Îmbrățișează-mă, mama mea! Menținerea terapiei când sunt tratați copii îmbrățișează și părinți

Terapia Holding, 7

Pentru un copil de părinți îmbrățișare - nu doar un contact fizic plăcut. Această protecție și sprijin, și un mijloc puternic de educație, precum și modul cel mai accesibil pentru expresii de interes în viața omului mic, și dragostea pentru el. Acest lucru este, fără exagerare, este axa în jurul căreia se învârte copilul mondial.

Terapia de arme ajută să facă față cu unele frecvente probleme psihologice și psihiatrice, chiar la copii și adulți. Mai mult decât atât, de multe ori este atât de eficient încât este folosit nu numai ca un supliment la medicamente, dar, de asemenea, ca tehnicile primare, independente. Adevărat, la început acest tratament poate necesita o mulțime de putere mentală, răbdare, și consumatoare de timp. Dar rezultatul este în valoare de ea.

Dificultate de a adormi

Terapia Holding, 8

Testat în practică, majoritatea covârșitoare a părinților în brațele unui adult copil de orice varsta de a dormi mult mai repede. De ce? - confort, un sentiment de securitate absolută, căldură de relaxare, combinată cu activitatea fizică limitată. Și dacă ascultăm sfatul psihologilor, și de a crea un ritual zilnic pentru a trece o descărcare de gestiune a dormi (de exemplu, dintii curat - citit o poveste - îmbrățișat și cântând un cântec de leagăn - închide ochii și somn), care se încadrează adormit nu mai este o problemă. Cu toate acestea, este adesea înlocuit de un alt vine sub titlul „Cum de a conduce de la dormitorul matrimonial (pat) enervant“ Chiriașul „“ La urma urmei, o modalitate bună de a obține rapid folosit pentru a-l ...

Când copilul plânge noaptea

Terapia 6 Exploatație

Nevoia de securitate - a doua după importanță după fiziologice de bază (hrană, somn, confort termic). Emoțional labil și sensibile la copii motiv suficient prea slabe pentru a, frică să plângă pe timp de noapte de groază sâcâi, întărit în mod repetat sentimentul propriei neputință în fața lor și singurătate. Ajuta la restabilirea încrederii în deplină siguranță și să facă față cu temerile pot juca în „îmbrățișări“.

regulile sale: În fiecare noapte înainte de culcare toți membrii familiei care locuiesc în aceeași gospodărie cu copilul, la rândul lor, transportate cu el timp de câteva minute. În acest moment, îmbrățișări, brațe de urs, sarut, mangaiere, și asigurați-vă că să-i spun cât de greu este iubit. Nu poate fi distras de copil: el trebuie să facă baie în atenție absolută, dragoste îndreptate la el doar ochiul adult. Câteva zile mai târziu, copilul începe să supravegheze fericit „îmbrățișări“, iar visul se întoarce treptat la normal.

Gelos altor copii din familie

Holding, Therapy 1

Problema fraților mai mari - o invidie melancolic pentru a vedea cum mama și tata aproape inseparabilă coddled cu un copil mic mai tineri. Ei nu știu cât de greu părinții sunt primii ani ai vieții copiilor. Și adulții nu pot face timp pentru a împărtăși problemele lor cu copii de creștere, se consideră că, deoarece acestea le proteja de la maturitate timpurie. Ca rezultat, se obține efectul opus: în copilul mai mare insulta manifestat claritate, agresivitate și răceala.

Pentru a topi inima copilul și să-l întoarcă la propria sa credință în importanța pentru părinți, psihologii recomandă insistent să comunice cu el (și numai unul!) Pe o bază de zi cu zi, timp de cel puțin 10 minute. Mama și tata (necesar separat) este efectuată de această dată, astfel încât copilul a fost frumos. Acesta poate fi un joc favorit bord, cărți de lectură, patinaj cu role, o producție în comun de meserii interesante. Puteți sta doar într-o îmbrățișare pe canapea, în timp ce adulții se va vorbi despre modul în care ziua lui, și să ceară sfatul de la descendenții acestora. Principalul lucru - pentru a face totul din toată inima, cu plăcere și nici o morala!

