Livrare rapida si rapida: norma sau patologie?

Nu este un secret faptul că nașterea pentru femei este un test serios de rezistență și răbdare. Poate că orice viitoare mama visele pe care le-au fost rapid si fara durere. Dar moașele din fata, nu saluta nașterea, care durează mai puțin de 6 ore. Cum de a trata naștere rapidă

: Ca norma sau patologia?

Definiții livrare rapidă și rapidă

Din cele mai vechi timpuri, se crede că o femeie în travaliu nu respectă răsărit de două ori. Interpretarea modernă a acestui lucru înseamnă că perioada de dilatare de col uterin poate dura până la o zi. Valorile medii normale pentru femei nulipare este considerat a fi viteza de netezire de col uterin de un centimetru pe oră. Având în vedere că perioada de rulment în jos începe la canalul de nastere Dezvăluirea de 10-12 cm, se poate calcula cu ușurință că contracții trebuie să dureze cel puțin 10 ore.

Video: naștere

Am re Rodia Femeile gât poate fi deschis un pic mai repede, în medie, timp de 8 ore. Acest lucru se datorează o mai bună pregătire a canalului de naștere, și, în același timp, mai degrabă decât o întindere treptată a canalului cervical din toata lungimea ei.

Livrare rapida la mama da nastere pentru prima data - aceasta este în cazul în care perioada de divulgare este mai mică de 6 ore, și rapid - mai putin de patru. În a doua și următoarele sarcini, aceste cifre sunt, respectiv, 4 și 2 ore.

Livrare rapida poate avea loc în diferite moduri. În unele cazuri, încă din primele minute sunt contracții puternice cu intervale scurte de timp între ele să se odihnească. Există situații în debutul travaliului nu este dincolo de norma. Dar apoi lupta incepe sa se accelereze, sau să devină atât de puternic încât dezvăluirea colului uterin apare prompt.

livrare rapida: Cauze

Cea mai frecventă cauză a fluxului rapide a forței de muncă este de incompetenta cervicala. Descrierea detaliată a patologiei într-o citire separată articol pe site-ul nostru. Inițial, procesul de dezvăluire nu este accelerată. Dar, odată ce a penetrat gâtul slăbit de a prezenta o parte a vezicii urinare fetale incepe sa lupte pentru a împinge, poate dura doar câțiva centimetri. Prin urmare, la femeile cu perioada fertilă în jos CIN începe brusc cu privire la orice divulgare a canalului cervical.

Difuzarea accelerată este, de asemenea, observată în muncă discoordination. Aceasta este o situație periculoasă în care luptele puterea și durata sunt imprevizibile. În unele cazuri, acestea sunt foarte puternice și se repetă aproape fără pauză, fără a da timp aplatiza și ruperea literalmente canalul cervical. Datorită riscului ridicat pentru viața fătului și amenințarea unei rupturi uterine atunci când un Obstetricieni discoordination cu medicamente încetini munca sau a efectua o cezariana de urgenta. Motivul pentru care acest lucru este considerat complicații de naștere ale bolii de sistemul endocrin si nervos, cursul patologic al sarcinii.

Poate accelera de livrare și indisponibilitatea lor (din punctul de vedere al psihologiei), o mamă tânără. Neliniste sau frica duce la eliberarea unor cantități mari de hormoni de stres adrenalina, care, în semnificația ei pentru corpul depășește efectul substanțelor biologic active responsabile de maturare cervicală normală. Ca urmare, există un eșec de reglementare a muncii, ceea ce duce la necoordonare acesteia.

Video: Trailer pentru cartea "colului uterin, vaginului, vulvei ..." prof. Rogowska, Lime

Livrare rapida: efecte asupra mamei

Naștere - un proces care nu tolerează tam-tam. Nu este în zadar mama insarcinate începe să-i pregătească pentru câteva săptămâni. În acest moment, se pot relaxa ligamentele care se conectează oasele inelului pelvian, prin care fructele vor ieși. Scurtarea slăbit și ușor se deschide colul uterin începe „de formare“ lupte. o cantitate suplimentară de sânge roșu celule se acumuleaza in sange, proiectat pentru a reduce impactul pierderii de sânge generice și substanțe speciale, care facilitează percepția durerii și ajută femeile mult mai probabil să uite suferința îndurată.

