Tot ceea ce ai vrut să știi despre biorevitalisation piele

Video: e de îngrijire a pielii, sau orice vrei să știi despre păr, piele și corp

piele BiorevitalizareDorința de a rămâne naturală tânără și frumoasă pentru fiecare femeie. Cu toate acestea, natura dictează propriile reguli, și vine un moment în care reflecția nu este fericit în oglindă. În cazul în care crema nu scapa de riduri și sub bisturiul chirurgului speriat pentru a merge la, atunci se poate recurge la o procedură, cum ar fi Biorevitalizare.

metoda

În urmă cu un pic mai mult de o duzină de ani, cercetatorii italieni au descoperit ca are un rol activ în regenerarea pielii acidului hialuronic. În plus, ea este responsabil pentru elasticitatea, fermitatea și hidratarea dermului. Sa constatat că o deficiență a acestui element, care apare la vârsta adultă, este principalul vinovat de piele ofilire.

Deci, ideea de introducere hardware a acidului hialuronic pentru a începe procesul de actualizare a pielii și a scăpa de riduri. Procedura a fost numit Biorevitalizare, care literal înseamnă „întoarcerea la viață într-un mod natural.“

tehnici

Există două metode biorevitalisation. Varianta clasică implică administrarea acidului hialuronic prin injectare sub piele. Întregul proces este controlat de un cosmetician, care determină adâncimea de fotografii pentru diferite părți ale feței. A nu se confunda cu biorevitalisation mezoterapie, ca un cocktail de vitamine și oligoelemente utilizate în a doua injecție.

A doua metodă de livrare de droguri - nr injecție. Inițial, acid hialuronic pur și simplu aplicat pe piele cu fluxul de oxigen. Cu toate acestea, această metodă nu a primit popularitate în rândul vizitatorilor la saloane și profesioniști înșiși. Și laserul este acum privit ca o alternativă viabilă la el. In timpul procedurii de piele acoperă gel special care conține acid hialuronic. Apoi, sub influența structurii laserului își schimbă structura și pătrunde în straturile profunde ale dermei. În acest impuls de putere este neglijabilă, astfel încât riscul de arsuri este redusă la minimum.

mărturie

Pentru a începe să evalueze dacă este necesar, în cazul dumneavoastră procedura. Principalul criteriu aici este vârsta. Dacă mezoterapie este prezentat cu 25 de ani, este valabilă numai după Biorevitalizare 35-40. În plus, principalele indicații sunt:

 • riduri;
 • piele uscată;
 • reducerea elasticitatii epidermei;
 • schimba conturul feței;
 • pigmentare și rozaceea;
 • prezența efectelor chirurgiei sau a altor proceduri cosmetice;
 • pielii razele UV daune.

ContraindicațiiBiorevitalizare considerat unul dintre cele mai sigure proceduri, deoarece acidul hialuronic nu este o substanță străină pentru corpul nostru. Cu toate acestea, există o serie de situații în care această metodă de întinerire nu este de dorit:

Video: Tot ceea ce ai vrut să știi despre laminare cheratină genelor Yumi Lashes

 • inflamație pe porțiunea de piele care urmează să fie tratate;
 • infecții virale;
 • boli autoimune;
 • Prezența neoplasmelor maligne;
 • boli cronice severe;
 • administrarea de medicamente, diluanti de sange;
 • sarcina și alăptarea.

reabilitare

piele Rezultate biorevitalisationProcedura durează aproximativ o oră și nu rănească pielea, astfel încât procesul de recuperare durează de obicei puțin timp. În prima zi pot apărea palide, sau invers, de culoare roșie. papule mici (bule) sunt formate la locul de injectare, care au loc, de obicei, în a treia zi. În cazul în care umflarea și erupții cutanate nu dispare în termen de trei zile, ar trebui să informeze cosmeticiana sau consultați un dermatolog.

Video: Întrebări frecvente: Absolut tot ai vrut să știi despre epilarea cu laser!

Este important să urmați toate recomandările după procedura pentru a evita complicațiile. În prima zi, nu atingeți persoana, renunta la machiaj si orice produse de îngrijire. În a doua zi, se recomandă utilizarea antiseptice locale. În termen de două săptămâni, interzisă utilizarea saună sau la baia de aburi și solar.

rezultate

Biorevitalizare merita popularitate este în mare parte datorită efectului de rapide, care se manifestă după prima procedură. Pentru a consolida și îmbunătăți rezultatul, de obicei, rata de 4-6 injectare prezentat. Acum se poate observa riduri și o scădere a numărului acestora. efect vizibil mai ales biorevitalisation pe pleoape si in jurul ochilor. În plus, pielea este mai ferm, hidratata si devine mai elastica.

Procedura este destinat să se ocupe nu numai cu semnele de îmbătrânire. Prin rezultatele pot include, de asemenea, ten, reducerea sau dispariția completă a cicatrici, pigmentarea și soarele arde îmbunătățit. Injecțiile în buze ajuta la creșterea în mod semnificativ volumul lor.

Biorevitalizare procedură într-adevăr în condiții de siguranță, practic fără durere și eficient. Cu toate acestea, succesul ei depinde în mare măsură de cosmetician. Ai încredere în fața ta absolvenți doar cu o bună reputație.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Programul anti-îmbătrânire pentru diferite tipuri de pieleProgramul anti-îmbătrânire pentru diferite tipuri de piele
Cum este de diamant de slefuire fata?Cum este de diamant de slefuire fata?
Cream ridurilor faciale în jurul ochilor la domiciliuCream ridurilor faciale în jurul ochilor la domiciliu
Avantajele terapiei microcurent pentru intinerire facialaAvantajele terapiei microcurent pentru intinerire faciala
Aplicarea la Ser acasă pentru pielea din jurul ochilorAplicarea la Ser acasă pentru pielea din jurul ochilor
Opriți un moment: 10 moduri de a incetini aparitia ridurilorOpriți un moment: 10 moduri de a incetini aparitia ridurilor
Acasă faceliftAcasă facelift
Hydrating Gel pentru pielea din jurul ochilor de riduriHydrating Gel pentru pielea din jurul ochilor de riduri
Masca de casa pentru îmbătrânire alimente pieliiMasca de casa pentru îmbătrânire alimente pielii
Masca de casă pentru a hidrata imbatranire a pieliiMasca de casă pentru a hidrata imbatranire a pielii
» » » Tot ceea ce ai vrut să știi despre biorevitalisation piele

© 2011—2022 GurusBaby.com