Lacunele la nastere: ce sunt și cum să le evite. masaj perineal în timpul sarcinii și comportamentul mamelor în timpul tentativelor

incizia perineului

Visul fiecărei mame viitoare - pentru a da nastere fara perineu si colul uterin. Spune-ne cum să obțineți în numărul de astfel de noroc. Și, de asemenea, că aceasta poate fi rupt și care determină starea canalului nașterii.

De ce pielea se poate întinde

Pielea umană este complet impregnat de o rețea densă de fibre elastice ale țesutului conjunctiv. Ele sunt numite astfel datorită capacității lor de a puternic întins, fără ruperea, și apoi din nou redus treptat la starea inițială. Un exemplu tipic al unei astfel de beneficiu imens in special pielea - burta gravidă, germinare în circumferință la momente de până la 120 cm, și din nou aplatizare câteva săptămâni după naștere. Acum știi că starea peretelui abdominal anterior nu depinde numai de puterea mass-media musculare, dar, de asemenea, cu privire la conținutul fibrelor elastice ale pielii.

Aceasta este rupt în timpul nașterii

perineu

epiziotomiei și epiziorrafiya

Picioare din exterior - este pielea, pe care le-am vorbit deja despre elasticitatea minunată. Asta e, dacă există o ruptură a amenințării, doctorul, luând livrare, reducerile cu foarfeca. Slash (epiziotomie) poate fi condusă spre rect (săgeata roz în diagramă) sau la un unghi (lumina săgeată verde). Acest lucru se face pentru a preveni rănirea gravă a pielii perineală în care razmozhzhenie tesut poate ajunge chiar si rect, care este însoțită de complicații grave și de tratament pe termen lung.

După îndepărtarea medicul copilul pune o cusătură elegant, care vindeca mult mai repede decât pauzele naturale, lăsând o cicatrice subțire. Problema este că, în zona cicatricei fibrelor elastice sunt înlocuite cu colagen grosieră, care nu poate fi întins. În timpul de livrare următoare, mai ales în cazul în care fătul este pe termen post-mare sau, probabilitate foarte mare de cicatrice perineale pe ea. Prin urmare, re-muncitorului femeie doctor în mod normal, din nou face incizia pielii.

vagin

Vaginul - aceasta mucoasa. Are o suprafață cutat dilatabilå sub tensiune și asigură astfel protecția muncii prin trecerea în capul și umerii fructului. lacune izolate în acest domeniu, inclusiv a labiilor mici - de multe ori superficiale și mici, și mai profunde - în legătură cu pielea prejudiciului perineului.

col uterin

Este cea mai profundă zona a canalului de nastere, este supus unor tensiuni puternice. Acest canal format în mușchi circular. Când apare brusc sau o presiune excesivă asupra capului fetal sunt posibile rupturi de severitate diferite, în funcție de lungimea sa. În cele mai dificile cazuri, leziuni tisulare poate „crawl“, chiar și pe corp uterin.

În ce situații pot apărea decalaj de țesut, care constituie canalul de nastere:

  • cu rodah- rapidă
  • atunci când diskoordintsii activitate- generice
  • atunci când plode- mare
  • cu beneficii obstetricale traumatice: aplicarea producției forcepsului pe capul copilului la o presiune pe abdomenul mamei în timpul travaliului, cu ekstraktsii- vid
  • atunci când tulburat comportamentul femeilor în timpul dilatarea colului uterin și în încercări zadarnice.

Cum de a evita lacrimi în timpul nașterii

Ai mame pauze tractului genital pentru a prezice probabil imposibil, deoarece depinde de mai multe circumstanțe. Dar reduce semnificativ riscul unei astfel de probleme poate fi. Există mai multe moduri.

1. Maseaza pielea perineului si vestibul mucoase

după cabină de duș igienic lubrifia pielea din zona intimă a oricărei legume, copil sau ulei cosmetic. Intinde-te pe spate, picioarele îndoite, și relaxați-vă cât mai mult posibil. Introduceți vagin puțin adâncă, cu două degete și se întind ușor pielea ei, apăsând la anus, și care deține pe vârf de tensiune nu este mai puțin de un minut. După ce presiunea de oprire și masaj ușor pielea. Se repetă acest lucru de câteva ori la rând.Acest masaj la începutul sarcinii poate face cel mai mult, iar în etapele ulterioare vor trebui să recurgă la ajutorul soțului ei. Este contraindicat cu amenințarea de întrerupere, însoțită de o slăbiciune pronunțată sau la începutul deschiderii colului uterin, in procesele inflamatorii in organele genitale.

O astfel de procedură va fi eficientă și la femeile nulipare și acele mame care au în picioare este deja vechi cicatrici post-natale. Dar este important să vă amintiți să-l efectueze în mod regulat, și în ajunul nașterii - o zi. De altfel, termenul purtător jos, o moașă, naștere însoțitorul, realizează aceeași metodă în timpul introducerii capului fetal. Deci, ea se întinde încet înainte vestibul, pregătindu-l. Ea vine într-un set de măsuri obligatorii pentru a proteja perineu de rupere.

