre acneePoate că există puțini oameni norocoși care niciodată în viața lui nu se confruntă cu problema de acnee sau de acnee. Unii oameni suferă de acnee în adolescență, în timp ce altele au reprezentat aproape tot timpul, de la viață pentru a face față acestor erupții cutanate. Nu este un accident asociat cu acnee sunt atât de multe mituri și concepții greșite. Aici sunt cele mai populare.

Acnee - o problema cosmetica

Starea pielii noastre este o reflectare a stării de sănătate, calitatea de organe și sisteme. De aceea, trebuie să înțelegem că semnalele de acnee cu privire la problemele în funcționarea organismului. Aceasta explică faptul că este imposibil de a scăpa de acnee, fără a determina cauza acesteia si nu vindeca boala, aceasta este o manifestare a acestei.

Acneea apare gastrita cronica, boli de ficat, gușă, de infecții cronice ale tractului respirator, patologii ginecologice și endocrine, infecții genitale. Uneori, acnee pot apărea în timpul tratamentului cu medicamente hormonale sau utilizarea de contraceptive hormonale. De asemenea, acneea apare frecvent la începutul dezvoltării diabetului zaharat.

Scapa de acnee pot fi, dacă vă spălați cu atenție

Unii, încercând să scape de cosuri, puncte negre si porii dilatati, se spală de 5-10 ori pe zi. În acest caz, se aplică, de asemenea, loțiuni alcoolice agresive, săpunuri și alte antibacterieni alcaline. Deseori, la prima igienă, astfel excesivă dă rezultatul, dar nu pentru mult timp - acnee ia mai severe, datorită îndepărtării din piele a barierei de protecție în mod. Ca urmare, infecția poate pătrunde cu ușurință structura pielii și de a dezvolta acolo în condiții de siguranță.

Pentru a menține o stare de sănătate a pielii este suficient să se spele de 2-3 ori pe zi, folosind un mijloc special pentru tenul gras.

Acneea este o boala - rezultatul unei diete necorespunzătoare

Într-adevăr, există alimente care pot declanșa apariția acneei. Acestea includ produse lactate, alimente cu zahar rafinat, amidon simple și modificate, inclusiv produse de patiserie, dulciuri, cartofi. Deci, de multe ori în tratamentul specialistului bolii de bază recomandă eliminarea unor produse alimentare, sau cel puțin pentru a reduce conținutul său în dieta.

Cu toate acestea, aceste produse nu pot fi cauza principală a acnee. Acestea sunt doar posibilitatea de a predispune la aparitia acneei sau a agrava cursul.

Viața sexuală a unui tratament pentru acneeDestul de o concepție greșită comună, care nu este confirmată de către medici. Prezența sau absența contactului sexual, precum și frecvența acestora nu afectează aspectul sau dispariția acnee. Această concepție greșită atribuită faptului că, în general, tinerii devin activi sexual după 18 ani, care este, într-un moment în care acneea vulgaris, mulți încep să dispară.

Video: dermatologie și cosmetică? Cine va ajuta să scapi de acnee

Exista medicamente miraculoase care vindeca acnee

produse cosmetice și farmaceutice de piață este foarte sensibilă la toate cerințele consumatorilor. Din când în când auzim despre un nou medicament minune, care este de 100%, un tratament pentru acnee. Din păcate, cea mai mare parte utilizarea miracolul de droguri duce la dezamăgire. Până în prezent, nu există unguente, creme, loțiuni sau alte produse cosmetice, care sunt complet și permanent elimina acnee.

Video: Tratament cu laser pentru acnee

curățare a pielii - un panaceu pentru acnee

Mulți ajută într-adevăr de curățare a pielii. Cu toate acestea, există anumite condiții pentru punerea sa în aplicare. În primul rând, trebuie să efectueze un cosmetolog profesionist. În al doilea rând, se efectuează numai după înlăturarea inflamației pe piele. Dar nu conta pe efectul pe termen lung, după curățare, în cazul în care nu cauza acnee a fost eliminată.

Video: Q&A: În cazul în care pentru a obține puterea? presiunea publică. Acnee și atitudini # PsihologiyaAkne

În orice caz, este imposibil de a stoarce cosuri si puncte negre pe cont propriu. În acest fel, nu poți scăpa de erupții cutanate, chiar, dimpotrivă, le provoca agravarea. În plus, după eșecul extrusions sunt răni pe piele, care se poate transforma in cele din urma in cicatrici.

Tan ajută pentru a scăpa de acnee

Tăbăcite leziunile pielii acnee devin mai puțin vizibile, dar numărul lor nu este redus. Dimpotrivă, lumina ultravioleta duce la formarea comedoanelor - glandelor sebacee, care sunt umplute cu sebum și înfundate. De asemenea, ca urmare a expunerii excesive la soare a redus drastic de protecție locale care se agraveaza acneea.

acnee tratament în cele mai multe cazuri, este un proces lung, care necesită răbdare și abordarea corectă. Nu este necesar să se auto-medicate, pentru a nu agrava și mai mult pentru acnee. Numai dacă vă încredințez o terapie de specialitate se poate obține un rezultat bun și a scăpa de acnee.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa scapi de puncte negreCum sa scapi de puncte negre
Pot scapa de acnee in timpul sarcinii?Pot scapa de acnee in timpul sarcinii?
Acnee în timpul sarciniiAcnee în timpul sarcinii
Cum să scapi de cicatrici, cicatrici dupa acnee pe fataCum să scapi de cicatrici, cicatrici dupa acnee pe fata
Acnee la nou-nascutiAcnee la nou-nascuti
Cauzele și tratamentul acneeiCauzele și tratamentul acneei
Cum să scapi de acnee adolescenteCum să scapi de acnee adolescente
Acnee adolescenteAcnee adolescente
Cum să scapi de acnee pe spate?Cum să scapi de acnee pe spate?
Acnee: cauzele și modalitățile de combatereAcnee: cauzele și modalitățile de combatere
» » » Problema pielii: 7 concepții greșite populare despre acnee

© 2011—2022 GurusBaby.com