În cursul normal al elasticității cervicale la naștere și fibrele conjunctive ale articulațiilor dintre oasele suficient pentru a întinde treptat și dor capul și corpul fătului fără trauma mamei și a copilului. Deși contracții sunt dureroase, dar intervalul dintre ele este suficientă pentru a se asigura că noua mama ar putea să te odihnești.Când fructele de livrare rapida sau rapida, cu o mare putere este evacuat din uter prin canalul cervical întins insuficient și inelul osul iliac. Ca urmare, aproape întotdeauna sunt diferite grade de lacrimi cervicale de severitate, uneori, du-te pe corpul uterului, precum și fracturi și lacerații ale perineului. Rămase după cicatrici sutura cauza incompetenței de col uterin, care se manifestă în sarcinile ulterioare amenințat avort și avorturi.

Rapid forță de întindere simfiza pubiana poate cauza ruptura, tratamentul pe care mama va trebui să se întindă în continuare timp de cel puțin două săptămâni.

În cazul în care livrarea rapidă este adesea necesară pentru a diseca piele de sex feminin a perineului (sau epizeotomiya epizeorrafiya), deoarece există un risc foarte mare de un decalaj profund, până când mușchiul sfincter al rectului. O astfel de prejudiciu poate provoca urinare temporare sau permanente sau gaze de fecale si necesita chirurgia reconstructivă.

Ca urmare, munca de durată mai mică decât de obicei, aduce mama este cu mult mai multă durere și se lasă în urmă o mulțime de complicații.

livrare rapida: pericol pentru copil

Fructele din fiecare contracție coboară treptat prin canalul de nastere. În același timp, capul lui este configurat: nu este încă topit oasele craniului moale, vin în îmbinări și arcuri, unul câte unul. Datorită circumferința capului este redusă în mod semnificativ prin prevenirea Trauma la naștere. Mai mult, corpul și chiar copilului este rotit, astfel încât să se naște occipital cea mai mică dimensiune.

Atunci când livrarea rapidă a oaselor craniului nu au timp să fie configurat, iar corpul este rotit atât de rapid încât copilul devine de multe ori un traumatism cranian. Copiii pot fi o fractură a claviculei sau humerus, ruptura plexul nervoase cu dezvoltarea de paralizie obstetricale a bratului sau a prejudiciului a coloanei vertebrale în regiunea cervicală.

Ca răspuns la întindere rapidă a mușchilor colului uterin poate foarte mult spasm, corpul stoarcere a unui copil nenăscut. Consecințele acestei poate fi o substanță sau hemoragie în ventriculele cerebrale, ruptura de splina sau ficatul.

Video: Cum de a colecta urina? | Alina Kozak

mare pericol pentru viața și sănătatea fătului la naștere este foame rapidă de oxigen. Dupa ce uterul este situat aproape întotdeauna în stare contractată, stoarcere vasele de sânge hrănire. În plus, comprimarea puternică a punctelor de atașare a placentei poate provoca dezlipire prematură, care în mod normal trebuie să aibă loc numai după ce copilul se naște. In astfel de cazuri, a oprit complet furnizarea de oxigen si dezvolta o sangerare uterina puternica. Acest lucru poate duce la asfixia fetale de aspirare în plămâni de lichid amniotic, și, în cazuri severe - la moartea mamei și a copilului ei.

Naștere în care dilatarea cervicală are loc treptat, pe parcursul mai multor ore, au trecut secole grele de selecție naturală. O livrare rapidă și rapidă nu poate fi una din fluxul normal.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Colului uterin înainte de muncăColului uterin înainte de muncă
Cât timp sunt livrare - o întrebare de ardere de multe prima dată admise la spital de maternitateCât timp sunt livrare - o întrebare de ardere de multe prima dată admise la spital de maternitate
Semne de naștere în câteva zileSemne de naștere în câteva zile
Câte ultima luptă înainte de naștere?Câte ultima luptă înainte de naștere?
Debutul forței de muncă - cum să înțeleagă ce a intrat în travaliuDebutul forței de muncă - cum să înțeleagă ce a intrat în travaliu
Perioadele de livrare și duratăPerioadele de livrare și durată
Cât de mult ar trebui să dureze generații? În primul rând, al doilea și al treileaCât de mult ar trebui să dureze generații? În primul rând, al doilea și al treilea
Trage stomacul 39 de săptămâni gravidăTrage stomacul 39 de săptămâni gravidă
Anomaliile de activitate de muncăAnomaliile de activitate de muncă
Livrare rapida - ce este?Livrare rapida - ce este?
» » » Livrare rapida si rapida: norma sau patologie?

© 2011—2022 GurusBaby.com