Este dureros să faci sex după nașterea copilului

width ="333" înălțime ="250" src ="https://zhdumalisha.ru/wp-content/uploads/2013/11/257.jpg" class ="thumb-colorbox-887 lățime întreagă wp-post-image" alt ="copil" />

conținut

De ce este sexul după naștere este însoțită de durere

Sexul inainte de a da nastere multor un fenomen natural, dar intimitatea după nașterea copilului pentru tinerele mame ridică multe întrebări. Nu vreau sex? Atunci când este posibil să-și reia viața sexuală?

Când reluarea viața intimă

Potrivit experților, majoritatea nu mai devreme decât într-o lună sau 6 săptămâni după nașterea unui copil.

Sfaturi legate de faptul că în această perioadă a uterului are dimensiunea vechi, vindeca site-uri placentar (după îndepărtarea placentă în timpul nașterii din peretele uterului, acesta a rămas în loc suprafața plăgii). În caz de contact nu a avut timp să se vindece rana in procesul de infectie actului sexual, poate dezvolta endometrita (inflamație a uterului).

Vaginul este de asemenea necesară pentru a reveni la starea prenatale - este excesiv de întinsă după nașterea copilului. Cam la o lună după ce copilul se naște, ea dobândește dimensiunea originală.

Pentru a accelera acest proces, ginecologi sfătui să facă exerciții Kegel, care antreneaza muschii vaginului si perineului.

exercitiile Kegel

Am venit cu ei în mijlocul secolului trecut ginecolog Kegel pentru cei care au suferit postpartum urinare involuntar. Dar sa dovedit că exercitarea crește, de asemenea, tonul sexual, stabilirea fluxului de sange si chiar ajuta la controlul orgasmului. Pentru a simti muschii care ai nevoie pentru a instrui, încerca să oprească urinat în fluxul de urină. Mușchii, astfel încât ați făcut acest lucru și sunt mușchii perineului.

Principala sarcină - pentru a învăța cum să se relaxeze și să se întindă, la început încet, apoi repede. În termen de o lună de formare vă va simți rezultatul.

De ce nu există o dorință pentru o lungă perioadă de timp?

Oare vreau sexul după naștere? Această întrebare este ridicată de mai multe femei. De multe ori mamele jumătate coapte își pierd interesul pentru sex, iar faptul există motive: durere și disconfort în perineu din cauza epiziotomiei, lacrimi, copci.

Chiar dacă nu epiziotomie sau lacrimi în zona dintre picioare pentru ceva timp stocat hipersensibilitate și edem. Prin urmare, este necesar să se aștepte până când toate se vindeca, iar apoi puteți face dragoste.

Un alt factor important - oboseala. Nevoia de îngrijire în jurul valorii de ceas pentru un copil are atât puterea fizică și emoțională, pentru că atunci când ajungi la culcare, tu absolut nu vrei să faci sex și să doarmă numai.

Multe femei cu privire la întrebarea de ce nu vrei sex după naștere, susțin că acest lucru se datorează o scădere a dorinței sexuale, pentru că nu au nici un sens de propria sexualitate.

Ce se întâmplă dacă nu vreau să fac sex, iar partenerul vrea?

Sexul inainte de nastere au fost un tată obișnuit, iar acum se simte tânăr respins, pentru că nu doriți să facă dragoste cu el. Important pentru tine să-i explice exact ce se va retine: esti in durere in timpul actului sexual, există un sânge sau alte sentimente incomode sau temeri.

Unele cupluri practica sexul oral sau anal dupa nastere, poate ar trebui să încerci să faci sex într-un mod diferit.

De ce doare in timpul actului sexual după naștereDaca exista durere in timpul actului sexual sau disconfort, trebuie să găsească în mod fiabil din motivul pentru care este încă dureros. Asigurați-vă că poate doar ginecolog.

Cele mai frecvente motive pentru care sexul: Ouch

 • Nu vindeca fisuri și cusăturile perineului

Adesea, în timpul actului sexual accidentat micro fisuri și cusături rămase după livrare apare, de sânge și durere. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că sexul a devenit angajat prea devreme, atunci când materialul nu a fost încă vindecat, sau un partener a fost extrem de nepoliticos. Ca urmare, femeia a fost rănit.

 • Incorect cusute pe picioare

Uneori nu dispare durerea sau o lună sau chiar un an. Motivul - cusăturile sunt impuse în mod incorect. Într-o astfel de situație, este posibil să se efectueze o intervenție chirurgicală.

 • cusături prea strâns la intrarea în vagin

Dacă sutura prea strâns, vaginul este foarte redus. O parte din această patologie cauzează disconfort, în timp ce altele - o durere ascuțită intolerabilă. Pentru a rezolva o astfel de problemă, este nevoie de o lună sau chiar șase luni.

 • în zona de cusătura de durere dupa cezariana

Soluția constă în selectarea corectă a ridică.

 • uscăciune vaginală

Un motiv comun că o femeie răspunde „nu doresc“ partenerului pe dorința lui pentru sex este lipsa de cantitatea necesară de lubrifiant, care provoaca durere si chiar de sange in timpul actului sexual. În această situație, poate fi recomandabil să se utilizeze un lubrifiant in timpul actului sexual.

 • vezică urinară

Durerea in timpul actului sexual după naștere uneori, este posibil pentru a explica vezică urinară. Urinarea poate fi absent, iar durerea va fi ascuțită.

 • diverse infecții

De asemenea, poate servi cauza faptului că femeia bolnavă în timpul actului sexual. puteți diagnostica această patologie numai atunci când este privit de la un specialist, astfel încât să fie sigur de a vizita medicul.

 • bartolinită

cauze psihologice

Există o serie de motive psihologice care fac sex inainte de nastere nu-mi place sexul după nașterea copilului. Unele dintre ele contribuie la faptul că o femeie și o lună după nașterea copilului rănit de a face dragoste, și ea partenerul responsabil de multe ori „nu doresc“.

 • frica de durere

Femeia se teme că va face rău în timpul sexului. Aceasta este o situație în care se pot ocupa împreună, soțul trebuie să arate sensibilitate maximă, rezistență și blândețe.

 • Nemulțumirea cu aspect

Multe femei tinere cred că nașterea unui copil afectează în mod negativ aspectul lor. Ei complexe de puternic pentru acest motiv, cred că și-au pierdut atracția lor. Ca urmare, femeia „prins“ - timid să se dezbrace, nu se pot relaxa, și ea va fi rănit în timpul actului sexual.

 • cultivarea maternității

Vreau să fiu cea mai bună mamă. Acest slogan este tipic pentru cele mai multe tinere mame. Prin urmare, toate încercările de a convinge-o la un om apropiat perceput „ostilitate“, și după o lună sau chiar mai mult. El este capabil să ajute numai soțul sau un specialist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Zi de naștereZi de naștere
GlowwormGlowworm
Leopold. policlinică LeopoldLeopold. policlinică Leopold
Legenda lui SalieriLegenda lui Salieri
Săgeata zboară într-un basmSăgeata zboară într-un basm
Cobachka inteligentă parte sonya.2Cobachka inteligentă parte sonya.2
Cu pădurea de pinCu pădurea de pin
Meteor și drugie.match revanșăMeteor și drugie.match revanșă
Șapte zile morsi.komnatnaya privatizareȘapte zile morsi.komnatnaya privatizare
Winnie the Pooh Goes O vizităWinnie the Pooh Goes O vizită
» » » Este dureros să faci sex după nașterea copilului

© 2011—2022 GurusBaby.com