Acnee în timpul sarcinii

In timpul sarcinii, o femeie este incredibil transformat. Mulți sunt de acord ca toate femeile gravide arata deosebit de mare! Dar, pe fundalul este rotunjit burta, este frumos pentru a crește sân, îmbunătățirea stării de păr, precum și - apariția ochilor iskrinki incredibile. Din păcate, fata de mama insarcinate nu întotdeauna pare atât de armonios, așa cum s-ar putea fi de dorit. Aceasta poate apărea bine pete întunecate, cunoscut sub numele de masca de sarcina, sau chiar adolescenți, acnee.

Acnee în timpul sarcinii acnee în timpul sarcinii

Oamenii spun adesea că fetele de genul „frumusete selectate» Mamă, astfel încât apariția de acnee în timpul sarcinii a fost întotdeauna un semn real, că femeia este o fiică. Cu toate acestea, există o versiune, care spune că punctele de acnee la băiat. De fapt, sexul copilului și a mamei în timpul sarcinii acnee nu are nicio legătură, deoarece acestea dau aspectul de hormoni.

femeie gravidă Hormonale este în continuă schimbare, și luxuriante, bine, rezultatul acestor schimbări este foarte ușor de prezis. Cu cât este mai progesteronului în organism, cu atât mai mare amplitudinea „vibratii“ de hormoni, cu atat mai mare probabilitatea ca o femeie va fi cu acnee. Acest lucru se întâmplă de multe ori la inceputul sarcinii.

Progesteronul, dar pentru a menține sarcina, crește producția de sebum. Aceasta este cauza reală de acnee severa, deoarece porii pielii devin înfundate cu grăsime.

Probabilitatea de apariție a acnee în timp ce transporta copilul crește, de asemenea, în mod serios deshidratarea organismului feminin. În astfel de momente, cantitatea de hormoni din sange devine mai mult și manifestări sub formă de acnee și acnee crește.

Cum să se ocupe de acnee în timpul sarcinii? Există modalități de a scăpa de ele, care nu dăunează sănătății copilului în timpul sarcinii?

Schimbarea hormoni, pentru a elimina cosuri inestetice, cel mai probabil nu va funcționa. Acest proces este în mod natural și se întâmplă de la sine. Tot ceea ce rămâne a unei femei gravide - vin la termeni cu aceasta, crede-mă, doar o pacoste temporară. Trebuie amintit faptul că copilul acnee pe față și alte părți ale corpului nu este absolut nici un pericol, nici cea mai mică. Dar chiar acum este - cel mai important lucru. Cu toate acestea, estetica și forma o piele sanatoasa, desigur, nu ar trebui să fie uitată.de îngrijire a pielii de zi cu zi - de important! Mai mult decât atât, ar trebui să aibă loc cu umiditate indispensabil. Ideea că tenul gras nu hidrata - este fundamental greșită. Trebuie să alegeți doar un bun, de înaltă calitate, dovedită și moale make-up de îngrijire a pielii - fara alcool, parfumuri, acid salicilic și alte componente nedorite.

În cazul în care pielea este prea gras - curățați-l de mai multe ori pe zi, ori de câte ori este necesar, eliminând orice exces de grăsime. Nu e rau servetele de matisare se potrivesc, dar în acest caz, ei vor pleca în loturi.

Când acnee severă, în ciuda opiniei populare, utilizarea unui exfoliant este extrem de nedorit, deoarece contribuie la răspândirea în continuare acnee pe toata fata lui. Dar acest lucru va beneficia, pentru că este o mască de argilă.

În nici un caz nu trebuie să utilizeze orice medicamente si unguente, altele decât cele prescrise de un medic. În ceea ce privește unguente, acestea sunt în general contraindicate - totul, cu excepția, poate, un inofensiv în toate privințele Skinoren. Acesta trebuie să fie aplicat foarte, foarte subțire, și numai în mod direct pe comedon. Dar, mai întâi, trebuie să fie sigur să se consulte un medic.

Dar, din ceea ce ar trebui să fie păstrate, deoarece este tentația de a stoarce cosuri, și în general ating mâinile lor, dar încă nu foarte necurat. În orice alt caz, situația se va înrăutăți în mai multe ori.

Bea multe lichide, în scopul de a reduce concentrația de hormoni, provocând acnee. Plimbare în aer curat, de asemenea, vor beneficia de pielea ta. urmați cu atenție toate sfaturile nutriționale pentru femeile gravide. Mănâncă o mulțime de fructe și legume, nici o dorință, și, de asemenea, să acorde o atenție la delicioase cereale crocante. Și asigurați-vă că pentru a lua vitamine naturale. Cele mai multe femei tocmai din cauza vitamine si minerale complexe doar reușește pentru a reduce aspectul de acnee uneori, și dacă ești norocos, în cazul în care nu-l evite.

Prezice dacă un anumit obsyplet tine acnee în timpul sarcinii, este imposibil. Cu toate acestea, există factori care predispun la deteriorarea pielii. În acest caz, dacă ați suferit în trecut de tenul gras, este aproape sigur cu debutul sarcinii, situația se poate agrava. Chiar dacă nu ați suferit de acnee, iar tu ai fost întotdeauna natura pielii curate, aceasta nu garantează că va rămâne așa.

Vestea bună - cele mai multe de acnee după primul trimestru, un maxim imediat după naștere, trece.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Remediul pentru vanatai si cosuri. rețete de casă cu imagini video badyagoyRemediul pentru vanatai si cosuri. rețete de casă cu imagini video badyagoy
Cum să scapi de cicatrici, cicatrici dupa acnee pe fataCum să scapi de cicatrici, cicatrici dupa acnee pe fata
Problema pielii: 7 concepții greșite populare despre acneeProblema pielii: 7 concepții greșite populare despre acnee
Acnee în timpul sarciniiAcnee în timpul sarcinii
Acnee în timpul sarciniiAcnee în timpul sarcinii
Cosurile la nou-nascutiCosurile la nou-nascuti
Cosurile la sugariCosurile la sugari
Acnee adolescenteAcnee adolescente
Acnee: cauzele și modalitățile de combatereAcnee: cauzele și modalitățile de combatere
Cosurile de pe fata a nou-născutuluiCosurile de pe fata a nou-născutului
» » » Acnee în timpul sarcinii

© 2011—2022 GurusBaby.com