Alăptarea după un an

alăptarea după un an

Alăptarea după un an

Nu alăpteze copilul dupa un an? Această întrebare se întreabă, aproape în fiecare mama, care de această dată încă păstrat lapte. Există multe mituri și stereotipuri cu privire la această problemă, dar studiile recente arată că nu numai că poate, dar trebuie sa alapteze un copil dupa un an!

Alaptarea după un an a devenit nu atât de rare în urmă cu câteva decenii, când a fost de 1 lună de copii au fost trimiși la grădiniță, în timp ce ei înșiși au fost difuzate un loc de muncă. Dar această situație a fost dictată de situația din țară. Acum, mame stau în concediu de maternitate este, în principal de până la 1,5 sau chiar 3 ani. Mulți oameni, în acest moment încă mai rămâne lapte. Deci, de ce să nu folosim acest dar minunat de natura si hrani din laptele matern copilului atâta timp cât el vrea?

Mituri și concepții greșite

1. Laptele devine nociv. La rădăcina de declarații false! Către anul laptele de fapt schimbă compoziția, dar este dăunător din aceasta devine. Dimpotrivă, se adapteaza la corpul tot mai mare al copilului și proprietățile imune ale colostru se apropie. Devine de 2-3 ori mai gras în compoziția sa după an sunt hormoni, imunoglobuline, acizi grași și anticorpi împotriva agenților patogeni, care au suferit o mama. Laptele matern este ușor de digerat precum și înainte.

Video: Ar trebui să-și alăpteze copilul după un an? - Dr. Komarovsky

2. Copilul nu va avea hrană „pentru adulți“. Dacă în mod regulat introduc alimente solide, începând de la 6 luni, copilul se va obisnui cu alimente solide, și să mănânce, el va fi nici mai rău decât acei copii care nu alăptează. Și mama mea „Tityaev“, el doar va reasigurare și o porție suplimentară de nutrienți.

3. Copilul va rămâne în urmă în dezvoltarea. Studiile au demonstrat contrariul. Copiii care sunt hrăniți după un an, dezvolta un pic mai repede, iar nivelul de IQ-ul este mai mare.4. Copilul va malocluzia. Cercetare Johns Hopkins, la copii alaptati la san dupa un an de malocclusion apare la 40% mai puțin probabil decât copiii hrăniți numai până la un an.

5. Copilul va suge toate sucurile de la mama. Acest lucru nu se va întâmpla în cazul în care mama nu va uita să mănânce la timp. Notă: mama care alăptează trebuie să fie o zi 2500-3000 kcal.

Video: Alaptatul la san dupa un an si un pic despre înțărcare - Lyubasha Rasskazova

6. Copilul va crește dependentă și va depinde de mama. Educarea copiilor de astăzi se bazează în principal pe faptul că acestea sunt de sine stătătoare, independentă, puternică. Dar noi trebuie să înțelegem că ei au crescut astfel, au nevoie pentru a obține cele mai dragostea și grija ca un copil, așa că nu părea ca și în cazul în care nu dolyubili în viața de adult. La urma urmei, o persoană notoriu și nesigură nu poate fi puternică și independentă.

7. Copilul va carie. Unii stomatologi spun că Suckle după an, și mai ales pe timp de noapte, este foarte dăunătoare, deoarece copilul poate dezvolta carii. De fapt, laptele matern este dezvoltarea cariilor este irelevant. Acesta chiar este prevenirea cariilor dentare, datorită compoziției sale unice.

Video: după un an de HS

Mai multe articole pot fi o mulțime mare, deoarece presiunea socială este atât de puternic încât femeia dă uneori sub presiunea unor astfel de probe „convingătoare“ și încetează să alăpteze.
Dar, după un an de hrănire este benefică nu numai pentru copil, dar, de asemenea, mama. Alaptarea este un excelent de prevenire a mai multor boli, inclusiv cancerul de san, uterin, ovarian.
Prin urmare, dacă nu aveți motive întemeiate dezvata copilul de la piept, Continuă să-l hrănească și să uitați de toate prejudecățile pe acest scor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lapte în timpul alăptăriiLapte în timpul alăptării
Până la ce vârstă este de a alăpta copilulPână la ce vârstă este de a alăpta copilul
Copii refuză laptele maternCopii refuză laptele matern
Cum să se hrănească laptele matern exprimatCum să se hrănească laptele matern exprimat
Față și spate lapteFață și spate lapte
Ce se întâmplă dacă laptele matern pierdut? - mamă care alăptează SfaturiCe se întâmplă dacă laptele matern pierdut? - mamă care alăptează Sfaturi
Cum să alăptezeCum să alăpteze
Cum să alăptezeCum să alăpteze
Cum de a crește conținutul de grăsime din lapte?Cum de a crește conținutul de grăsime din lapte?
Când aveți nevoie să-și exprime laptele maternCând aveți nevoie să-și exprime laptele matern

© 2011—2022 GurusBaby.com