Ce să aducă la spital

Video: geanta la spital / Ce trebuie să luați naștere?

roddom

Lista elementelor obligatorii

Pornind de la luna a șaptea mama viitoare este necesar să se pregătească treptat pentru naștere și pentru a obține toate lucrurile necesare pentru ei înșiși și pentru viitorul copil. Deoarece există nașteri care au loc atât de brusc, iar în agitația sunteți sigur că puteți uitați să luați nimic. Am foarte mult înainte de căutare de naștere și să citească diferite liste de lucruri care sunt necesare la spital. Deci, ce să aducă la spital? Lista elementelor care este împărțit în lucruri care sunt necesare și dând naștere copilului.

Video: Cele mai recente! Bag la spital. Partea 1: Pentru mine

Lucrurile în spital pentru ei înșiși:

Pregătirea pentru naștere

 • pantofi din cauciuc. Te sfătuiesc să nu luați papuci acasă moi, ca cel mai probabil de a solului cu sângele lor în prima zi.
 • Halat de baie.
 • Cămăși de noapte (3pc). Este mai bine să cumpere tricouri pentru mamele care alăptează, le pre-călcate pe ambele părți.
 • prosoape de baie (2-3sht).
 • Rags - o pânză sterilă. Acestea sunt utilizate imediat după livrare, anexați între picioarele lor pentru a absorbi sângele. Utilizați exact zdrențe în loc de slip și tampoane, ca timp de 6 ore, este interzis să se ridice. În plus, acesta trebuie să aibă acces la aer. Este mai bine să le pregătească acasă, dar dacă nu cu o voință, atunci spitalul va suporta. Asigurați-le de lenjerie de pat vechi sau pilotă, se spală și fier.
 • tampoane de unică folosință (2pachki). Le puteți utiliza deja, acestea sunt foarte utile în a doua zi. Mai bine să ia cele care sunt de obicei utilizate in timpul menstruatiei. De exemplu, cum ar fi întotdeauna noaptea, perfectă.
 • Apă minerală fără gaz. În timpul muncii, un pic sete. Deoarece utilizarea postpartum de produse alimentare este limitată, este necesar să se facă o băutură.
 • igienă personală. Acestea includ: pasta de dinți și perie, hârtie servetele uscate, săpun lichid, șampon, pieptene. Ia-o cabină de duș după naștere permis în spital în a doua zi. Dacă este necesar, puteți lua cu un uscător de păr.
 • niplu Cream (Bepanten). Acesta a dat la spital după nașterea copilului. În general, pentru a evita crăparea, trebuie să fie pus în mod corespunzător copilul la sân. Un biberon după hrănire este recomandat pentru a lubrifia colostru. Dar dacă un copil începe erupții cutanate scutec în falduri, este mare ajutor.
 • scutece de unică folosință. Foarte confortabil, acestea sunt plasate sub tine. Chiar dacă e scurgerea printr-un strat, atunci nu mă trezesc tot patul complet.
 • Cel mai important lucru - este documentele de mame (pașaport și carte de schimb), fără ca spitalul nu vor fi acceptate.

Lucrurile în spital pentru copil:

 • Scutecul (5 flanelă subțire și 2). Un scutec este bine pentru uscare după curățarea copilului sub jet de apă, și un alt flanel în pat de copil pe saltea. Nevoia rămasă pentru schimbare. Primele săptămâni sunt sfătuiți să înfășa, astfel încât copilul va fi mai calm.
 • Scutece. Nu a fost întotdeauna un pachet poate fi suficient, este mai bine să ia două.
 • săpun Pat. Ai nevoie pentru a cumpara cel mai ieftin și mai simplu săpun, deoarece nu cauzează alergii la copil.
 • Maieuri, șosete, pălării. Trebuie să poarte un scutec sub pieptari, foarte convenabil. lucruri densitate trebuie să depindă de spital camera de temperatura camerei.

Ceea ce nu este recomandat să ia la spital

Video: Ce ar trebui să aducă la spital pentru copilPe baza experienței personale, există elemente care nu trebuie să le ia cu tine la spital:

 • Pulbere, cremă și ulei pentru riduri. Deoarece pielea copilului la început nu are nevoie de ea.
 • Șervețele de unică folosință pentru copil. Mulți copii de până la o lună pentru a răspunde la aceste tampoane erupții cutanate, ca parte a aromei.
 • Nu este nevoie pentru a lua o mulțime de lucruri. Poate că unele dintre ele nu sunt utile deloc. Dacă aveți nevoie de ceva în afară de faptul că au luat cu ei, întotdeauna posibil să se ceară rudelor pentru a aduce un lucru bun.
 • Toate medicamentele și medicamente care vor fi utilizate în timpul travaliului și de livrare, cumpărare în avans nu este necesar. Totul va depinde de modul în care el va lua procesul de naștere. Desigur, toate cazurile sunt individuale, iar fiecare spital are propriile sale reguli.
 • Toate lenjeriile care pot fi luate la spital, nu ar trebui să fie costisitoare. Este mai bine pentru a opri alegerea pe lucrurile de bumbac. Haina care vor fi necesare după externarea din spital, și apoi se aduce aproape. În medie, femeile din munca în spital sunt de 5-7 zile.

Video: Ce să aducă la spital - o listă de lucruri la spital

Toate livrare pulmonară și copii sănătoși!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce să ia la spital și pentru a extrageCe să ia la spital și pentru a extrage
Ce ar trebui să fie luate la spital - o listă a lucrurilor necesare pentru ei înșiși și nou-născutCe ar trebui să fie luate la spital - o listă a lucrurilor necesare pentru ei înșiși și nou-născut
Ce să aducă la spitalCe să aducă la spital
Ce să aducă la spitalCe să aducă la spital
Extras din spital: documente importanteExtras din spital: documente importante
Externarea din spital - nu uita nimic!Externarea din spital - nu uita nimic!
Sarcina la sfârșitul anului - ultimele pregătiriSarcina la sfârșitul anului - ultimele pregătiri
Top 20 lucruri pe care trebuie să luați la spitalTop 20 lucruri pe care trebuie să luați la spital
Ce ar trebui să fie incluse în lista de lucruri în spital?Ce ar trebui să fie incluse în lista de lucruri în spital?
Ce trebuie să nou-născuților pentru prima dată?Ce trebuie să nou-născuților pentru prima dată?

© 2011—2022 GurusBaby.com