A 15-a săptămână de sarcină

Corpul tau se schimba, puteți palpa ușor abdomen și simt că partea de jos a uterului este situat la 7-10 cm sub buric. Va trebui să închidă hainele vechi, așa că despre înlocuirea acestuia. Veți avea nevoie de o îmbrăcăminte largă și în vrac.

Incearca sa mananci mai multe alimente care conțin calciu, ca și pentru formarea de os unitate copil destul de mult, și în cazul în care nu trebuie ratat, s-ar putea suferi dinții.

trimestrul al II-lea este foarte potrivit pentru „stilul de viață activ“. Puteți face exerciții speciale pentru femeile gravide. Încercați mai multe sanse de a alege să meargă în parc, teatru, cinema, muzee. Bucurați-vă de viață și uite în lumea lui interioară, s-ar putea descoperi o noi posibilități creative.

Fatul 15 de săptămâni de sarcină

lungime copil de aproximativ 14 cm.

Greutate - despre '50

Copilul prin piele transparentă vaselor de sânge translucide. Pielea este foarte subțire și roșu. Inima este de pompare de la aproximativ 23 de litri de sânge pe zi. Există păr de pe cap și corp. Continuarea dezvoltării sistemului osos.

Video: săptămâna a 15-a de sarcină

Kid goleste periodic vezica. Urina amestecat în apele amniotic.

lichid amniotic 

Video: Ce am mânca? 15 săptămâni gravidăApa conține o varietate de substanțe: proteine, săruri minerale. Prin apele amestecate cu fulgi ale epidermei, secrețiile pielii ale glandelor sebacee si a parului vellus fetale. La fiecare trei ore apa este complet actualizat, acest lucru vă permite să mențină sterilitatea, iar o treime este reciclat pentru copii.

Până la sfârșitul sarcinii, cantitatea de lichid amniotic ajunge la 1-1,5 litri. Mai ales apa formată intens în primele luni de sarcină, creșterea fetală deoarece există o scădere relativă a cantității de apă. Apa oferă asistență substanțială în dezvoltarea plămânilor, rinichilor, sistemul digestiv al copilului. Datorită faptului că copilul este întotdeauna în lichidul amniotic, există un strat gras alb, numit vernix pe pielea lui.

Copilul se simte foarte confortabil în „casa“ lui ca:

lichidul amniotic Low este întotdeauna menținută la aproximativ 37 ° C

Apa protejează împotriva deteriorării mecanice și de fluid absoarbe șocuri și muffles zgomote provenind din lumea exterioară.

Apa oferă libertate de mișcare. Ea plutește în lichidul amniotic (mai ales în primele zile), și este bine musculatura antrenata.

Una dintre funcțiile lichidul amniotic este faptul că cordonul ombilical - principalul mijloc de comunicare cu mama sa - nu a fost prins.

În ziua de livrare, după ruperea membranelor, lichidul intră în canalul de nastere si spala-le, care ajută copilul să avanseze. În cazul în care copilul este capul în jos, apoi se toarnă în debutul travaliului, numai acele ape care se află în fața, celelalte măsuri de protecție suplimentară și vin numai cu nașterea copilului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fructul unei gravide de 34 de săptămâniFructul unei gravide de 34 de săptămâni
15 De săptămâni de sarcină15 De săptămâni de sarcină
Cum fătul la 25 de săptămâni de sarcină?Cum fătul la 25 de săptămâni de sarcină?
17 De săptămâni de sarcină: copilul se acumulează grăsime17 De săptămâni de sarcină: copilul se acumulează grăsime
12 Săptămâni de sarcină12 Săptămâni de sarcină
21 De săptămâni de sarcină: fatul este imbunatatit compozitia sangelui21 De săptămâni de sarcină: fatul este imbunatatit compozitia sangelui
15 De săptămâni de sarcină: copilul cresc firele de păr de pe cap15 De săptămâni de sarcină: copilul cresc firele de păr de pe cap
Este posibil ca femeile gravide să meargă la cinema?Este posibil ca femeile gravide să meargă la cinema?
Săptămâna a 17-a sarciniiSăptămâna a 17-a sarcinii
Stomac pe data de 10 saptamani de sarcina, femeia se ascunde încă de la străiniStomac pe data de 10 saptamani de sarcina, femeia se ascunde încă de la străini
» » » A 15-a săptămână de sarcină

© 2011—2022 GurusBaby.com