Mesagerii muncii în multipare

Mesagerii muncii în multipare

În cele mai multe cazuri, naștere femei multipare

Este mai ușor și mai rapid. Acest lucru se întâmplă atât în ​​plan fizic, cât și emoțional. Desigur, există complicații care fac a doua naștere a primului mai grele, iar dacă o femeie este diferența dintre sarcina timp de mai mult de 10 de ani, acesta este echivalent gravidă nulipare. Cel mai simplu mod de a ține cont de cei care au perioada de timp nu depășește 5 ani, în acest caz, corpul încă „își amintește“ pașii de bază la naștere, iar femeia nu a avut încă timp să uite cum să lupte și să treacă un proces generic. Colul în acest caz, a arătat mult mai repede, precum și rata de descărcare a placentei. Dar la nastere pogodok se întâmplă adesea ca organele interne nu au avut încă timp pentru a recupera de la sarcina anterioara si poate provoca unele complicații.

livrare prevestitori la femei multipare

După începerea acțiunii asupra organismului de estrogen și progesteron concentrațiilor scădere, responsabil pentru siguranța sarcinii, organismul începe să se pregătească pentru procesul de generice. La a doua și ulterior nașterii crește probabilitatea de livrare rapidă, atunci când cepul de mucus, evacuarea de apă și de col uterin este foarte rapid, iar scopul femeii gravide, în acest caz, deoarece este posibil pentru a ajunge la spital mai repede.

livrare prevestitori la femei multipare viteză diferită și timpul de apariție, iar restul de caracterul lor destul de asemănătoare.

Primul lucru care poate fi văzut din jur însăși femeia gravidă - instabilitatea emoțională. Toate din cauza modificărilor nivelurilor de hormoni din organism combustibili, dar si de stat dezechilibrat de entuziasm cu privire la nașterea viitoare.

sarcini abdominale repetate omise timp de 1-2 zile înainte de livrare, spre deosebire de primul, atunci când apare în câteva săptămâni (2 până la 4).Bout de formare poate începe mai târziu decât la femeile nulipare - de la 30 de săptămâni. În unele cazuri, sarcina nu le pot viziona la toate, care este, de asemenea, normal. Aparenta Diferența dintre ele și normal - nici o creștere de intensitate și de a reduce timpul între ele. Aceste contracții începe cu un interval de timp stricte - de exemplu, la fiecare 15 minute. Fals va „sări“ în timp: 10, apoi 40, apoi 20 de minute. Dacă sarcina de formare Bout foarte tulburată, ar trebui să se întindă să se odihnească și să încerce să doarmă. Nu vă fie teamă că debutul Wake a forței de muncă, contracții reale atât de intense încât pur și simplu nu funcționează fizic. Este demn de remarcat faptul că contracțiile false înainte de livrarea rapidă nu se întâmplă, dar în cazul femeilor nulipare de multe ori de formare, treptat, se transformă în lucru real.

dop Mucusul de multe ori merge complet și părți de câteva ore înainte de debutul travaliului, sau pot să nu apară deloc, chiar și în timpul travaliului și al nașterii. Trecerea de apă imprevizibil ca în prima livrare. Trebuie să ne amintim că, de îndată ce apa a început să prezinte scurgeri sau chiar sa retras complet, nu merg imediat la spital.

În mod normal, toate femeile gravide înainte de a începe munca de curățare a corpului. Sarcina poate chinuiască diaree, vărsături, greață, și un scaun frecvent. Din corpul începe, de asemenea, la ieșire tot lichidul, care este într-o stare de edem asupra organelor interne sau a membrelor. Astfel, în ajunul nașterii femeii pierde în mod frecvent până la 2 kg din greutatea corpului lor, dar acest lucru nu trebuie confundat cu orice boală infecțioasă, tractul gastro-intestinal, în cazul în care nu există nici o creștere a temperaturii.

Femeile gravide nu pot fi transferate complicații emoțional în primul la a doua livrare. Trebuie întotdeauna să fie ajustate pentru cel mai bun, din cauza dificultății în procesul de naștere de multe ori apar într-un moment în care mama este foarte dificil să se calmeze și să mă trage împreună.

Mesagerii muncii în film multipare

Mesagerii muncii în fotografie multipare:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Vestitori debutul travaliului, ce sunt ele?Vestitori debutul travaliului, ce sunt ele?
Semne de naștere în câteva zileSemne de naștere în câteva zile
Precursorii de nașterePrecursorii de naștere
Mesagerii muncii în multipareMesagerii muncii în multipare
În săptămâna 38 de sarcină: prevestitori de muncă în multipareÎn săptămâna 38 de sarcină: prevestitori de muncă în multipare
Semne de livrare care începeSemne de livrare care începe
Dacă nu începe a doua naștere de la 40 de săptămâni de sarcinăDacă nu începe a doua naștere de la 40 de săptămâni de sarcină
Mesagerii muncii în multipareMesagerii muncii în multipare
Câte ultimele generații?Câte ultimele generații?
Complicațiile de-a treia etapă a travaliuluiComplicațiile de-a treia etapă a travaliului
» » » Mesagerii muncii în multipare

© 2011—2022 GurusBaby.com