Copil-sangvină: cum să recunoască copilul în sangvin

Video: Societatea secretă a vampirilor din Marea Britanie de băut sânge uman

slogger

Mereu zambitoare, optimist nescufundat Pinocchio - un exemplu viu al unui sangvinic. Acest temperament a avut Napoleon, Lermontov, Nikolai Rimski-Korsakov. Are copilul ca energie puternică, echilibrată și plină de viață? Compara.

Descriere generala, copii sangvinic

Adjective care poate descrie: optimist și sangvin riscant. Acesti copii sunt foarte vesel, ușor pentru a merge la contactul cu copii și adulți. Uneori, din ignoranță sau sub influența emoțiilor fac lucruri care pot fi un rezultat negativ.

Acțiuni tipi în circumstanțe neobișnuite

O astfel de testare poate include biroul medicului, o nouă cameră de la o petrecere, un eveniment în afara casei. Sanguine în astfel de cazuri pot experimenta timiditatea doar câteva minute. Apoi, se linisteste repede și să se comporte emoționat, arătând interes în tot ceea ce se întâmplă. Noi condiții pentru acești copii - este o oportunitate de a învăța ceva.

Preferințele în jocuri, copii sanguine

Copilul unui astfel de temperament puteți găsi rareori o carte, un puzzle imagine. Cel mai adesea, copiii sunt foarte pasionat de jocuri pentru telefoane mobile vii. Acest lucru nu este de a spune că caracterul jocurilor preferate de un scop agresiv sau nu copii.

Capacitatea de a învăța noi informațiiOrice informație nouă, profite de pe zbor. Cu toate acestea, având în vedere faptul că dragostea sangvinic jocuri în aer liber și noile circumstanțe, este important să se mențină interesul de a cere respectarea rutina de zi cu zi, în care delimitate strict timp pentru a studia sau a claselor de dezvoltare. În caz contrar, energia copil va fi suficient doar pentru joc, și realizarea ideilor lor fantastice.

Acești copii-y sangvină

Copilul începe de obicei să vorbească înainte de colegii lor. Discursul său a fost îmbogățit rapid cu noi cuvinte, propoziții sunt însoțite de gesturi. Se confruntă cu sangvină, atunci când vorbim de expresie expresivă, facială este foarte variabilă, în special în cazul în care copilul sare rapid de la subiect la subiect.

Adormirea și trezirea în copii sangvine

În ciuda mobilității sale, un astfel de copil este ușor de a merge la culcare atunci când vine vorba de timp pentru a pune la culcare. El adoarme repede și rar se trezește. Dimineața sangvinic veselă și zâmbitoare.

copii la-sanguini - Relația „acasă gradina / școală“

Un copil cu un astfel de temperament se simte bine în orice mediu, astfel încât părinții rareori se plâng de casa lui lepră și profesori aprinsese în sangvină. Veselia copil previne-l supara peste nimic, așa că, dacă fața unui copil tristețe - aceasta înseamnă că sa întâmplat ceva, iar acest „ceva“ destul de grave. vârsta Permiterea, părinții ar trebui să ceară copilului cu privire la preocupările sale. Sanguine nu știe cum să se ascundă emoțiile și sentimentele, ei împărtășesc experiențele lor rapid. Adulții ar trebui să folosească această caracteristică firimituri temperament și să încerce să-l ajute cât mai curând posibil, pentru a face față cu probleme mici, pentru a risipi norii în sufletul său.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Un copil hiperactivUn copil hiperactiv
Cum de a aduce un optimistCum de a aduce un optimist
Aventurile lui PinocchioAventurile lui Pinocchio
Un copil timid - cum să-l ajuteUn copil timid - cum să-l ajute
Bătrânul TumbleweedBătrânul Tumbleweed
De ce copilul plânge la culcare?De ce copilul plânge la culcare?
Analiza sângelui pentru determinarea grupului sangvinAnaliza sângelui pentru determinarea grupului sangvin
Tort „Napoleon“ pentru noul anTort „Napoleon“ pentru noul an
Copil Timid - cum să dea încredereCopil Timid - cum să dea încredere
Familia lui NapoleonFamilia lui Napoleon
» » » Copil-sangvină: cum să recunoască copilul în sangvin

© 2011—2022 GurusBaby.com