Pe parcursul zilei, încercați cel puțin fugitiv, dar cât mai des posibil să mângâi mai în vârstă, îl trimite un aprobare, iubitor uite. vor fi răsplătiți eforturile pentru adulți: copilul toată ziua cu un zâmbet indulgent va observa modul în care părinții sunt ocupați cu mai tineri nerezonabile. Acesta va deveni mai încrezător și mai sigur - de fapt, să fie în curând mama sau tata sunt obligați să fie a lui, și numai a lui.

copil agresiv

Terapia Holding, 2Mental copil sănătos se naște un înger. Imitație emoțional părinți reci sau violente respingerea în mod regulat pe mâini, egoism, disperare de neînțelegere aproape, eliberarea de resentimente acumulate, isterie - acestea sunt doar câteva motive pentru care dau naștere la un agresor mic. În astfel de cazuri, psihologii încep de multe ori de corecție nu este un copil, și mama și tatăl lui. La urma urmei, nu se nasc părinți.

Nu contează ce problema sau ascuns rădăcina răului, în scopul de a reduce agresivitatea are recomandarea aproape universală. Adulții sunt invitați să schimbe reacția lor la comportamentul copil. Cum să:

  1. Nu te mai responsabil pentru greșelile și să înceapă să observe și să comenteze favorabil bune (chiar dacă este mic) caracteristici în comportament. Amintiți-vă de celebrul psihoterapeut Kashpirovsky, ia în posesie sufletele a milioane de oameni? Deci, aici: părinții dau copilului treptat setarea pentru totdeauna.
  2. Nu instraineze copilul lor ori de câte ori se pot mangaia, îmbrățișarea, mângâind părul. Bine ai venit contact jocuri zgomotoase, oferind, pe de o parte, producția de agresiunea (și nu numai pentru copii), iar pe de altă parte - se transforma intr-o piesa placuta, distractiv. Comparați modul în care diametral sens diferit pune un copil într-un strigăt adult: „O să te omor“, în scandal, și timpul în timpul unui joc de „jocuri de război.“
  3. Zilnic petrece cateva minute cu copilul așa cum este descris mai sus (a se vedea gelos).
  4. Încercați să răspundă la o glumă atunci când copilul se așteaptă ca impactul mână întinsă unui părinte, să-l mângâi pe obraz și trageți ușor părul. Încearcă să explice modul în care el a fost supărat sau speriat de comportamentul său, și de ce.

În cazul în care pune în aplicare metodic aceste recomandări, rezultatul va fi vizibile foarte repede. Dezorientat de schimbări bruște în comportamentul părinților Prichindelul ceva timp pentru a fi mai atent pentru a le respecta. Principalul lucru - nu pierdeți momentul și a stabilit un exemplu. Si cine stie: poate nu numai el, ci și cu adulții timp se vor bucura de îmbrățișarea și să depună eforturi pentru ea.

Attention Deficit Disorder hiperactivitate (ADHD)

Terapia Holding, 4

În cazul în care baza ADHD nu este o boală psihică, este de multe ori sursele sale sunt aceleași ca și cea de agresiune. Pentru că și punctul de tratament. Cu toate acestea, timpul și efortul va lua mult mai mult. De multe ori doriți să aplicați terapia de susținere metodologia.

autismul

Holding, Therapy 3

Aceasta este o boală în care copilul este percepția foarte distorsionată a lumii și o reacție la ea. Psihologii pentru copii, astfel explica problema: tot ce trebuie să comunicăm - câinele. Noi aprobare vitale, contact constant, uita-te la ochi-ochi. Am devenit atașat la alte persoane, face prieteni, să învețe imitând. Si autism - pisici „care merg de la sine.“ Ei nu te uita la fața difuzorului, nu încercați să-l înțeleagă, să evite în mod activ și nu înțeleg farmecul unei corporale, contactul verbal și emoțional. Pentru că este foarte dificil de a insufla noi competențe și comportamente, și în viitor, majoritatea acestora rămâne inadecvate pentru străini de viață independentă, fără pregătire abandonat pe Pământ.

