Copilul la nastere înghițit lichid amniotic

Naștere - un proces foarte dificil și uneori dureros, care este, cu toate acestea, doresc să învețe și să experimenteze o mulțime de femei. Nașterea unui om nou - nu este doar o mare bucurie, dar, de asemenea, o mulțime de stres atat pentru mama si copil. Și bine, în cazul în care procesul de naștere are loc fără complicații. Și ce să facă în cazul unui copil în timpul nașterii înghițit lichidul amniotic? Cât de periculos este, și ceea ce ar putea fi consecințele? Că, în astfel de cazuri, medicul ia și cum să facă mama nou-drepturi depline?

înghițit apă copil la naștere

Cateva cuvinte despre lichidul amniotic

In timpul sarcinii, fătul este într-un balon cu lichid (amniotic) fetale. Descărcarea de gestiune a acestui lichid indică ruptura a vezicii urinare, și începutul procesului generativ (uneori medici stimulează nașterea copilului, piercing bulei, și există momente când se rupe apa direct in timpul nasterii). Norma este transparența lichidului amniotic. Închis de culoare, ușor verzui sau verde - un semnal cu privire la orice încălcări.

Unde sunt apele verzi

Cauzele verde de apă pot fi următorii factori:

  • perenashivanie sarcinii
  • hipoxie fetală
  • Stresul transferat copilul în timpul procesului de nastere
  • Boli și infecții transferate femeie în timpul sarcinii
  • „Ecologizat“ produse alimentare

Culoarea verde sau verde a apelor amniotice dă copilului cal original - meconiu. Dacă hipoxie (foame de oxigen), unul dintre motivele pentru care ar putea fi sarcina perenashivanie, sfincterului anal fetale reflexă începe să scadă, iar meconiu intră în lichidul amniotic. Izolarea scaun original, în timpul procesului de livrare poate fi, de asemenea, declanșat de șoc, care este în mod inevitabil supus unui copil.

Cu toate acestea, nu numai culorile lichidul amniotic meconiu este verde. Transferat în timpul sarcinii, infecții, boli cronice ale sistemului genito-urinar, Eating înainte de naștere mazăre sau mere proaspete - toate acestea pot afecta, de asemenea, culoarea lichidului amniotic. În unele cazuri rare, apele verzi sunt o consecință a unei boli genetice a copilului și anomalii fetale.

Un copil înghite apă

apă înghițit în timpul nașterii

Ingestia de apă în timpul nașterii copilului - un fenomen destul de comună. Acest lucru se întâmplă atunci când reflexul de respirație copilul este declanșat înainte de ieșirea completă din pântecele mamei și, prin urmare, înainte ca medicul va curăța gura și nasul de mucus. În cazul în care un copil a strigat și a strigat foarte puțin, născut respirație sedentar sau fără - eventual, rezultatul a ceea ce a înghițit apă, iar lichidul ajunge in plamani.

periculoaseÎn cazul în care lichidul amniotic este curat și transparent, o amenințare pentru sănătatea și viața copilului ei intra in cailor respiratorii si crescand riscul de pneumonie sau bronsita. Pentru stomac și intestine lichid amniotic copil curat nu este toxic - deci luați în considerare obstetricieni din Europa. In unele spitale kiddies nou-născuți nu se spală stilou, copilul ar putea avea mai miros mediul în care folosit pentru a fi în timpul dezvoltării fetale. În plus, mirosul de apă curată este similar cu mirosul laptelui matern, și din cauza că copilul este capabil să determine în cazul în care sânul mamei.

