Cum intră în travaliu

Timp de nouă luni, purtați copilul, așteptați până când ochii îndeplinite. Înainte de a aduce acest miracol, împreună cu copilul dumneavoastră să fie munca grea. Când începe munca, cum să se comporte în timpul nașterii la întâlnirea mult-așteptată cu copilul a trecut destul de lipsit de evenimente.

Cum intră în travaliu

Semne sigure de familii care încep - descărcare de plug mucus, ruperea membranelor, contracții regulate. În doar câteva zile sau chiar o saptamana inainte de sarcina se va simți semnele apropie de naștere, care este, vestitorii nașterii.

Multe femei insarcinate se tem să fi dor de nastere, dar nu e dor de femeile lor inevitabilitatea simt de multe ori înainte de urgentă cu contracțiile creșterea și evacuarea apelor va trebui să meargă la spital.

Cum să înceapă livrarea. În primul rând, trebuie să determine simptomele încep de livrare:

ptoza abdominale. Burta se mută în jos ca capul copilului aluneca in intrarea unui bazin mic, adică, el se pregătește pentru o călătorie ulterioară prin canalul de nastere. Femeile care dau nastere, pentru prima dată, omiterea stomacului se produce 2-4 săptămâni înainte de începerea procesului de muncă, femeile care dau naștere din nou - inainte de nastere. Stomac și nu poate cădea.

dureri de spate scăzut. Durere în partea inferioară a spatelui cauzate de deplasarea copilului. Gravidă se plânge de urinare crescut, subtierea scaun - acțiunea hormonilor.Schimbarea comportamentului copilului. Copiii de multe ori se comporta mai mult calm, și apoi se stabilească în jos. Ultima opțiune - pentru a câștiga în greutate la el strâns să se miște în uter.

Braxton-Higgs. Fals, neregulate, Bout de formare care provoacă durere ușoară, poate veni cu câteva zile înainte de a da naștere. Uterul încălzirea înainte de naștere viitoare, pregătirea pentru ei.

Deversarea dop de mucus. Mufă Mucusul poate muta departe timp de o săptămână înainte de a da naștere, dar cel mai adesea chiar inainte de nastere.

Cum intră în travaliu?

Toate semnele pot apărea timp de mai multe zile, chiar săptămâni înainte de livrare. Cum ar putea începe livrările? Primul semn al debutul travaliului - contracțiilor, care se caracterizează prin contracții musculare ale uterului. Aceste contracții ritmice, ele apar în partea din spate inferior și abdomenului, sunt percepute ca durere surdă sau dureri.

Luptele, cum ar fi dureri in timpul menstruatiei, cu durere la fiecare oră devine tangibil. Între contracții, nici o durere. Contracțiile se repetă la fiecare 15-20 de minute, atunci intervalul este redus la 3-4 minute. Acesta este un semn că va pleca în curând apa, începe procesul de a da naștere. Femeile care dau nastere, pentru prima dată se tem adesea de lupte, încep să intre în panică, deoarece ei nu doresc să suporte durerea. Această durere este tolerabilă, ea voznagrazhdaema, pe măsură ce va deveni în curând o femeie fericită - mama. Dacă stăpânești tehnicile de respirație în timpul travaliului, in timpul unei dureri severe cere masarea sacrum la partea din spate inferior, durerea este redusă în mod semnificativ. Între contracții, cel mai bine este sa dormi, deoarece forțele de referință pentru viitor.

După contracții mai frecvente apar ruperea membranelor. scamelor mici de ape uzate, și poate curge apoi brusc șuvoi, totul depinde de modul în care vezica se va rupe. Apa este un lichid transparent, nici un miros. În cazul în care lichidul amniotic au o tentă verzuie, miros discutabil, atunci este posibil ca un fel de patologie pot fi observate pe partea copilului. Despre culoarea lichidului amniotic este necesară pentru a informa medicul. Când se rupe apa, durerea nu este prezent, adică procesul de descărcare de lichid amniotic - un proces nedureros. Dacă sunteți încă în afara spitalului, trebuie să se grăbească, ca următorul pas - nașterea unui copil.

Procesul de livrare în fiecare femeie gravidă se execută în mod individual. Unele contracții intensificat, vine dorința de a împinge. Alții dau naștere rapid ca crampe, încercările de a deveni imediat activ. Contracțiile poate dura timp de 5-6 ore, încearcă să vină mult mai târziu. procesul de livrare este deja în curs de desfășurare, astfel încât ar trebui să încredere în profesioniști care va lua naștere, pentru a pune în aplicare recomandările lor. Vei evita panica inutile, ajuta copilul să vă întâlni în curând.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Vestitori debutul travaliului, ce sunt ele?Vestitori debutul travaliului, ce sunt ele?
40 Săptămâni gravidă: vestitorii nașterii40 Săptămâni gravidă: vestitorii nașterii
Semne de debutul travaliuluiSemne de debutul travaliului
Cum se determina că intră în travaliu? Principalele semne și simptomeCum se determina că intră în travaliu? Principalele semne și simptome
Ca apelor uzate la femeile gravideCa apelor uzate la femeile gravide
Mesagerii muncii în multipareMesagerii muncii în multipare
Când este timpul pentru a merge la spital?Când este timpul pentru a merge la spital?
36 Săptămâni gravide - harbingers de muncă în multipare36 Săptămâni gravide - harbingers de muncă în multipare
Cum intră în travaliuCum intră în travaliu
Cum intră în travaliuCum intră în travaliu

© 2011—2022 GurusBaby.com