Cum de a preda un copil la oala?

gurusbaby.com - Kak-priuchit-rebenka-K-gorshku

Cum de a preda un copil la oala - problema vitala pe care îngrijorează mulți părinți. Câteva sfaturi în acest articol vă va ajuta să simplifica foarte mult acest proces.

Problema „cum să învețe un copil la oala„devine relevantă pentru orice părinte al cărui copil începe să ia începuturile independenței. Mamele doresc cât mai curând posibil, pentru a scăpa de copil din „sac de lână“, pe preotul, dar nu a adăuga la hassle lui cu curățarea apartamentului de „copii de surprize.“

Cel mai bun timp pentru a obișnui

Mulți părinți susțin cu privire la ce vârstă un copil ar trebui să înceapă cunoștință cu astfel de articole de uz casnic ca o oală. Potrivit unora - este in varsta de 9 - 10 luni (lăuda mai târziu că copilul lor a fost anul anterior oliță). Și în conformitate cu celălalt - mai aproape de 1,5 ani. Copiii de până la un an pentru a scrie și de cacao se reflexă pe oala. Monitorizarea acestor procese pe proprii lor copii nu pot la această vârstă, deoarece copilul pur și simplu nu înțelege până când dorințele finale ale corpului. Realizarea acestui proces vine abia după 18 -22 luni.

Varsta nu este importanta, iar rolul tot mai important jucat de nivelul de dezvoltare fizică și psihică a copilului dumneavoastră. Acesta poate fi definit prin prezența următoarelor abilități:

 • copil poate spune câteva cuvinte pentru a explica ceea ce vrea;
 • se poate ridica de pe podea lucrurile mici;
 • capabil să se aplece, se ghemuiesc și de mers pe jos;
 • El înțelege foarte bine că părinții i spun.

Faptul că sistemul nervos al copilului „copt“, spune următoarele:

 • scat copil aproximativ aceeași oră în fiecare zi;
 • să fie capabil să se usuce până la trei ore după somn uscat și în timpul zilei;
 • chilotei umed neplăceri, ca un copil declară cu voce tare părinți.


„Cum de a preda un copil la oala,“ Dr. Komarovsky aprins chiar si intr-unul din programele lor.

Cât de repede vă învață un copil să olita?

Pentru copilul cât mai curând posibil, să învețe să utilizeze olita, trebuie să știți:

 • Înainte de această dată copilul a fost păstrat în scutec, este necesar să se elimine copilul să se simtă legătura dintre impulsurile corpului și cele ce urmează ea. Dă-i copilului posibilitatea de a explora corpul lor și să înțeleagă scopul preoților și a penisului.
 • Vezi de exemplu, cum și când să utilizeze olita.
 • Observați copilul, când va avea dorința de a merge la toaletă, el oferă o oală, explica ce este.
 • Pot trebuie să fie întotdeauna în vedere copilului, și că el ar putea ajunge pe cont propriu. Cel mai bun loc - pe podea, în camera în care copilul își petrece cel mai mult timp. În orice moment vă simțiți confortabil să-l ofere.
 • Oferirea de oală ar trebui să fie sigur de a spune copilului tau ceea ce are nevoie. Arătați acest lucru la exemplul de jucării sau păpuși, laudă micile creaturi pe care ea a cerut o oală, și a făcut toate lucrurile necesare.
 • Dacă a existat o surpriză pentru copii în pantaloni nu ar trebui să certa copilul, este mai bine să reamintim încă o dată că există astfel de lucruri pot. Și asigurați-vă că pentru a schimba imediat hainele în lucrurile uscate pentru copii. Lăsați-l să se obișnuiască pentru a curăța lucrurile și apoi în cele din urmă el pur și simplu nu a vrut să meargă pe carosabil umed.
 • gurusbaby.com - devochka-na-gorshkeCând un copil merge la olita să fac pipi sau caca, asigurați-vă că să-l laude, ușor pat pe cap, îmbrățișare sau sărut. În mod clar copilului că sunteți foarte fericit cu ceea ce a făcut.
 • Pot copil ar trebui să fie oferite de fiecare dată după somn și înainte și după fiecare masă.
 • Învățați un copil la oala, amintiți-vă că copilul dumneavoastră are nevoie să se relaxeze, să-l. Deci, creează condițiile necesare pentru aceasta. Încurajați copilul să se uite la imaginile din carte, joacă în fața lui o scenă mică, cu jucării, citește o poveste, porniți televizorul. Kid se relaxeze. Neatent, și este sigur pentru a face toate afacerile în oală.
 • Nu permiteți copilului să utilizeze olita ca o jucărie, iar mai purta pe cap.
 • încercați să păstrați potul scaun cald în contact cu prada pentru copii el nu a cauzat copilului orice disconfort întotdeauna.

Fiecare copil pentru formare toaleta are nevoie de timp. Unii pot învăța într-o săptămână sau două, iar unii vor trebui să-și petreacă aproximativ șase luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a preda un copil la oala? Sfaturi medic pediatruCum de a preda un copil la oala? Sfaturi medic pediatru
Cum de a preda un copil la oala?Cum de a preda un copil la oala?
Când și cum să învețe un copil să folosească olitaCând și cum să învețe un copil să folosească olita
Cum și când să învețe un copil la oalaCum și când să învețe un copil la oala
Cum de a preda un copil la oala? psiholog Sfaturi copilCum de a preda un copil la oala? psiholog Sfaturi copil
Cum se intarca un copil să scrie pe timp de noapteCum se intarca un copil să scrie pe timp de noapte
Învățați un copil la oala: nuanțele pe care fiecare parinte ar trebui sa stieÎnvățați un copil la oala: nuanțele pe care fiecare parinte ar trebui sa stie
Pentru a dezvata copilul de la scutecePentru a dezvata copilul de la scutece
Cum să învețe un copil să ceară o oalăCum să învețe un copil să ceară o oală
Cum se intarca un copil de la scuteceCum se intarca un copil de la scutece

© 2011—2022 GurusBaby.com