Un pericol mult mai mare este reprezentat de apa verde. Ingestia meconiu duce la tulburare nu a format încă sistemul digestiv. Copilul a fost vărsături, diaree, lipsa poftei de mâncare. Un hit în original căile respiratorii scaun poate duce la foame de oxigen si chiar moartea.

efecte

În cazul în care medicul stabili cu exactitate unde a fost meconiu atunci când sunt ingerate lichid amniotic, și să ia măsuri corespunzătoare, atunci copilul are toate șansele pentru o dezvoltare sănătoasă și completă. Consecințele apei verzi care intră în stomac poate fi infecții gastro-intestinale, care trece într-o fază cronică. corpul copilului nu poate procesa în mod corespunzător de alimente și de a absorbi nutrienti, care, la rândul lor, afectează în mod negativ dezvoltarea fizică generală. Cauzate de lovit de meconiu in plamani de privarea de oxigen duce la probleme în dezvoltarea sistemelor cardiovascular, respirator și nervos, ca creierul este alimentat cu oxigen suficient.

Ce trebuie să faceți

procesul de livrare în condiții de siguranță pentru copil într-o mare măsură, depinde de profesionalismul medicului, care poate preveni fie ingestia de apă sau de a lua măsurile necesare în cazul în care de fapt sa întâmplat imediat. De exemplu, să dețină aspirație (pompare) de lichid până când copilul ia prima suflare. Atunci când ingestia de apă nu putea scăpa, copil la un moment dat este plasat în unitatea de terapie intensiva. În cazul în care a reușit să evite complicații, cum ar fi pneumonia sau intoxicație alimentară acută, viața în pericol, după câteva zile, copilul este transferat în cameră și să dea mama, și ambele sunt evacuate acasă în curând. Pentru prevenirea complicațiilor pot fi atribuite la un curs adecvat de tratament cu antibiotice.

Sfaturi pentru Mamele

la naștere copilul înghițit efectele apei

Fiecare mamă noi trebuie să înțeleagă că în cazul în care un copil înghițit de apă în timpul travaliului, nu ajută-l să se poată. Ajuta copilul poate avea doar medici. Cel mai important lucru pentru o mamă în această situație - nu vă faceți griji și nu intrați în panică. Stresul duce la o scădere a cantității de lapte și laptele matern copilul va trebui să fie nu numai ca aliment, ci, de asemenea, ca o terapie, atât fizică și mentală. Prin ea însăși, un proces generic provoacă în mod inevitabil, o stare de soc la copil, și intervenția medicală de urgență din primele secunde de viață - stres prea considerabile. Laptele matern contine substante nutritive care intaresc imunitatea copilului, iar procesul de alăptare are un efect calmant atât asupra mamei și a copilului.

Numărul doi Sfat - nu se bazează pe experiența de rude, prieteni, sau participarea la comunități online de tinere mame. Fiecare caz - individ. Cineva a avut complicații, în timp ce altele nu-mi amintesc nici despre coșmarul în primul ei spital de maternitate. Singurul lucru pe care trebuie să te uiți atent și să asculte - starea copilului. Dacă există dubii, este necesar să se arate copilul medicului.

Nu rănit și vizite periodice la medic pediatru scopuri preventive. Unele patologii care rezultă din ingestia de apă, se pot manifesta numai în timp, deci trebuie să se supună unui examen medical din timp în timp, care va dezvălui abaterea de la un stadiu incipient și de a începe un tratament imediat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Scurgeri de lichid amnioticScurgeri de lichid amniotic
A 15-a săptămână de sarcinăA 15-a săptămână de sarcină
Apa verde în timpul nașteriiApa verde în timpul nașterii
Lichidul amniotic - suma, rata deLichidul amniotic - suma, rata de
Apa verde la nastere - cauzaApa verde la nastere - cauza
Scurgeri de apă în timpul sarciniiScurgeri de apă în timpul sarcinii
Oligohidramnios în timpul sarciniiOligohidramnios în timpul sarcinii
Scurgeri de lichid amniotic - semneScurgeri de lichid amniotic - semne
După cum se rupe apă înainte de muncăDupă cum se rupe apă înainte de muncă
Index lichid amniotic - o masă și calculatorIndex lichid amniotic - o masă și calculator
» » » Copilul la nastere înghițit lichid amniotic

© 2011—2022 GurusBaby.com