Selectarea și utilizarea apei termale pentru fata

Face apă termalăApa potabilă este vitală pentru corpul uman, dar nevoia de o experiență mai fluidă și pielea noastră. Subliniază, mediu progresul tehnic răsfățat și mulți alți factori uscat dermei, care accelerează procesul de decolorare. Pentru hidratarea pielii fetei are nevoie de apă specială, care se numește termic.

Video: Răspuns # 6 - apă termală, în produsele cosmetice, vitamina D, săpun gudron, Facial Cleanser, Primii

Surse și Compoziție

magma fierbinte se ridica din adâncurile straturilor superioare și se răcește sub influența aerului. Conform legilor fizicii, lichidul condensează pe suprafață, bogate în minerale și săruri. Mai mult, precipitarea, penetrarea adâncă crusta formează de asemenea surse curative de umiditate.

Apa termală este produsă în apă adâncă, iar temperatura sa este întotdeauna peste 20 ° C Nu-l confunda cu minerale, deoarece sursele de acestea din urmă sunt mai aproape de suprafața pământului, astfel încât să conțină compuși toxici mai mult. Compoziția apei termale include o multitudine de săruri și minerale, cum ar fi sodiu, potasiu, mangan, brom, seleniu, cupru și altele.

Chiar și în cele mai vechi timpuri apele termale au fost populare și utilizate pentru starea generală de sănătate. Astăzi, acest lichid unic este extras și purificat într-un mod special și ambalate în flacoane de pulverizare convenabil sau adăugate la produsele cosmetice.

Video: Cinci moduri de a utiliza Mist faciala Evian | @girlythingsby_e

Care este apa termala?

Această compoziție lichidă este aproape de intercelular, atât de diferite de siguranță hipoalergenice și relativă. Este potrivit pentru adulți și pielea copiilor. Apa termală este recomandată utilizarea înainte de a aplica creme sau alte produse cosmetice pentru a spori penetrarea ingredientelor benefice în straturile profunde ale dermei.

În sezonul cald de pulverizare termică devine o adevărată mântuire. Pulverizarea poate fi un număr infinit de ori în timpul zilei, pentru a hidrata si reîmprospăta pielea. In plus, apa termală poate dilua sau măști adauga la lotiuni. În plus față de pielea uscată ajută pentru a scăpa de roșeață, iritație, acnee și luciu gras.Aplicare fluid termic poate fi chiar peste machiaj. Astfel de tratamente de apă nu strica machiaj și repara ei. Cu toate acestea, în acest caz, este important să se utilizeze un exemplu de realizare specifică a apei termale.

tipuri

Pe piața de cosmetice oferă următoarele tipuri de apă termală, care diferă în compoziție și proprietăți:

  • izotonice. apă neutru care conține săruri și minerale în aceeași concentrație în care acestea sunt reprezentate în celulele corpului. Este ideal pentru piele normala spre uscata.
  • puternic mineralizate. O astfel de apă conține o cantitate mai mare de săruri de macro- și microelemente. Este necesar să se utilizeze pentru tenul gras și asociere, precum și pentru a combate acneea. În plus, acesta stabilește o mare machiaj.
  • sălciu. Concentrarea mineralelor în ea mai mică de 1 g / l. Astfel de produse sunt ideale pentru o hidratare blând epidermă deshidratat.
  • îmbogățită cu seleniu. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru piele sensibilă sau matură. Sărurile de seleniu neutralizează radicalii liberi, care provoacă procesul de îmbătrânire.
  • Cu uleiuri esențiale. Producătorii pot adăuga componente suplimentare pentru a crește eficiența în apa termală. De exemplu, a crescut lupte ulei împotriva arsurilor solare, și mușețel - calmant pielea iritată. Cu toate acestea, cu un astfel de instrument ar trebui să fie atent tuturor celor care are tendința de a reacții alergice.

apă termală perfectă, nu este nevoie pentru a încerca diferite opțiuni și de a găsi o potrivit pentru tine. Preferința este mai bine pentru a da marca franceză, pentru că în această regiune cel mai mare număr de izvoare termale. În acest caz, prețul ridicat nu este întotdeauna un indicator de calitate, uneori trebuie să plătesc suplimentar pentru un brand faimos.

cerere

Utilizarea apei termale pentru fataApa termală este produsă în principal sub formă de spray-uri. Fii atent la spray, este necesar ca el a creat un nor de lumină de picături mici. Aplicați apă pe față trebuie să fie la o distanță de 20-30 cm, pulverizare timp de 5 secunde. În acest caz, o parte este convenabil să scrie opt pentru a acoperi în mod uniform întreaga față.

apă termală izotonic poate fi lăsat pe piele să se usuce complet. Dacă utilizați un lichid cu o compoziție bogată în minerale, cel mai bine este de a uda excesul cu o cârpă uscată pentru a preveni sentimentele de etanșeitate.

apă termală - un instrument versatil și eficient pentru îngrijirea și controlul problemelor comune ale pielii de zi cu zi. După numai câteva aplicații va fi asistentul tău cel mai bun cosmetic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fel de machiaj poti lua cu tine în avionCe fel de machiaj poti lua cu tine în avion
Temperatura ideală în camera pentru sugariTemperatura ideală în camera pentru sugari
Hidratarea tip de fata normala. măști de rețeteHidratarea tip de fata normala. măști de rețete
Avantajele terapiei microcurent pentru intinerire facialaAvantajele terapiei microcurent pentru intinerire faciala
Pielea nou-născutPielea nou-născut
Opriți un moment: 10 moduri de a incetini aparitia ridurilorOpriți un moment: 10 moduri de a incetini aparitia ridurilor
Masca de casa pentru îmbătrânire alimente pieliiMasca de casa pentru îmbătrânire alimente pielii
Pudrei pulbere minerală pentru piele cu problemePudrei pulbere minerală pentru piele cu probleme
Care este apa termală. Beneficii pentru pieleCare este apa termală. Beneficii pentru piele
Cosmetice în timpul sarciniiCosmetice în timpul sarcinii
» » » Selectarea și utilizarea apei termale pentru fata

© 2011—2022 GurusBaby.com