Supa cu găluște pe curcan

supa de copii

Primul curs - o parte obligatorie a dietei copiilor de orice vârstă. Introducerea reteta de supa, care este perfect pentru copii, după un an. Acesta este preparat pe un bulion de carne, care nu este recomandată pentru a da mai tinerilor consumatori, datorită conținutului său ridicat de calorii.

Aceasta supa delicioasa este deosebit de popular cu găluște copii. O carne de curcan, legume și ulei de floarea soarelui - acest lucru este necesar pentru cultivarea alimentelor. Fiecare dintre ele conțin elemente utile: vitamine, fier și alte minerale și acizi grași esențiali.

Video: Supa cu perisoare # supa cele mai delicioase

Ingrediente pentru 4 porții:

  • mici bedro- de curcan
  • 3 kartofeliny- mediu
  • 1 morkovka-
  • 1 lukovitsa-
  • 1 yaytso-
  • 100 g muki-
  • o bucată de unt (pentru găluște) -
  • ulei- de floarea-soarelui
  • fenicul uscat, sare.

Video: Supa cu chiftele de curcan din Nadi

martor pentru produse supa

Procedura de preparare a supă

Primul lucru pe care trebuie să supa de bucătar, care va pregăti supa. Pentru a face acest lucru, șold ar trebui să fie curățate de piele și excesul de grăsime. În continuare, se umple cu apă, astfel încât să acopere numai carnea, pentru a se fierbe timp de 2 minute și se toarnă. Pentru a doua oară într-o tigaie de apă trebuie să adăugați este deja mai mare (aproximativ 2 L). Se fierbe supa este mai bine pe un foc mic, astfel încât să nu se estompat foarte mult. Până în momentul în care va dura undeva la 1,5 ore. Gata pentru a obține carnea din tigaie, astfel încât acesta sa răcit, scoateți oasele, se taie în felii si se pune deoparte.

Video: supa de rosii cu găluște

etapa sote

În timp ce prepararea bulionului, este necesar să se spele bine, coji de fructe și legume tăiate. Morcov tăiat în bucăți în fâșii fine, ceapă - fin și cartofi - cuburi mici. După aceea, ceapă și morcov tocană trebuie în ulei de floarea soarelui, dar nu pentru a prăji pana de aur. Și cartofii în bulion de fierbere arunca imbibat atunci când este gătită din carne.

Aluat pentru găluște framanta ou, unt, faina si un praf de sare. Ar trebui să aibă o grosime suficient (mai gros decât pentru clătite). Forma gălușcă care este scufundat în apă rece lingură mică. Pur și simplu formați în aluat ei și aruncă-l în supă de fierbere.găluște de gătit

Atunci când cartofii sunt aproape gata, se toarnă în supă morcovi, ceapă, găluște de carne tăiate și să înceapă procesul de scufundare. Ei fierte timp de câteva minute după plutitoare.

Înainte de a opri supa cu sare și se adaugă orice plante aromatice dorite.

Video: Ei bine, oochen delicioase - Supa de pui cu găluște!

Copiii care deja știu cum să mestece bine produsele alimentare, puteți trimite o farfurie cu bucăți de carne. Pentru cei care nu au fost încă să stăpânească această abilitate, supa este cel mai bine să bici într-un blender. Pentru iubitorii de smântână, puteți adăuga o linguriță chiar în placa.

servire de supă cu găluște

Pentru a pregăti supa puteți utiliza pui. Cea mai bună opțiune - san. Dar carnea este uscat și greu de mestecat, așa că ar trebui să fie înainte de servire pisa. bulion parfumată și delicioase obținute în pulpe de pui, în cazul în care sunt pre-curate pielea. Aripi și organe pentru a da copiilor care nu sunt recomandate din cauza colesterolului ridicat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Supa de legume cu iepure (de la 1 la 1,5 ani)Supa de legume cu iepure (de la 1 la 1,5 ani)
Supă de mazăre cu carne afumatăSupă de mazăre cu carne afumată
Supa de lapte cu găluște mannymi (de la 1,5 la 3 ani)Supa de lapte cu găluște mannymi (de la 1,5 la 3 ani)
Cereale supa de legume în bulion de carne (de la 1 la 1,5 ani)Cereale supa de legume în bulion de carne (de la 1 la 1,5 ani)
Supa cu tăiței cu supă de pui (de la 1,5 la 3 ani)Supa cu tăiței cu supă de pui (de la 1,5 la 3 ani)
Supă de mazăre vegetarian (de la 1,5 la 3 ani)Supă de mazăre vegetarian (de la 1,5 la 3 ani)
Supa de legume vegetarian (de la 1,5 la 3 ani)Supa de legume vegetarian (de la 1,5 la 3 ani)
Supa de peste cu cartofi (de la 3 la 7 ani)Supa de peste cu cartofi (de la 3 la 7 ani)
Supa de hrișcăSupa de hrișcă
Supa de Piure cu ciuperciSupa de Piure cu ciuperci
» » » Supa cu găluște pe curcan

© 2011—2022 GurusBaby.com