Extras din spital: documente importante

Extras din spital: documente importante

Externarea din spital - un eveniment fericit pentru mama. Copilul tau este deja aproape o săptămână. S-au schimbat de la nașterea sa. Copilul tau ia in greutate, mananca mama bine și fericit. Este timpul pentru a începe o viață nouă - pentru a merge acasă la familia lui, rude și prieteni!

Dar nu uitați că declarația ar trebui să aducă documente care vor fi necesare pentru înregistrarea de documente importante pentru copil și pentru vizitele la pediatru. Care sunt aceste documente?

Documentele de la externare din spital: lista

Există o listă de documente care trebuie să fie în mod necesar la descărcarea unei femei cu copilul de la spital.

Video: Obțineți pachetul complet de documente privind copilul poate acum imediat după externarea din spital

carte de schimb

Prima foaie trebuie să fie semnat de un ginecolog al spitalului, care va conține informații despre sine, pentru a da naștere, care vor fi transferate pe ecranul LCD (în cazul în care a observat anterior, înainte de livrare).

În a doua foaie de voință conține informații despre copilul nou-născut (greutatea la naștere și de descărcare de gestiune, sexul, înălțimea, sănătatea copilului Apgar, informații cu privire la alăptare, care au fost efectuate teste și vaccinuri). Toate aceste informații vor fi transferate la clinica copiilor regionale.

Ajuta nașterea copiluluiAcest document este eliberat în spital, cu indicarea obligatorie a datei și orei nașterii copilului, și va fi în continuare acolo, numele, prenumele, moașele patronim care livrează copii. Documentul este un certificat de naștere, și nu are nimic de a face cu certificatul de naștere acestui copil, ai nevoie pentru a obține în biroul de registru de la locul de reședință, în termen de o lună de la nașterea unui copil.

Video: descărcarea noastră din spital (14.09.2014) Zaporozhye Anna

Ajutor trebuie neapărat să fie semnat de către medic și sigiliul spitalului. Acest certificat, în necesitatea ulterioară pentru eliberarea certificatelor de naștere la biroul de registru, și de a primi o sumă forfetară într-o securitate socială.

Dar există un lucru foarte important. Acest certificat are o valabilitate de o lună, așa că nu ezita și imediat o vizită în instanță, în caz contrar, atunci vor exista probleme!

Video: Extras din spital. Reuniunea, fiul lui Zaharia

bolnav lista

În spital prescrie concediu medical și nu întotdeauna, dar numai în cazul în care a fost facut cezariana femeie. Având un concediu medical, concediu de maternitate, o femeie se prelungește pentru încă 14 zile. Este obligatoriu sa trebuie să fie verificate pentru caracterul complet al acestui document, astfel încât mai târziu nu a existat situații neplăcute.

Vă dorim o declarație de bun și de neuitat! Lăsați copilul va fi sănătos și fericit. Fii fericit!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Externarea din spitalExternarea din spital
Ce documente trebuie sa ma inregistrez pentru un nou-născutCe documente trebuie sa ma inregistrez pentru un nou-născut
Cum sa faci bani pe nașterea copiluluiCum sa faci bani pe nașterea copilului
Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea și înregistrarea nașterii la locul de reședință?Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea și înregistrarea nașterii la locul de reședință?
Un extras al nou-născutului din spitalUn extras al nou-născutului din spital
Ce documente sunt necesare pentru copii nou-născutCe documente sunt necesare pentru copii nou-născut
În casa noastră a depus un vecin minunat - cum să se înregistreze un copil nou-născutÎn casa noastră a depus un vecin minunat - cum să se înregistreze un copil nou-născut
Cum se face înregistrarea de la locul de reședință pentru un nou-născut?Cum se face înregistrarea de la locul de reședință pentru un nou-născut?
Ce documente sunt necesare pentru un nou-născut?Ce documente sunt necesare pentru un nou-născut?
Cum de a executa documente pe nou-născut?Cum de a executa documente pe nou-născut?
» » » Extras din spital: documente importante

© 2011—2022 GurusBaby.com