Naștere fără durere: ca un anestezic la naștere

Video: naștere fără durere - prima parte. 6 medicamentos (fără medicament) tratamentul durerii în timpul nașterii

analgezia în muncă 2

Durere la naștere pe forța poate fi foarte diferit. Chiar și o femeie dă naștere de mai multe ori, lupta poate fi de la abia vizibile la limita suportabilului. Deoarece utilizate foarte diferite metode de ameliorare a durerii în travaliu. Ce - spune.

Ce determină durerea de livrare

Nici obstetrician nu se poate prezice exact cât de dureros sunt contracții. Înțelepciunea convențională, care, cu fiecare nouă sarcină de durere devin mai slabe, adevărat, dar nu întotdeauna. Depinde de mai mulți factori:

 • caracteristicile individuale ale mamelor: pragul de durere ei, trăsături de caracter, calitatea pregătirii psihologice la procesul de naștere, starea pelviene promezhnosti- zi si tesuturilor moi
 • dimensiunea și poziția fătului în matke-
 • condiție cervicală, prezența în ea a deformatsiy- cicatrice dense
 • forței de muncă activă și regularitatea contracțiilor.

dar există situații în care durerea la naștere apar mult mai frecvent. Aici ei sunt:

 • disfunctii hormonale inainte de sarcina, apar neregulat menstruatsiyami- dureroase
 • prima naștere sau interval între ulterior mai mult de 5 ani-
 • prematur și induse de muncă, atunci când colul uterin nu este încă razmyagchena-
 • contracții puternice sub acțiunea oxitocinei (intravenos sau tabletă suckable) și invers - lung care curge rody-
 • fructe de mare sau îngust pentru dimensiunea copilului pelvisul mamei (anatomic sau clinic pelvis îngust) -
 • după ruperea membranelor.

În toate aceste cazuri, noua mama însăși, sau medicii pot reduce în mod substanțial durerea, astfel încât amintirile nașterii nu au fost in viata cel mai rau cosmar al unei femei.

Video: nașterea copilului meu | Naștere fără anestezie

ameliorarea durerii psihologice

Natura a avut grijă de acel proces generic a avut loc sub influența „hormonii fericirii“ - endorfine, ale caror creste rapid, cu fiecare nou nivel de luptă. Aceste substante reduc toate simptomele de disconfort, scuti de stres și de a ajuta sa te simti lift emoțional. Simpla sentimentul de frică inhibă formarea hormonului natural, crescând astfel sensibilitatea la durere.

Un moment foarte important în nașterea - este starea de spirit a femeilor. Mulți asociază gravidă cuvântul „generații“ cu cuvintele „suferă de durere.“ gândurile negative persistente și „folie“ în sine va duce la chiar mai mult frica. pregătirea psihologică adecvată pentru naștere este o garanție că nașterea va avea loc într-un mediu mai confortabil.

Cel mai important lucru - îl acordează într-un mod pozitiv. Este necesar să reconstruiți atitudinea ta la durere. Gândiți-vă că durerea a crescut - acest lucru nu este un test care nu poate fi evitată, iar „clopot“, care vă recomandă să schimbați poziția corpului, relaxeaza muschii, respira corect. Iar ideea principală ar trebui să fie că sunt în așteptare pentru nașterea micului om. Ia o pauză de la gândurile negative.

În Africa și în Brazilia, în zilele de demult, când o femeie intră în travaliu, omul a pus în pat, a strigat și a plâns. Se credea că înlătură o parte din povara psihologică și distrage atenția femeii la naștere. Dacă crezi că va ajuta, cere poprichitat dumneavoastră soț pentru tine - acesta va fi „cool“ capriciu, care vă va aminti mult timp, cu un râs. Deci, livrare - este distractiv!

Amintiți-vă, toate emoțiile pe care le întâmpină sunt transferate către copilul dumneavoastră. Lasă-l să se nască fără teamă.

Poses pentru ameliorarea durerii

analgezia muncii 1
Dispoziții pentru a facilita disconfortul o femeie trebuie să se aleagă. O anumită postură în timpul calma durerea de muncă, a vă ajuta să se relaxeze.

Dacă medicul dumneavoastră a permis să te ridici și pentru a muta, încercați poziția corpului diferite - așezat, culcat, în picioare. In timpul luptei durerea poate reduce următoarele posturi:

 • Se rezema de perete, din spate de un scaun sau pat, cu accent pe mâini.
 • Pose în patru labe.
 • Stând pe fitball sau inel gonflabil pentru copii.
 • Squatting genunchi spre exterior.
 • Întins pe o parte și genunchii îndoiți.

Video: Experiența mea de naștere a da naștere într-adevăr, fără durere

Masaj în timpul travaliului

mișcări de masaj în timpul travaliului poate produce noi mama însăși sau soț, în cazul parteneriatelor naștere. opțiuni:

 1. Maseaza zona sacrală cu vârful degetelor, pumnul sau palma cu intensitatea care va aduce alinare femeie.
 2. „Fier de păr“ - masaj interiorul coapsei. Puternic apăsând palma femurul, mișcările genunchiului la vintre și înapoi, așa cum au fost utyuzhte în sine.
 3. Deturnarea poate servi ca un masaj sau o presiune puternică asupra coloanei vertebrale iliacă în timpul luptei.

