Top 8 cele mai bune momente pentru sex interesant

timp pentru sex

Crezi că face dragoste pe un program nu satisface? Te înșeli! În fiecare zi, săptămână, lună, an, pori există anumite perioade, pur și simplu perfecte pentru sex. Nu le e dor, și bucurie reciprocă garantată.

Cand actul sexual este încântător: 8 cele mai bune momente

Selectarea timpului optim este importantă nu numai pentru ocuparea forței de muncă de succes sau de cumpărături nebun în vânzări. Chiar și într-o chestiune atât de importantă ca și concepția copilului dorit, este important să se „obține“ în intervalul de la 11 la 21 de zile ale ciclului menstrual.

Pentru satisfacția maximă de la sex intră în joc dacă:

1. Vrei un orgasm delicios, derulați mental prin variantele sale

Lori Watson, un terapeut de sex din Carolina de Nord, spune ca dorinta pentru sex creste fluxul sanguin la nivelul uterului și clitorisului, ceea ce le face mai sensibile si excitabile. Gânduri despre orgasm incredibil creste nivelul de hormoni de agrement, care într-un moment de intimitate asigură explozie emoțională puternică. Chiar dacă în dimineața te ridici „pe picior greșit“, forteaza-te sa nu bâzâi si doar vis despre orgasm, și în curând starea ta de spirit se va îmbunătăți. Și după locul de muncă ...

2. în grabă

Aproape de week-end lung de Crăciun? Copiii au plecat în week-end la bunica ei sau o tabără de sănătate pentru vacanța? O oportunitate de lux pentru a lua un sex îndelete care dureaza, dureaza ... Terrent Watts, un psihoterapeut din Marea Britanie, specializat în asistență cu probleme psihosexuale, convins că a fost un proces lent acumulare de activitate vapori este o condiție-cheie pentru orgasmul obligatoriu. Și noi trebuie să începem să partener bine înainte de culcare: dimineata devreme pentru a flirta cu unul de altul, soptindu la ureche, se dizolvă în ochii celuilalt, păstrând un contact vizual lung, „ars“ de frecventă atingere de trecere. Și acum este pierdut de maree și de descărcare ...

Video: Top 10 Capcane Saw

3. Este bine pentru a pune lucrurile în ceasul cu alarmă dimineață timp de 20 de minute mai devreme

Acumulate peste oboseala timp și iritarea pentru a preveni satisfacția sexuală în seara. Observat că oamenii se trezesc de multe ori cu o erectie? Ia-o clipă: dorința neînfrânată odihnit pentru telefonul noapte, timp de 10 minute, cu puțin efort atât urca la summit-ul de fericire.

Video: Top 10 Momente sexuale WWE

4. Vrei pentru a calma durerile menstrualeOrgasmul va provoca contracții și eliberarea de hormoni de agrement care relaxeaza corpul si elimina spasmele dureroase. Apropo, sângele este un lubrifiant excelent - partenerul tau se bucura.

5. Vrei să simți încrezător în pat

de descărcare dorită, după un sex activ timp va da muschii forta, rezistenta, inima și figura subțire nu este mai rău decât o pregătire sportivă grea. Și ridică stima de sine doar la cer. Main - regularitate.

6. Visezi despre sex nebun

Tammy Nelson, un expert în relații sexuale de la New Haven, spune că mai intensă intensitatea emoțională a partenerilor, orgasmul va fi mai luxos. Adrenalina va rostogolește peste, dacă vă decideți să faci sex pe acoperișul casei sale, într-un colț secret al curții, sau în orice alt loc în cazul în care există riscul de a fi prins cu garda jos. În aceeași zi, strada este de preferat, deoarece razele soarelui crește nivelurile sanguine de serotonina - un hormon de placere. Slab?

Video: Top amuzanti 15 Prieteni Momente

7. Prea ocupat

program încărcat literalmente doborât de oboseală? Prefer numărul de calitate. Aranjați acasă de pe o cina romantica, o baie relaxantă și masaj, transformă treptat în dormitor. Desigur, acest lucru este posibil numai dacă aveți de gând în avans, în cazul în care pentru a trimite copiii și care aduce la masă.

8. Ai vrea noutate în relația

Dacă de-a lungul anilor să nu se abată de la rut sexuală obișnuită, în curând, în loc de a risca orgasm simt nimic, dar plictiseala. Pentru a păstra claritatea și luminozitatea de afișări, încercați să regulat „rebel“: inventa noi ipostaze și jocuri. Convins că și soțul va fi plăcut surprins și încântat dacă v-ar fi pus șaua în noapte, în plus față de poziția misionarului permanentă, înainte de seara pentru a dormi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a concepe un copil prima dată?Cum de a concepe un copil prima dată?
Care sunt șansele de a obține gravidă în timpul ovulațieiCare sunt șansele de a obține gravidă în timpul ovulației
Sexul in timpul sarciniiSexul in timpul sarcinii
Cum de a stabili data de livrareCum de a stabili data de livrare
Pot ramane insarcinata contact sexual atunci când se întrerup?Pot ramane insarcinata contact sexual atunci când se întrerup?
Contracepție după actul: contraceptie de urgentaContracepție după actul: contraceptie de urgenta
Sexul in timpul sarciniiSexul in timpul sarcinii
Să presupunem că dacă sexul în timpul sarcinii?Să presupunem că dacă sexul în timpul sarcinii?
In ziua ovulatiei poate fi gravidă sau nuIn ziua ovulatiei poate fi gravidă sau nu
El este responsabil pentru ceea ce estradiol hormon?El este responsabil pentru ceea ce estradiol hormon?
» » » Top 8 cele mai bune momente pentru sex interesant

© 2011—2022 GurusBaby.com