Redobândirea figura ta după naștere

Cifra după naștereÎn ciuda eforturilor depuse de îngrijire pentru copii, mame pe jumătate coapte doresc să rămână atractive și de dorit. Dar reflecția nu este fericit în oglindă - există un exces de greutate dispare talie, colectari burta, prezintă multe alte probleme. Desigur, pentru a restabili rapid cifra dupa ce a dat naștere nu funcționează, dar dacă utilizați o abordare integrată, care se poate obține rezultatul dorit.

primele luni

În primele două luni după nașterea oricărui exercițiu fizic grav și dieta nu poate fi luată în considerare. Principalul instrument în lupta pentru o piesă să fie bandaj postpartum, care împiedică relaxarea mușchilor abdominali și lăsarea pielii. Acesta trebuie să se potrivească cu dimensiunea de haine inainte de sarcina. În cazul în care perioada de gestație pentru o femeie a recuperat mai mult de 12 kg, ar trebui să alegeți un bandaj pentru 1-2 dimensiuni mai mari. Pune-l în poziția predispuse și nu au mai mult de 10 ore pe zi, luând în afara pentru noapte.

Dupa nastere vaginala este posibil pentru a începe să faci exerciții pentru a întări mușchii abdominali, nu mai devreme de 6-8 saptamani dupa o cezariana - dupa 2-2.5 luni. Dar dacă doriți să obțineți în formă devreme, până la perioada recomandată poate face exerciții simple: respirație este tras în stomac pe o respirație - se relaxeze, se repetă de 10-15 ori. Acest exercițiu poate fi repetată în orice moment al zilei.

In timp ce pentru scăldat este recomandat să freca zona burta cu apa rece, folosind capul de duș. În același timp, toate mișcările care urmează să fie efectuate în sensul acelor de ceasornic.

Dupa 2-3 luni de la naștere puteți începe să metode mai eficiente de cifre de recuperare.

alimentația corectă

Tânăra mamă, indiferent dacă ea este alăptează sau nu, ar trebui să mănânce de 5-6 ori pe zi, porțiuni mici. Dieta ar trebui să fie echilibrat conținutul de proteine, carbohidrați și grăsimi, și includ toate vitaminele necesare, micro și macro.

Cum de a salva o figură cu o astfel de putere saturat? Ar trebui să fie tăiate în meniul social al grase, alimente prajite, afumate, sărate, coapte și dulci. Dieta ar trebui să fie prezente legume, fructe, carne și pește fiert, cereale integrale, seminte, nuci. De asemenea, trebuie să bea multe lichide - apă curată, sucuri proaspete, băuturi din fructe și băuturi din fructe.

mama care alapteaza pentru a alinia mai bine dieta cu medicul pediatru, deoarece nu toate alimentele pot fi consumate în timpul perioadei de alăptare.

burtăRedobândirea figura ta după naștereCea mai eficientă metodă pentru revenirea musculare la starea sa inițială - activitatea fizică naturală. Multe femei sunt folosite cu succes pentru ca dansul din buric. Este dovedit faptul că, la momentul unui astfel de muncă a lucrat și a întărit mușchii abdominali adânci. În plus, se trage stomacul, o femeie are circulația normală a sângelui în organele pelvine. Acest lucru este deosebit de important după naștere.

Pentru a lucra în mod sistematic pe figura după naștere, puteți utiliza un set special de exerciții fizice, care au ca scop elaborarea muschilor abdominali. De regulă, acestea sunt efectuate în poziția culcat pe spate. Toate exercițiile de acest tip pot fi împărțite cu privire la efectele asupra grupelor musculare:

  • Departamentul de abdomenul inferior. Aceste exerciții includ jocul de picioare - îndoire și îndreptare, ridicarea și coborârea, exercitarea circulară și transversală.
  • Departamentul de la nivelul abdomenului superior. Pentru a consolida această parte a presei face un viraj, pentru a ridica și trunchiului inferior.
  • obliques. Un astfel de complex include exerciții pentru a lucra picioare și transversală a trunchiului.
  • Întregul departament abdominale. Pe parcursul datelor de exerciții invocate și picioare în același timp, și tors.

Video: Lecții Bodyflex restabili figura după naștere

Pentru a restaura cifrele, în plus față de exerciții fizice este recomandat să folosească în mod regulat produse cosmetice speciale pentru piele abdomen de strângere. Acestea pot fi creme, loțiuni, geluri, uleiuri esențiale.

sân

Multe femei cred că cei mai mulți suferă din cauza formei postpartum san. Pentru a minimiza schimbările negative ar trebui să țină seama de câteva sfaturi.

sutien. Imediat după naștere, o femeie ar trebui să poarte un sutien montat corect. Acesta ar trebui să aibă curele late și să sprijine sânii bine, nu permițându-i să se deformeze.

creme și loțiuni speciale. Ar trebui să aleagă produse cosmetice care este conceput pentru îngrijirea sânilor după sarcină. Cu toate acestea, perioada de alăptare, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile și compoziția acestuia.

exerciții. Ar trebui să efectueze în mod regulat exerciții pentru piept. Cel mai simplu dintre ele - flotări, suport, la talie sau dintr-un perete vertical.

O chestiune de a menține cifra după nașterea de îngrijorare pentru multe femei. Important în procesul de restaurare a vechilor forme - răbdare, regularitatea și credința în propria lor putere. Apoi, rezultatul dorit nu va dura mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce nevoia de bandaj post-natale?De ce nevoia de bandaj post-natale?
Bandaj postpartumBandaj postpartum
Frumos burtă după naștere: cum să rapid a scăpa de piele saggy?Frumos burtă după naștere: cum să rapid a scăpa de piele saggy?
Recuperare musculare după naștereRecuperare musculare după naștere
Educație fizică și sport după naștere: atunci când pentru a începe și ce exerciții sunt beneficeEducație fizică și sport după naștere: atunci când pentru a începe și ce exerciții sunt benefice
Redobândirea figura si corpul tau dupa nastereRedobândirea figura si corpul tau dupa nastere
Exercitarea după nașterea copiluluiExercitarea după nașterea copilului
Bandaj postpartumBandaj postpartum
Cum de a elimina stomac dupa cezariana?Cum de a elimina stomac dupa cezariana?
Cum de a restabili figura după naștereCum de a restabili figura după naștere
» » » Redobândirea figura ta după naștere

© 2011—2024 GurusBaby.com