Sexul si sarcina

sex-i-beremennost

Subiect de sex în timpul sarcinii pentru multe cupluri tinere învăluită în mister și de frică, livrare viitor încălzit. Nouă luni - o lungă perioadă de timp pentru abstinenta, ceea ce poate duce la unele contradicții în relația dintre bărbați și femei. Daca nu sunteti dinozauri, atunci înainte de a îndrăzni să faci sex, discutați cu medicul dumneavoastră. El vă va spune în ce perioade te poți face sex și ce să facă pentru un contact sexual nedureros, care nu va aduce nici o femeie sau bărbat efecte aflate în dificultate.

Multe moașe, psihologi, ginecologi sunt încurajați să facă sex în timpul sarcinii, considerând pe bună dreptate că oamenii ar trebui sa mentina o viata sexuala sanatoasa, relația lor nu este distrusă. Medicul poate impune o interdicție de sex numai în cazul în care există motive speciale: avort spontan prematură, într-o situație în care placenta este atașat în jurul gâtului uterului, sau, în cazul nașterii premature. In toate celelalte cazuri, sexul poate și trebuie să fie angajate în timpul sarcinii.

Sarcina si sexul: aspectul psihologic

Vorbind despre sex în timpul sarcinii, în primul rând omul trebuie să ia în considerare o mulțime de nuanțe. Sexul in timpul sarcinii este diferit de sex cu soția sa nu este insarcinata din mai multe motive, și mai presus de toate, psihologic. Baza de multe schimbări psihologice la femei, după cum știm, sunt fluctuațiile hormonale. În timpul sarcinii, amplitudinea acestor vibrații crește la infinit. O femeie gravidă doar o stare de spirit zi a schimbat de multe ori, iar capul ei vin sute, de multe ori în conflict gânduri. Ea poate lua în considerare ea însăși urât, apoi frumos, atunci ea poate veni dorinta sexuala puternica, si ea se va gândi doar despre sex. Multe femei gravide nu doresc sa faca sex. În plus, o femeie gravidă poate lua abatere de la orice comentariu care inainte de sarcina ar fi considerat normal și nu este ofensator.

modificări ale dispoziției constante, care merg de la depresie la exaltare contribuie condiment lor în relația dintre sexe. Un om trebuie să fie gata psihologic pentru astfel de rotații și în nici un caz pentru a oferi o atenție și să arate aprobarea soției sale. Din aceasta depinde direct de modul în care o femeie se definește în timpul sarcinii. Ideea ei de propria lor frumusețe sau neîndemânare, dorință sau indiferență depinde de atitudinea și atenția omului ei. În special, acest lucru se aplică de sex. Multe femei nu insista pe sex, având în minte o mulțime de temeri. Cu toate acestea, oamenii timiditate în această direcție ea se va considera, în primul rând, din perspectiva propriei lor atractivitate și sexualitate. Și această timiditate poate provoca o defalcare în relația dintre parteneri și femeile depresie.

Factorii psihologici crește de multe ori în timpul sarcinii. Și trebuie să ia în considerare fiecare om.

Sexul in timpul sarcinii: caracteristici fiziologice

Sexul in timpul sarcinii

Sexul in timpul sarciniiSă vorbim mai îndeaproape despre sexul în timpul sarcinii. In jurul începutul celui de al doilea trimestru, cele mai multe femei organele genitale incep sa se umfle. Motivul pentru aceasta este creșterea volumului vaselor de sânge de la nivelul pelvisului femeilor gravide. Vulva devine o nuanță mai închisă. Această perioadă se caracterizează prin ungere abundentă, determinând multe femei la stimularea constantă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că multe femei vor apărea apetitul sexual. Unele femei nu au nici un interes pentru sex in timpul sarcinii. Dar multe femei au tendința de a avea orgasm. Modificări fiziologice dau mai multe femei senzatii mai puternice. Ele sunt încântați mai rapid și mai intense orgasme experiență, și, în ciuda faptului că, în scopul de a atinge orgasmul mai mult timp trece, rezultatul merită efortul suplimentar. Și, mai presus de toate, psihologic. Femeile se va simți binevenit. Motivul este orgasm mai intens de sânge în cavitatea abdominală. Uterul este umplut cu sânge excesiv dupa orgasm cateva minute nu se relaxeze. Ca urmare, sunt mai frecvente orgasme multiple.

