Cum de a respira în timpul nașterii: tehnicile adecvate de respirație în timpul nașterii și lupte

dyhanie-pri-rodah

respirație corectă în timpul travaliului este capabil de a crea un miracol! Cervixul se va deschide mai rapid și mai puțin dureros, copilul nu va suferi din cauza lipsei de oxigen, încearcă să devină mai puternic. Nu sunt tehnici accidental din respirat in timpul moașe de naștere preda o femeie imediat ce ea intră în secția de pre-natale. Dar, de data aceasta, mama insarcinate este de multe ori într-o stare de stres, care o împiedică să-și amintească instrucțiunile. Prin urmare, este mai bine de a practica în prealabil, astfel încât să nu pentru a obține confuz la momentul potrivit.

De ce să respire în timpul nașterii

De ce în timpul travaliului pentru a controla respirația? Ce moașa a amintit în mod constant cum să respire în timpul nașterii, îndemnând să nu țipe? De ce expirația lent ameliorează durerea și îmbunătățește o respirație profundă încercări? Explicabile.

Uterul - un mușchi puternic. contracții ei în timpul nașterii, în prima perioadă, colul uterin se deschide treptat, extinderea canalului prin care copilul se va naște. O femeie nu poate controla în mod conștient procesul, cum ar fi degetele de compresie într-un pumn. Contracțiile nu poate fi voit opri sau accelera, deoarece acestea sunt supuse doar influența hormonilor. Atunci când o femeie în travaliu plânge, ea încordează în sus, strîngînd involuntar mușchii perineului. În acest caz, colul uterin este ca pietrificat, dar lupta se întinde din partea de sus în segmentul inferior. Ca urmare, crește durere, și pe gât apar lacune, crescând în momentul trecerii capului copilului. respirație corectă în timpul nașterii slăbește mușchii. Acest lucru înseamnă că, în timpul gâtului lupta se va întinde cu ușurință și fără întrerupere.

Dacă mama insarcinate plânge, îngrijorat, în corpul ei creste dramatic cantitatea de hormoni de stres. Sub influența lor spazmiruyutsya vasele de sânge, inclusiv placenta, creșterea tensiunii arteriale. Acest lucru duce la foame de oxigen a fatului si creste riscul de hemoragie la mame. respirație corectă în timpul nașterii satureaza sangele cu oxigen si relaxeaza vasele de sange, cresterea de livrare de sange prin placenta la copil.

Chiar și respirație corectă în timpul travaliului nu va fi în măsură să scape complet o femeie în durere. Dar nevoia de a controla puterea și durata Inspirația și expirația distrage atenția de la durere, astfel muting-le.

De la începutul încercărilor durerea cedeaza, și așa doresc să se relaxeze! Dar pentru a împinge copilul din pântece, puterea musculară a uterului nu este suficient. Sunt necesare eforturi și abdominals diafragmă, de asemenea, format din mușchi. Ținând respirația după o inspirație puternică crește presiunea asupra fătului și accelerează nașterea sa.

Tehnica de respirație în timpul travaliului

La începutul primei etape a muncii, atunci când se deschide colul uterin Treptat, maloboleznennye lupta, scurt, cu un interval mare de odihnă. În acest moment, util începe antrenamentul pentru a face o scurta respiratie adanca si nas de 2 ori mai mare decât expirația moale prin polusomknutye gura sau buze tub pliat. Odată cu creșterea intensității contracțiilor, acest tip de respirație este menținut, dar trebuie să fie forțată. Aceasta este să inhalați și expirați cu forța, ca și în cazul în care acestea sunt pe fundul unui bazin adânc de apă. Dacă vrea să respire mai des - nu este interzis. Deci, durerea va fi simțit mai slab. Când bătălia începe să slăbească, este necesar să se încetinească respirația, încercând să se relaxeze cât mai mult posibil.În cazul în care colul uterin este aproape complet revelat, contracții devin lungi și foarte dureroase. În acest moment, este necesar să se inhaleze și expirați prin gura de multe ori este posibil și mai rapid, așa cum se face în căldura de câine. Respirația este superficială, doar la sfârșitul luptei este necesar să se ia o respiratie adanca si expirati lent de relaxare.

