Naștere verticală - este sigur pentru mamă cât și pentru făt în mod natural

generații stau 2

Conform legendei, a da naștere într-o poziție culcat pe spate, pentru prima dată au avut loc în urmă cu doar 200 ani - la bunul plac al regelui francez, care adora sa ma uit la nașterea copiilor lor favorite. Și chiar înainte de a da nastere ghemuite. Există vreun avantaj pentru livrarea pe verticală?

Ce este nașterea verticală

Dacă credeți că mersul pe jos pe Ward prenatale sau de echitatie un fitball în prima perioadă, în cazul în care colul uterin se deschide în timpul travaliului, este nașterea pe verticală - greșit! Acest termen se aplică în cazurile în care femeia în poartă în jos perioadă la momentul expulzarea din uter a fătului, nu se află pe spate în scaun obstetrică, și se așează în patru labe. Doar ședinței, ea ia mai întâi firimituri ei nou-născuți pe mâinile sale și se aplică pe piept, dar de data aceasta ea părăsește ultima, adică, care se încheie a treia etapă a travaliului. Și doar în mama viitoare prenatale are dreptul de a face tot ce ea place: și stau în pat pe spate sau de partea ta, și să stea în patru labe, și altele asemenea, de odihnă în timpul unei lupte cu mâinile pe masă și atârnă pe o frânghie specială sau atașat la peretele barei și leagăn pe minge.

Argumentele fanii naștere pe verticală

Lucrul în spital, medicii au observat mult timp un model izbitoare: dacă vă permite femeilor să aleagă, în ce poziție în care ar trebui debut aștepte Bout, acestea sunt mult mai susceptibile de a prefera sa stea pe picioare, swinging dintr-o parte în alta pe un fitball sau în jos în patru labe, dar nu mint în jos. Acest lucru este de înțeles: în poziția culcat pe spate, atunci când uterul comprimă trunchiurilor nervoase coloanei vertebrale sacrale, contracții mult mai dureroase.

Video: Video de livrare reale. Femeia dă naștere unui copil on-line. Nu te mai cezariana !!!

Dar nu numai în reducerea durerii. Canalul prin care fructul părăsește corpul mamei într-o poziție predispuse este paralelă cu podeaua, în timp ce naștere verticală - aproape drept în sus și în jos. Aceasta este, în primul caz, promovarea copilului are loc numai sub influența contracțiilor uterine, iar în al doilea născut mai repede ajută greutate și copilul greutatea propriului corp. In acest caz, colul uterin și țesuturile perineu sunt întinse nu sacadat (numai in timpul travaliului) și, treptat, Acesta reduce riscul de ruptură.

După nașterea fătului uterului (sub influența presiunii continue pe corpul femeii ei) nu se pot relaxa prea devreme și încă o dată redus foarte mult, expulzarea placenta. Deci, însăși natura avertizează o pierdere mare de sânge în lăuzie.

Video: da naștere unui copil, dând naștere proces

Cum nașterea verticală

Locuitorii din țările dezvoltate nu ar fi de acord să urmeze exemplul femeilor aborigene din Noua Zeelandă, da încă naștere în junglă. Ei aștepte Bout apucând viță de vie agățat, și în încercări zadarnice de a cădea în jos și de a face să ridicați mâinile de corp în curs de formare al copilului ei. Dar, pentru a fi cât mai aproape posibil de natura, acum nu este necesar. Centre medicale, în cazul în care practica nașterii verticale, sunt echipate pentru mobilier special. Pot fi mai multe:

Video: Primul pas în crearea copilului [naștere desigur naturale]

generații ședinței 1

  • scaun din lemn formă specială (așa cum este ilustrat). Este important ca acesta este exact înălțimea și lățimea femeia se potrivesc în muncă, atât de des avansa tata viitor.
  • înălțime reglabilă de construcții, producția obstetricale fabrica de scaun.
  • Agățat frânghie puternică și / sau atașate la diferite înălțimi pe bara de perete.


În mod ideal, cu începutul de rulment în jos perioadă, femeia trebuie doar ghemui, răspândirea șolduri și se țin de mâini pe bara sau o frânghie. În această poziție, ar trebui să fie, atâta timp cât după naștere nu se va abate ultimul.

Dar este nevoie de o sala de fitness foarte gravă și are o mulțime de efort. Nu fiecare poate rezista la o astfel de naștere o sarcină. Deoarece unele obstetricieni oferă mama o altă variantă a nașterii pe verticală: în patru labe înapoi la medic. Este mai puțin opțiune fiziologică, ca canalul de nastere, prin care fătul este în mișcare, nu este îndreptată direct în jos. Prin urmare, având în jos perioadă, un pic mai mult. În plus, medicul este dificil de a monitoriza starea de perineu, care crește riscul de lacrimi perineale. Un alt dezavantaj - o sarcină considerabilă asupra articulațiilor genunchiului, deoarece femeia nu are mult timp posibilitatea de a schimba poziția de a întinde picioarele un pic.

3 generații ședinței

Mai multe alternative civilizate, care este dispus să accepte femeile gravide - este naștere într-o poziție așezat pe un scăunel sau un scaun obstetrică speciale. Deci, gestiona cu mai puțin efort pentru a menține o poziție în patru labe, ajutat fiind în disponibilitatea cablului sau bara transversală. Chiar mai bine, Mama sta pe poala soției sale. El susține soția lui, masand-o înapoi, șoptind cuvinte încurajatoare și chiar face un efort cu ea. Acesta este de livrare parteneriat adevărat! În această poziție, moașa punct de vedere tehnic mai ușor să pună în aplicare protecția în picioare cap punct de erupție pe punctul de a face o descoperire.

video: "homebirth" sub supravegherea specialiștilor. Departamentul de nașteri acasă în PMC Mamei și Copilului

După îndepărtarea copilul imediat dat mamei. Dar, după ultima deroge, ea va trebui să meargă la scaunul obstetrice de obicei, medicul poate examina canalul de nastere, le trateze împotriva infecției și să ia în rupturile interne.

important

Toate aceste opțiuni sunt potrivite numai pentru o femei gravide absolut sănătoase. Cum ar putea orice femeie a insistat pe exploatație nașterea pe verticală, sau cu risc ridicat de complicații, care necesită asistența activă a mamei sau a fătului, ea ar trebui să se supună medic și imediat culca.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
A doua nastere dupa cezarianaA doua nastere dupa cezariana
Cum de a împinge în timpul travaliului?Cum de a împinge în timpul travaliului?
Naștere verticală ca un proces fiziologic normalNaștere verticală ca un proces fiziologic normal
Cum de a ușura durerea în timpul travaliuluiCum de a ușura durerea în timpul travaliului
Naștere verticalăNaștere verticală
Naștere verticală: bine uitat vechiNaștere verticală: bine uitat vechi
Ca generații treciCa generații treci
Prima nașterePrima naștere
Complicațiile de-a treia etapă a travaliuluiComplicațiile de-a treia etapă a travaliului
Cum să se comporte în timpul travaliului?Cum să se comporte în timpul travaliului?
» » » Naștere verticală - este sigur pentru mamă cât și pentru făt în mod natural

© 2011—2024 GurusBaby.com