Nu-ți fie frică de naștere prematură. Studiile au aratat ca nici un contact sexual sau sperma nu poate stimula munca. Frica în mintea femeilor poate rezolva crampe sau contractii false. Acestea pot aparea atat inainte de orgasm, si dupa aceasta. Aceste contracții numite Braxton-Hince, poate dura aproximativ o jumătate de oră. Se crede că aceste contractii pot imbunatati tonusul muscular al uterului unei femei gravide.

Atunci când sarcina este o problemă de îngrijorare în sex sunt problemele legate de sensibilitatea la san, precum si presiune asupra vezicii urinare. Sânii devin mai sensibile în primul trimestru, astfel încât atingerea aspră a unei femei aduce numai durere. În al doilea trimestru al sanului se poate transforma în zona erogena. La femeile gravide, spre deosebire de san non-gravide este umflat tot timpul. De asemenea, se poate umfla pieptul si consumul de sare. O nouă nuanță în sexul neprotejat poate deveni un curent de lapte matern în al treilea trimestru. Se joacă deja un factor de preferințe individuale. Pentru a exclude durerea o femeie nu trebuie să faci sex în poziția misionarului în primul trimestru.

O altă problemă asociată cu o femeie vezicii urinare. In timpul sarcinii si sase luni de sarcina la femeile scurgeri vezicii urinare. Datorită acestui fapt, multe femei pot refuza categoric de sex. Această problemă poate fi rezolvată numai de către un soț înțelegere. Un om inteligent nu acordă o atenție, în cazul în care în timpul actului sexual femeia lui uda peste tot în jurul. Ieșire poate servi ca o saltea impermeabila convenționale și o pereche de prosoape pe o parte.

Ce ar trebui să acorde o atenție la sex în timpul sarcinii

Când sexul în timpul sarcinii ar trebui să acorde o atenție la câteva lucruri.

  • Primul este alegerea de ipostaze. Medicii sunt sfătuiți să folosească o pune pe partea lui, în patru labe, iar când femeia de pe partea de sus. Alte postura poate provoca o femeie amețeli sau disconfort.
  • Al doilea punct poate fi o umflare severă a organelor genitale feminine, care va aduce numai durere la femeie. În acest caz, aveți nevoie pentru a opri sexul asociat cu penetrare. Cel mai bun mod de a gestiona acest lucru este sexul oral.
  • Multe femei au o teamă atunci când vine vorba de sex oral. Acest lucru are un motiv: eliberare crescută de lubrifiant, care afectează gustul și mirosul organelor genitale feminine. Nu-ți face griji! Nu există contraindicații medicale asociate cu sexul oral.
  • Pentru femeile gravide vor fi utile pentru a efectua exerciții Kegel. Acest lucru va permite tonifierea si intarirea muschilor pelvieni. Numai este important să se acorde atenție oamenilor că, dacă acest exercițiu, nu ar trebui să facă fricțiuni.
  • În primele două luni de sarcină, pot apărea sângerări la femei, la momentele în care apar de obicei la menstruație. Vă faceți griji cu privire la aceasta nu este necesară, dacă nu este o sângerare întâmplătoare și neregulat. În acest ultim caz, este mai bine să se consulte un medic.

Este important să se înțeleagă că sexul în timpul sarcinii nu amenință viitorul copilului, în cazul în care cursul sarcinii merge în mod normal. Sexul in timpul sarcinii poate fi un indicator important în relațiile dintre bărbați și femei. Prin urmare, este important pentru oameni în această perioadă pentru a efectua nu numai sprijin moral femeilor, ci și pentru a arăta la fel de mult interes pentru ea sexual. O femeie se va simți iubit și paranoia ei hormonale nu se va face pentru dumneavoastră momentele neplăcute de relație în această perioadă dificilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum face sex pentru sarcina?Cum face sex pentru sarcina?
Sexul devreme în timpul sarciniiSexul devreme în timpul sarcinii
Este dureros să faci sex după nașterea copiluluiEste dureros să faci sex după nașterea copilului
Sex timp de 5 săptămâni gravidăSex timp de 5 săptămâni gravidă
Pot să fac sex în timpul sarcinii?Pot să fac sex în timpul sarcinii?
Sex anal in timpul sarciniiSex anal in timpul sarcinii
Sexul in timpul sarciniiSexul in timpul sarcinii
Sexul in timpul sarciniiSexul in timpul sarcinii
Prietenia dintre bărbat și femeie: mit sau realitate?Prietenia dintre bărbat și femeie: mit sau realitate?
Sexul la 31 de săptămâni de gestațieSexul la 31 de săptămâni de gestație

© 2011—2024 GurusBaby.com