Tehnica de masaj si intensitatea sa, ceea ce va ajuta la reducerea disconfortul, fiecare individ gravidă. Nu trebuie să ne fie frică să încercați cel mai mult, sau cere un partener pentru maternitate masaj aceste zone. Puteți utiliza un ulei de masaj neutru.

Tehnici de respiratie reduce durereaanalgezia în timpul travaliului 4
Toate exercițiile de respirație care sunt folosite în timpul travaliului, care vizează relaxarea mușchilor în organism.

Prima tehnică de respirație implică respirație rare naștere (8 min). frecvența respiratorie în mod normal aproximativ 16 de respirații pe minut, ca gravidă produce prin această metodă în timpul luptei o inhalare scurtă și expirație prelungită prin buzele aproape închise.

A doua metodă este o respirație câteva scurt. Imaginați-vă că în fața ta este o pană pe care doriți să arunce în aer liber. După o respirație scurtă face o respirații oarecum lung, ca și în cazul în care suflă o pană.

Gândiți-vă la respirații pe care le faci: va ajuta să distragă atenția și să nu se concentreze pe Svatko. Pentru mai multe informații despre respirație corectă în timpul nașterii citire aici.

Nașterea și apă

Apa caldă este bine relaxeaza muschii si calmeaza durerea. Dacă este posibil, în timpul primei etape a muncii poate face o baie sau un duș cald.

Această metodă este adecvată numai în cazul în care există o baie în maternitate. Nu este recomandat pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi în sufletul casei, dacă ai început deja lupta, și mai practică acasă naștere de apă. Astfel de experimente fără supraveghere medicală poate duce la rezultate dezastruoase.

acupunctura

Acupunctura poate fi utilizat pentru a reduce durerea în timpul travaliului, dar metoda nu este comună. Specialiștii în acest domeniu nu este mult.

metode de medicamente

anestezie de droguri este utilizat în următoarele cazuri:

 • Comportamentul nelinistit al femeilor în legătură cu dureri severe în timpul travaliului.
 • Nașterea prematură.
 • forței de muncă extrem de puternic.
 • a doua jumătate Preeclampsia de sarcină.
 • boli somatice (hipertensiune, diabet zaharat).
 • operație obstetrică.

În această metodă, există contraindicații:

 1. Prezența cicatrice uterine din operațiile care au fost efectuate anterior. Acest lucru se datorează amenințării curente de rupturi uterine: atunci când se administrează analgezice, medicul nu va fi capabil să recunoască începutul dezvoltării complicațiilor severe.
 2. Începerea livrării sau dezvăluirea gâtului uterin la 4 cm: Datorită riscului de oprire a contracțiilor de muncă provoca slăbiciune.
 3. Alergii la medicamente, in special folosit pentru a reduce durerea.

anestezie de livrare prin Internet din străinătate, New York - - prima lume Ucraina: Video

Pentru analgezie muncii folosind mai multe grupuri de medicamente:

 • Antispastice (Drotaverinum, papaverina, baralgin).
 • Anxiolitice (diazepam, seduksen).
 • analgezice narcotice (Promedol).
 • anestezie prin inhalare (amestec de azot-oxigen).
 • anestezice locale.

antispasmodice - medicamente care alină tonul mușchilor netezi. Aceste substanțe, în plus față de reducerea durerii, reglează deschiderea procesului de col uterin.

tranchilizante în obstetrică rar folosit. În timpul muncii, se aplică o dată le, ​​deoarece există un efect negativ dovedit asupra sănătății fătului.

Promedolum - analgezic narcotic pentru ameliorarea durerii în travaliu, care este utilizat pe scară largă în obstetrică. Ei bine, ameliorează durerea și tulpina mușchilor cervicale. Dar există dovezi că medicamentul deprimă respirația copilului la naștere.

Metoda inhalată de tratament al durerii este în amestecul de inhalare viitoare mama de oxigen și de oxid de azot. În unele cazuri, chiar și o mască de oxigen simplu aduce ușurare.

anestezie epidurală

anestezie epidurală este „standardul de aur“, printre modalitățile de ameliorare a durerii în travaliu. Asigurarea rezultate anestezie bune într-un timp negativ - livrare un pic întârziată, iar o femeie nu poate împinge pe deplin în a doua perioadă, deoarece nu se simte debutul contracțiilor. Această metodă are, de asemenea, sa contraindicații, pe care le puteți discuta cu medicul dumneavoastră înainte de naștere.

Amintiți-vă, sunteți în picioare în pragul unei vieți noi. Deci, nu așteptați pentru durere, așteptați pentru copilul tau!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristici ale aplicării anesteziei în timpul travaliului și nașteriiCaracteristici ale aplicării anesteziei în timpul travaliului și nașterii
Durerea dupa cezarianaDurerea dupa cezariana
Cum să facă față cu frica de naștereCum să facă față cu frica de naștere
Ameliorarea durerii în timpul nașteriiAmeliorarea durerii în timpul nașterii
Dureri in timpul nasteriiDureri in timpul nasterii
Lupte timpLupte timp
Dureri perineale în timpul sarciniiDureri perineale în timpul sarcinii
Ameliorarea durerii în timpul travaliuluiAmeliorarea durerii în timpul travaliului
Anestezie in timpul nasteriiAnestezie in timpul nasterii
Ameliorarea durerii în timpul travaliuluiAmeliorarea durerii în timpul travaliului
» » » Naștere fără durere: ca un anestezic la naștere

© 2011—2022 GurusBaby.com