Sport dupa cezariana

Video: cum să piardă în greutate, după o cezariana. cadou serios! Film-sauna ..

Dupa nastere, mamele doresc să-și recapete silueta mai repede ca modificări ale formei asociate cu sarcina, pune în umbră realitatea. Creșterea în greutate nu aduce plăcere, trebuie să renunțe la o vreme pe lucrurile să se schimbe hainele, inclusiv lucruri de dimensiuni mai mari.

Deja o săptămână mai târziu tinerii mame se gândesc cum să lucreze după o cezariana. Dar este posibil să se joace de sport dupa cezariana.

Sport dupa cezariana

Orice exercițiu este contraindicată după o cezariană, în primele șase săptămâni, și puteți descărca de presă de șase luni de la cezariana. Înainte de a face efort fizic intens, trebuie să vă asigurați că îmbinarea a vindecat, nu există nici o contraindicație pentru ocuparea forței de muncă, cusătura după cezariana nu doare.

Video: cezariene. Partea 2. Nazimova EM canal TDK

sport dupa cezariana

Dacă ați decis să faceți în continuare exerciții fizice, apoi așteptați o lună după cezariană și începe încărcarea normală - pante, genuflexiuni, leagăne moale brațele și picioarele lui. Dacă dureri articulare, apoi se lasă la o dată ulterioară.

Cel mai bun sport după o operație cezariană - o plimbare cu un cărucior într-un ritm rapid, acestea contribuie la consolidarea și îmbunătățirea tonusului muscular. De asemenea, transportă un copil în brațe - un exercițiu minunat și util, care ajută la consolidarea și instruirea mușchii brațelor.

Când face gospodărie, se spală podeaua și ștergeți praful de pe raftul de jos, în poziție șezând, astfel încât să se angajeze mușchii de la picioare si fese.

Sport dupa cezarianaDupă consultarea medicului, cu permisiunea lui, puteți trece la astfel de sporturi dupa cezariana ca pilates, aerobic de apă, aerobic și dans.

Pilates - una dintre cele mai sigure sport. mișcări lente și netede, care prevede acest tip de sport pentru a ajuta la corectarea gradului de stres, tonusului muscular spate.

aerobic de apă ajută pentru a face muschii lucreze în vigoare. Femeile după aerobic de apă cezariană este ideal. Temperatura apei nu trebuie să fie sub 27 de grade.

Video: antrenament cu diastazei si cezariana

Dacă înainte de nașterea implicat în dans, aerobic, atunci vă puteți întoarce în siguranță la aceste preocupări, șase luni mai târziu. Dar, înainte de clase, consultați medicul dumneavoastră, un antrenor de fitness.

exercitii abdominale dupa cezariana ar trebui sa fie efectuata numai dupa 6-8 luni dupa interventia chirurgicala. Alegeți opțiunile pentru exerciții care economisesc. Este interzisă șase luni pentru a se angaja în ciclism, care rulează într-un ritm rapid, haltere.

Dupa cezariana ar trebui să acorde o atenție specială corpului, după aprobarea unui medic pentru a proceda la sporturile active.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cusătură vândute după cezarianaCusătură vândute după cezariana
Cum să-și recapete forma și dacă să se angajeze în sport, după o intervenție chirurgicală cezarianaCum să-și recapete forma și dacă să se angajeze în sport, după o intervenție chirurgicală cezariana
Sport dupa cezarianaSport dupa cezariana
Alocarea dupa cezarianaAlocarea dupa cezariana
Doare cusătură după cezarianaDoare cusătură după cezariana
Livrare naturale sau cezarieneLivrare naturale sau cezariene
Faceți cusătură vizibilă de la operația cezarianăFaceți cusătură vizibilă de la operația cezariană
Sarcina dupa cezarianaSarcina dupa cezariana
Riscuri treia cezarianăRiscuri treia cezariană
Cand externat dupa cezariana de la spitalCand externat dupa cezariana de la spital

© 2011—2024 GurusBaby.com