Cauzele veruci pe pleoapa și metodele de îndepărtare a acestora

Papilloma - excrescențe benigne care apar pe piele sau membranele mucoase ca rezultat al activității papilomavirusului uman (HPV). Aparent, ei arata ca negii, au o suprafață inegală, aspră, și lipi pe o tulpină subțire. Acest tip de educație nu arata estetic plăcut și să aducă o mulțime de neplăceri și disconfort. Probleme speciale livra papiloma pe pleoape, care provoacă tulburări de vedere, durere și dezvoltarea sistemelor.

papiloma în secolul

cale de transmisie

Cea mai comună metodă de infecție cu virusul papiloma uman - un contact casnic. Acest lucru se poate întâmpla chiar și în prezența unor mici zgarieturi, sau un prejudiciu. Riscul de infectare crește cu o igienă personală slabă (mâini murdare, pe care ai atins balustrada în transport, și apoi frecat ochii), utilizarea de lucruri altor persoane (prosoape, covoare în baie sau bureți) și cosmetice (săpun, rimel, fard de ochi și smântână ).

O altă variantă de transmitere sexuală HPV este - de la pacient la un partener sănătos, în cazul defectării barierei de protecție (prezervative). Este extrem de important să strâns legată de alegerea partenerului sexual și să fie mai selectiv în relațiile sexuale.

Virus caracteristică este că aceasta poate fi o lungă perioadă de timp în organism, nu se dovedește. Activarea acestuia de următorii factori: sistemul imunitar, slăbit ca urmare a nutriție proastă sau răceli frecvente, pentru leziuni, tăieturi și zgârieturi pe piele, oboseală constantă și sensibilitatea organismului la stres, precum si contactul apropiat cu o persoană care a observat semne clare de HPV.

Există două tipuri principale de negi. Primul tip - nizkoonkoaktivnye care nu necesită un tratament special pe termen lung și ar trebui să fie eliminate prin metode chirurgicale. Al doilea tip - vysokoonkoaktivnye care au o probabilitate mare de transformare in tumori maligne. O astfel de papiloma necesită tratament specializat după contactarea primul medic oncolog sau dermatolog.

Aspectul papilom pleoapei - un motiv de îngrijorare și tratament imediat într-o instituție medicală. Te este extrem de dificil să se stabilească tipul de educație și decide cu privire la strategia de tratament.

Metode de eliminarePapiloma în ochi nu sunt doar un defect estetic, dar, de asemenea, prezintă un pericol pentru sănătate. Asigurați-vă că să se consulte imediat un medic după detectarea tumorilor. În primul rând, un expert ar trebui să determine tipul de papilomavirus și natura originii sale. Pentru această serie de teste se atribuie pe baza cărora pentru a selecta cel mai adecvat tratament.

Video: Eliminarea papiloamelor în secolul

Urmați regulile pentru a nu agrava situația:

  • În nici un caz nu încercați să eliminați papilom folosind medicamente farmaceutice și medicamente tradiționale.
  • Minimizarea atingerea pleoapelor și pentru a evita accidentarea.
  • Consolidarea sistemului imunitar prin luarea de vitamine complexe și mănâncă bine echilibrate.

Pentru a elimina negii pe pleoape mai multe metode. Toate procedurile sunt efectuate într-o instituție medicală sub supravegherea unui profesionist cu experiență, cu utilizarea anesteziei locale si nu necesita reabilitare speciala sau de recuperare. Luați în considerare cele mai populare și eficiente cele.

Îndepărtarea cu laser. Procedura sigură, care durează câteva minute. corp papiloma este îndepărtat treptat sub influența undei pulsului cu laser ultrascurte.

Video: Vezi Cum sa scapi de negi, veruci si papiloamelor - cum să scape de papiloame pe fata

Criodistrucția. Pentru procedurile folosite azot lichid - distrugerea țesutului neoplasmului se produce sub influența temperaturilor scăzute. Această metodă este absolut sigură și nedureroasă, nu necesita nici o pre-anestezic. În 99% din cazuri, dupa Criodistrucția nu recidiva.

Indepartarea chirurgicala. Această metodă este rar folosit, deoarece este foarte periculos, deoarece mânuiască un bisturiu se încadrează în imediata apropiere a ochiului. Dupa indepartarea chirurgicala de multe ori cicatrici si cicatrici, care nu numai ca nu arata estetic plăcut, dar, de asemenea, poate interfera cu închiderea normală a secolului.

După îndepărtarea papiloame pe pleoapa urmărire igiena ochilor, evita înot în apă deschisă, și încă o dată să nu se atingă ochii cu mâinile. În plus, întărirea sistemului imunitar și menține sănătatea dumneavoastră, pentru a evita reapariția bolii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Negi la copiiNegi la copii
Negi la copiiNegi la copii
Negi în timpul sarcinii: găsi și distruge!Negi în timpul sarcinii: găsi și distruge!
De ce sunt papiloame pe gât și cum să scape de ele?De ce sunt papiloame pe gât și cum să scape de ele?
Spermicidele: nonoxinolSpermicidele: nonoxinol
Cum sa scapi de negi pe locurile intime?Cum sa scapi de negi pe locurile intime?
Analiza HPVAnaliza HPV
Veruci genitale in timpul sarciniiVeruci genitale in timpul sarcinii
Metodele pentru îndepărtarea verucilorMetodele pentru îndepărtarea verucilor
Virusul papiloma umanVirusul papiloma uman
» » » Cauzele veruci pe pleoapa și metodele de îndepărtare a acestora

© 2011—2022 GurusBaby.com