Tipuri de piele: caracteristici și îngrijire

Tipuri de pieleDorința de mai mult pentru a păstra tinerețea și frumusețea ei inerente în fiecare femeie. Din păcate, fără ajutorul produselor cosmetice pentru a face imposibilă. Pentru a alege elementele potrivite de ingrijire, trebuie sa stii tipul de piele.

piele normala

Persoana întotdeauna arată îngrijit și catifelat, datorită umezelii uniformă și moderată a glandelor sebacee. Piele elastica, are o topografie neteda si roseata si descuamarea sunt rare. Porii pot fi abia vizibile în frunte sau nas aripi. Luciul este practic absentă, iar ea dermului are o nuanță rozalie. Periodic, unitatea poate să apară erupții cutanate sau pustule, în special înainte de menstruație.

Din păcate, acest tip este extrem de rar, și mai tipic pentru copii. Dacă o femeie adultă a reușit să mențină pielea normală, la vârsta de patruzeci de ani, ea este probabil să devină uscat. Pentru a rămâne look tânăr și proaspăt, folosiți agenți de curățare delicate, precum și o cremă hidratantă de lumină.

piele uscată

În cazul în care există un deficit de lubrifiere naturala, pielea devine uscată. Acest lucru se întâmplă din mai multe motive. În primul rând, acest tip de epiderma este o caracteristică individuală sau un efect de conținut scăzut de grăsime în țesuturi. În al doilea rând, pielea uscata poate fi un simptom al lipsei de vitamine A, K si PP, precum și un indicator al unui regim alimentar dezechilibrat și venituri mici din afara lipidelor.

O astfel de mată pielea și capilare fine de sub ea poate fi ușor de văzut. Plesnirea și iritarea sunt probleme comune. In plus, ca răspuns vizibil la schimbările de temperatură sub formă de pete. Cum stabiliți că aveți pielea uscată? Doar se spală cu apă de la robinet, dacă a existat un sentiment de constricție, persoana care necesită hidratare intensivă. Cu acest tip de piele, chiar și la o vârstă fragedă, poate să apară primele riduri.

De la uscat pentru a fi combătută cu creme hidratante intensive. O dată pe săptămână este recomandat pentru a face masca hrănitoare. Despre apă curentă și săpun este necesar să se uite, să se spele mai bine decocturi din plante și spume speciale.

ten gras

Excesul de sebum face ca pielea excesiv de strălucitoare și aproape întotdeauna are un aspect neîngrijit. porii dilatati, de multe ori înfundate care provoacă apariția punctelor negre. În plus, oaspeții sunt frecvente acnee și inflamație purulentă.

Tenul gras este la adolescenți în timpul restructurării active a sistemului hormonal. Cu o îngrijire adecvată, un tip adult de modificări normale sau combinate. În ciuda tuturor deficiențelor, pielea are un avantaj semnificativ. Stratul de grăsime protejează epiderma de impact extern, astfel încât procesul de îmbătrânire este lent.Această piele necesită o curățare deosebit de atentă. Cu toate acestea, instrumente prea agresiv pentru utilizare nu este necesară, deoarece acestea vor provoca doar producerea de noi porțiuni de secreții uleioase. În geanta ar trebui să se stabilească spume și loțiuni sunt cremă hidratantă ușoară și delicată.

Video: gras piele / gras, problema a pielii litsa.Kak a scăpa de puncte negre, pori dilatati

piele combinație

Cum se determină tipul de piele?Pentru tipul amestecat dermice caracterizat printr-un strat neuniform de grăsime naturală. De obicei, într-un așa-numita zona T (frunte, nas, bărbie) pielea este gras, și obraji și sub ochi, poate avea toate caracteristicile de uscat.

Video: TIPURI DE PIELE. De unde știi tipul de ten: ten gras, piele uscată, piele Amestec!

Primele semne vizibile de degradare apar la 30 de ani. Cu varsta, pielea poate deveni complet uscat, astfel isi pierde elasticitatea și droops și devine galben. Pe nas și frunte pot rămâne porii dilatati, pielea arata gros și deshidratat.

Grija pentru acest tip de epidermă necesită o abordare specială. T-zona este necesar să folosiți substanțe de curățat, tufarisuri și loțiuni concepute pentru a lupta strălucire grăsime și erupții cutanate. Pielea de pe obraji si in jurul ochilor este deosebit de nevoie de hidratare și de nutriție.

Video: Cum se determina tipul de piele

Cum se determină tipul de piele?

Este mai bine pentru a merge la un dermatolog, care poate spune în detaliu despre caracteristicile pielii și de a oferi opțiuni optime de îngrijire. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru nu este posibil, un simplu test poate fi realizat în mod independent.

Video: Tratamente faciale | Tipurile de Piele și principiile de bază ale îngrijirii

Mai întâi se scoate machiaj într-un mod familiar, și se spală fața ta, nu sunt folosite creme și măști. După 3 Chasa atinge fața cârpă curată și uscată. Dacă este pete mult mai mari, ai tenul gras. Minor ar trebui să vorbească în favoarea tipul normal al dermului, iar lipsa lor sau cantitate insuficientă indică o piele uscată. Aspectul petelor uleioase numai șervețele în contact cu zona T - o indicație clară a tipului combinat.

Nu fi supărat dacă pielea ta nu este perfect. Realizări cosmetice moderne, precum și acasă căi de atac va ajuta pentru a se asigura îngrijirea corespunzătoare a oricărui tip de derma, pentru a da un aspect sănătos și în mod semnificativ încetini procesul de îmbătrânire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Erupții cutanate Scutec la sugariErupții cutanate Scutec la sugari
Caracteristici și boli ale pielii nou-născutuluiCaracteristici și boli ale pielii nou-născutului
Cauzele și tratamentul acneeiCauzele și tratamentul acneei
Hidrata pielea uscata la domiciliuHidrata pielea uscata la domiciliu
Caracteristici ale pielii în timpul sarciniiCaracteristici ale pielii în timpul sarcinii
Pregătirea o mască pentru gât la domiciliuPregătirea o mască pentru gât la domiciliu
Hidrata pielea de tip mixt în casăHidrata pielea de tip mixt în casă
Grija pentru problema adolescent piele 16 aniGrija pentru problema adolescent piele 16 ani
Adevărul și mituri despre cosmetice și modul de îngrijire a pieliiAdevărul și mituri despre cosmetice și modul de îngrijire a pielii
Pot curata fata in timpul sarcinii?Pot curata fata in timpul sarcinii?
» » » Tipuri de piele: caracteristici și îngrijire

© 2011—2022 GurusBaby.com