Pentru a face mai adapta și de a socializa, părinții trebuie să aplice terapia metodologia holding. De fapt, este de ore lungi, de multe ori violente, contactul corporal: îmbrățișări, schimbul de baie, dormit în același pat. Dar, mai întâi de toate - arme. Din moment ce un copil bolnav, care este în strânsă dependență adulți (cea mai mare parte de la mama), începe treptat să aibă încredere în ei, să se bucure de comuniune cu ea, eliberatoare, suprima temerile tale, prevenind cunoașterea lumii, a învăța să vorbească. Singura problemă este că exploatația-terapie cu autismul Ar trebui să fie realizată în mod regulat, în mod constant și aproape de viață: atâta timp cât părinții au puterea. Pentru că dacă agresiunea poate fi vindecat în câteva luni, încetarea tratamentului de arme pentru autism este plină de pierderea contactelor hard-stabilite.

depresiune

Terapia Holding, 5

Unele fapte:

  1. Calendarul evenimentelor 21 ianuarie este marcată ca Ziua Internațională a îmbrățișări.
  2. În țările dezvoltate economic ia avânt un nou serviciu de psihologi: o oră o discuție cu îmbrățișările prietenos obligatorii și o atinge. Tot mai mulți oameni sunt dispuși să plătească pentru o sesiune de profesionist obnimalschika o mulțime de bani, doar pentru a satisface nevoia de participare și de proximitate. Dar mulți liber de creștere „pastile“ picioare de amestecare în casă, care suferă din cauza lipsei de atenție și de răceala emoțională.
  3. Israelul a inventat și a pus deja în practică o vesta gonflabila specială, care simulează diferite în puterea armelor. Aceasta ajută în tratamentul depresiei, sindromul post-traumatic, autismul, durere cronica.

La momentul îmbrățișări de persoana care se confrunta cu depresie ia naștere pierdut a fost un sentiment de pace de spirit, de securitate și pace, are loc relaxare. În plus, se dovedește că un astfel de contact fizic nevinovat determină eliberarea hormonului oxitocina, responsabil pentru luminozitatea și puterea de senzație sexuale.

Este uimitor, dar adevărat că mulți dintre noi suprima nevoia de a imbratisa un iubit, sunt jenat să arate afecțiunea față de copiii lor prima izbucnire emoțională. Și, în același timp urs în minte amintirile din copilărie, în care mai mult de o dată pe părinți atât de anxietate îmbrățișat și petted, dar ... avem o mare șansă de a face copilăria copiilor noștri o expresie mult mai bogată a iubirii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este educația socială a copiilor?Care este educația socială a copiilor?
Terapia de Arta la grădinițăTerapia de Arta la grădiniță
Principalele probleme ale educației copiilor și soluțiile lorPrincipalele probleme ale educației copiilor și soluțiile lor
Retard mintal la copiiRetard mintal la copii
Caracteristici ale unui copil în creștere de 3 aniCaracteristici ale unui copil în creștere de 3 ani
Creșterea și îngrijirea corespunzătoareCreșterea și îngrijirea corespunzătoare
Mai ales băieții de educație în 10 aniMai ales băieții de educație în 10 ani
Ceea ce nu putem vorbi cu copiiCeea ce nu putem vorbi cu copii
Felicitări pentru nou-născutFelicitări pentru nou-născut
Educația intelectuală a copiilor - un pas important de a deveni o persoanăEducația intelectuală a copiilor - un pas important de a deveni o persoană
» » » Îmbrățișează-mă, mama mea! Menținerea terapiei când sunt tratați copii îmbrățișează și părinți

© 2011—2022 GurusBaby.com