Ceea ce este mai bine pentru cezariana: epidurală sau anestezie generală?

alegerea de ameliorare a durerii în timpul travaliului

În pregătirea pentru cezariană înainte de operație discuțiile anestezist la o femeie gravidă, spunându-i despre posibilele opțiuni de calmare a durerii. Mama trebuie să semneze un consimțământ informat la procedura. Ar trebui să insist anestezie generală, atunci când medicul sugerează o epidurala? Să comparăm aceste două metode de calmare a durerii.

Efectul mama anestezice aplicate

Când medicamentul anestezic epidural este administrat topic ca in timpul tratamentului dentar. Cititi mai multe despre acest articol anestezie epidurala in timpul travaliului si cezariana.

Atunci când efectele generale de droguri anestezie asupra creierului. În acest scop, este administrat într-o venă, în cazul în care sângele se răspândește la toate organele, inclusiv placenta la fat. Asta este, ce înseamnă?

  1. conștiență oprimată (cel puțin somn profund).
  2. Scade tensiunea arterială.
  3. Relaxați-vă mușchii, inclusiv respirație.

Femeia anestezist ajută să respire printr-o mască sau un tub endotraheal, conectați-l la un ventilator. Există întotdeauna riscul ca copilul după ce a fost scos din cavitatea uterină ar putea avea nevoie să facă același lucru. Fie că este copil sănătos necesar, dacă ai putea face fără?

Care sunt consecințele pentru copil

Copiii nascuti prin cezariana au un risc mai mare de probleme respiratorii decat copiii care au trecut prin canalul de nastere. În acest moment ei au oasele mamei pelvisului stors piept, stoarce lichidul amniotic traheea. „Kesaryatam“ ar trebui să fie plânge mai tare și mai bine la lumină deschisă.. Dupa cezariana efectuata sub anestezie generala, copilul este lipsit de posibilitatea de a obține porțiunea cea mai utilă a primului colostru, de la inițierea alăptării este amânată pentru cel puțin o zi.

Hei, puștiule!

copil mama la sân

În timpul încercărilor de muncă și de livrare mama se simte un lift emoțional puternic din așteptările unei reuniuni mult așteptată cu copilul său. Momente când ea aude pentru prima dată strigătul copilului, senzație de pielea lui atunci când acesta este plasat pe stomacul ei, mai întâi atinge grăsime uns firele de păr generice și încrețită vede fața nemulțumită, gravat în memoria mea pentru o viață întreagă. De fiecare dată când aceste amintiri ridică în sufletul ei un val de fericire absolută, consolidarea înțelegerii că viața ei are sens. .

Înțeleg teama de a asista operația pe iubita lui într-o presare a mediului de operare. Dar merită să-și piardă foarte șansa de a vedea totul? Crede-mă, doctorul la fel de mult ca tine sunt interesați de faptul că totul a mers fara probleme. Și în cazul în care există o contraindicație, el nu a oferit anestezie epidurala. Ai încredere în medicul dumneavoastră, și veți avea o mare oportunitate de a reface trezoreria de legende de familie cu povestea lui despre cezariană. Grown uluire va fi foarte interesant!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce a alege - anestezie epidurala, anestezie generala, sau o altă văduvă la naștere?Ce a alege - anestezie epidurala, anestezie generala, sau o altă văduvă la naștere?
Anestezia pentru cezarianăAnestezia pentru cezariană
Caracteristici ale aplicării anesteziei în timpul travaliului și nașteriiCaracteristici ale aplicării anesteziei în timpul travaliului și nașterii
Tehnica cezarianaTehnica cezariana
Anestezie epidurală în timpul nașteriiAnestezie epidurală în timpul nașterii
Anestezia pentru cezarianăAnestezia pentru cezariană
Inainte de operatie, cezarianaInainte de operatie, cezariana
Anestezia generala pentru cezariana, spinală, epiduralăAnestezia generala pentru cezariana, spinală, epidurală
Indicații pentru anestezie epidurală în timpul nașterii și consecințele proceduriiIndicații pentru anestezie epidurală în timpul nașterii și consecințele procedurii
Rahidiana pentru cezarianăRahidiana pentru cezariană
» » » Ceea ce este mai bine pentru cezariana: epidurală sau anestezie generală?

© 2011—2022 GurusBaby.com