Video: Cum să recunoască BOUT

executare 2. indicații clare de moașe în timpul tentativelor

De atunci, ca o femeie in canalul de nastere este evidentiata taie coroana copilului în picioare în moașa ei mezhdunozhe apasă în jos pe palma lui cu capul fetal într-o direcție descendentă. Deci, previne extensia prematură a capului. Acest lucru este de a se asigura că copilul prin canalul de nastere a trecut cel mai mic - parieto-occipitală - dimensiunea. În același timp, degetele de la mâna a doua, ea împinge treptat pielea mamei perineului cu avansarea la ieșirea din capul copilului. În acest caz, este sigur de a evalua starea canalului de naștere, astfel încât să nu pierdeți momentul în care este pe cale să se rupă pielea. Paleste dramatic, mult mai subtire si „amorțit“, pierde complet sensibilitate. Apoi, medicul va face o incizie cu foarfeca rapid. Acesta este un set complet de măsuri de protecție a perineului în timpul livrării golurile.

în încercări zadarnice

O femeie în travaliu în perioada de rulment în jos ar trebui să asculte cu atenție instrucțiunile de moașa rapid și să le efectueze cu exactitate. Și nu există probleme sau dispute - din cauza secunde conta! Asta poate solicita:

  1. împinge slab sau mai puternic.
  2. Nu împingeți deloc și, în loc de multe ori de suprafață să respire, să aștepte lupta (în acest moment este de obicei întinde și schimba pielea de perineu la partea de sus a fructului).
  3. Lung cu jumătate de inimă mai strâns (sau au nevoie pentru a face o disecție a perineului, sau așteptați până la rândul său, de vițel fetal).
  4. Nu țipa, dar respira cu gura deschisa (deci pentru a comuta mame atenție, permițându-vă să vă relaxați mușchii canalul de nastere).
  5. Nu ridicați pelvisului și să nu facă mișcări bruște, astfel încât să nu interfereze cu moașa pentru a proteja perineu de rupere.

3. respirație corectă în timpul travaliului și în încercări zadarnice

tehnici de respiratie nu numai ca ajuta la reducerea durerii. Este important ca, în acest caz, fructele nu se mișcă în labagii și lin și, treptat, împingerea, și fără a le rupe țesătura de moduri mama Tribal.

4. swinging într-o poziție așezat pe un fitball în perioada de dilatare de col uterin

Beneficiile de a da naștere într-o poziție verticală - a se vedea aici.

5. Comportamentul Tăcut și relaxarea maximă a perineului în timpul nașterii

țesut moale mai ușor decât să se întindă dens. Muschii uterului nu este supus dorințelor femeilor. Nu poți forța voința de a opri lupta. Dar, se adaugă deja puternic tensiunea mușchilor gâtului poate fi circulară, în cazul în care tragerea la sorti, tipa si respira corect. Un copil impinge o scădere a corpului uterului, se va deplasa în continuare prin canalul de nastere, depășirea o rezistență mai puternică. Ca urmare, el va avea de suferit, iar mama va avea rupturi profunde. Și dacă nu tulpina între contracții și să încerce să se relaxeze cât mai mult posibil, țesuturile perineale devin mult mai maleabil și poate fi întinsă.

Probabilitatea crește pentru a da nastere fara lacrimi regulat sesiuni de pregătire fizică în timpul sarcinii. în special util înot și aerobic de apă. Nici un beneficiu mai va aduce cu bicicleta sau de balansare într-o poziție șezând pe fitball. În plus, pielea este mai puțin elastică în cazul în care a acumulat o mulțime de lichid, sau au un strat de grăsime gros. Prin urmare, este importantă mânca dreapta și pentru a preveni apariția de edem.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Durerea după naștere: pentru ce să se pregătească și cum să se ajute singuri?Durerea după naștere: pentru ce să se pregătească și cum să se ajute singuri?
Pregătirea pentru naștere: exercițiu pentru colul uterin și perineuPregătirea pentru naștere: exercițiu pentru colul uterin și perineu
ÎncercăriÎncercări
Vergeturile dupa nastereVergeturile dupa nastere
Cum de a da naștere, fără lacrimiCum de a da naștere, fără lacrimi
Lacunele la nastereLacunele la nastere
Fibroamele în timpul sarciniiFibroamele în timpul sarcinii
Cauzele si tratamentul fracturilor in timpul nasteriiCauzele si tratamentul fracturilor in timpul nasterii
Colului uterin înainte de muncăColului uterin înainte de muncă
Naștere fără pauzeNaștere fără pauze
» » » Lacunele la nastere: ce sunt și cum să le evite. masaj perineal în timpul sarcinii și comportamentul mamelor în timpul tentativelor

© 2011—2022 GurusBaby.com