Cum de a respira în timpul nașterii în timpul tentativelor

De la începutul luptei ar trebui să fie cât mai adânc posibil să inhaleze și țineți respirația. Apoi, imaginați-vă cum tot aerul din plămâni care se varsă în zona diafragmei, merge acolo într-un pumn puternic și cu forța de presare în jos pe uter. În acest moment, nu există nici o durere, doar o noua mama se simte o dorință puternică de a tulpina ca constipație. Nu este necesar pentru a suprima această dorință - care împinge. Dacă ezita și să încerce să frâneze nevoia mai strâns, tensiunea sânge prilet la fata, va începe să se spargă capilarelor mici în pielea de pe piept, fata si conjunctiva ochiului. Nu uitați: înainte de livrare la tot face o curățare clismă, iar la momentul nașterii capului, ea strange rect este mai bună decât orice blocaje. Prin urmare, este necesar să se respingă modestia dăunătoare și, după o respirație profundă pentru a încerca să împingă capul copilului de la perineu.

Dacă în timpul tentativelor de expirație zgomotoase sau țipăt, atunci lupta va avea loc în zadar: Capul nu avansează la ieșirea dintr-un milimetru. Permisiunea este acordată numai maraie încet prin buzele închise pentru a rosti un beep-uri prelungite sau lungi și-și-și-și (nu la fel de bine-ah, nu-și la oh-oh-oh!).

După încheierea încercărilor de a trebui să expirați încet prin gura, se întinde buzele ei, și să se relaxeze. In timp ce uterul nu este încordate, este important să se încerce să se relaxeze. Astfel, este necesar de a respira calm, un pic mai adânc decât de obicei.

Când la următoarea luptă va părea cu capul de moașa cere respira. Este necesar să se oprească împingerea, rapid expirați și de a face respirații frecvente. În acest moment pielea perineului ușor trecerea de la partea de sus a copilului în partea sa cea mai largă, că nu au existat lacune. Prin urmare, este important să se continue să respire de multe ori, atâta timp cât moașa cere mai stricte din nou. De obicei, este suficient să tastați un pic de aer în piept și copilul tensionate cu jumătate de gură la umeri s-au născut. Apoi, vă puteți relaxa: de îngrijire a copilului va întocmi fără participarea unei mame. Totul! Vă puteți relaxa și respira așa cum doriți.

Cum de a respira în timpul nașterii în momentul separării a placentei

Placenta se separă în câteva minute după naștere. După moașele echipa trebuie să ia o respirație profundă, țineți-vă respirația și nu atât de mult mai stricte. Ca o regulă, o astfel de forță este suficientă.

Tren pentru a respira corect în timpul sarcinii ar trebui să fie cu precauție.
În orice caz, este imposibil să se facă un efort în vigoare. Și amintiți-vă: frecvente respirații adânci poate provoca amețeli.

Întrebări cheie: Cum de a respira în timpul nașterii? respirație corectă în timpul travaliului. Tehnica de respirație la naștere. Tehnica de respirație în timpul travaliului

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Respirație corectă în timpul nașteriiRespirație corectă în timpul nașterii
Cum de a respira în timpul nașteriiCum de a respira în timpul nașterii
Cum să se comporte în timpul nașteriiCum să se comporte în timpul nașterii
Respirație la naștereRespirație la naștere
Respirație la naștereRespirație la naștere
Cum de a respira în timpul nașteriiCum de a respira în timpul nașterii
Cum de a respira în timpul travaliului - tehnica de respiratie in timpul nasteriiCum de a respira în timpul travaliului - tehnica de respiratie in timpul nasterii
Cum de a ușura naștereCum de a ușura naștere
Respirație în timpul travaliuluiRespirație în timpul travaliului
Cum de a avea un copil fără lacrimi?Cum de a avea un copil fără lacrimi?
» » » Cum de a respira în timpul nașterii: tehnicile adecvate de respirație în timpul nașterii și lupte

© 2011—2024 GurusBaby.com