Abilități utile pentru un adolescent de 14 ani

aptitudini utilepreda utileastfel încât să puteți învăța copiiabilități utile pentru un adolescent de 14 ani

Video: Adolescenti alimentare! Sfaturi

Ce putem învăța copiii în 13-14 ani? Cum de a preda util copilul? Detaliile din acest articol.


Adolescentul - nu este destul de un copil, după intrarea în viața adultă a complexului. Prin urmare, va fi de prisos să învețe un adolescent modul în care unele aptitudini utile. Dar cum anume? Detaliile din acest articol.


De ce să învețe unele dintre abilitățile unui adolescent?

Adolescent aspiră la independență și autonomie. Și nu e rău deloc. Să-l ajute în acest sens, trebuie să încercăm. Ce putem învăța copiii în adolescență? Mai multe competențe de mai jos.

Video: Regulile școlii de machiaj - toate bude bune - Numărul 464 - 18.09.2014 - Totul va fi bine


Câștigați și cheltui bani

Aceste abilități sunt foarte utile și vor fi utile în viață. În cazul în care adolescentul știe că câștiga bani nu este ușor, și apoi să le petreacă este și cu mintea. În 13-14 ani, copilul poate ajunge la locul de muncă promotor anunțuri autocolant sau curier.

Dar lucrarea nu interferează cu studiile lor. Și în timpul școlii de ore ar trebui să aloce doar o anumită sumă de bani pentru adolescent a mers pentru a planifica bugetul și nu cheltui bani prin imprudență. Este important de a preda un adolescent de îndemânare util în mod rezonabil se ocupe de mijloace.

Pentru acțiunile lor și să fie responsabilAcest lucru este important. De exemplu, un adolescent trebuie să aibă responsabilități acasă. Deci, în cazul în care un copil uită să cumpere pâine, întreaga familie va rămâne fără ea. Este să învețe să fie responsabil. În plus, ar fi grozav dacă adolescentul va fi animale de companie.

Autoservire

Puteți învăța un adolescent pentru a găti pentru ei înșiși mese simple și se spală lucrurile mele, să aibă grijă de aspectul lor. Aceste abilități utile vor ajuta părinții să nu vă faceți griji cu privire la copilul în lipsa ta.

Stand pentru sine

Și este important și necesar, pentru că oamenii răi și urâte sunt multe, iar în cazul în care adolescentul va fi în mod constant „shpynyat“, atunci acesta va crește el însuși om nesigur.

Aceste competențe vor fi utile pentru adolescent și să-l ajute în viitor viața sa de adult. Prin urmare, părinții ar trebui să încerce și să le învețe un copil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce filme sunt disponibile pentru copii de 12 ani?Ce filme sunt disponibile pentru copii de 12 ani?
Produse utile pentru adolescenți 15 aniProduse utile pentru adolescenți 15 ani
Caracteristici de comunicare a adolescenților în 13 aniCaracteristici de comunicare a adolescenților în 13 ani
Cum de a găsi un limbaj comun cu un adolescent de 16 ani?Cum de a găsi un limbaj comun cu un adolescent de 16 ani?
Filme de 14 aniFilme de 14 ani
Literatură mondială pentru fete în vârstă de 12 aniLiteratură mondială pentru fete în vârstă de 12 ani
Sport în 14 ani: valoarea pentru dezvoltarea unui adolescentSport în 14 ani: valoarea pentru dezvoltarea unui adolescent
Dieta pentru pierderea in greutate adolescenti 14 aniDieta pentru pierderea in greutate adolescenti 14 ani
Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?Caracteristici Vârsta unui adolescent de 14 ani: cum să găsească un limbaj comun cu el?
Mic dejun sănătos pentru un adolescent de 14 aniMic dejun sănătos pentru un adolescent de 14 ani
» » » Abilități utile pentru un adolescent de 14 ani

© 2011—2022 GurusBaby.com