Stelele, care au devenit parinti cu ajutorul mamelor surogat

nou-născut Bebik

Video: Copiii stelele mame surogat

„Personalizat“, de fapt, naștere la o personalitate cunoscută astăzi nimeni nu este șocat. În general, se spală rufele într-o astfel de problemă controversată - plăcerea este așa-așa, să-l și pantaloni stelare. Dar, în calitate de reprezentanți ai luminilor de conducere în sine nu ascund detaliile, atunci de ce nu? ..

În al treilea rând Prince la Regele Pop

Michael Jackson - un fel de pionier. El a devenit unul dintre primii reprezentanți ai Boemiei, care sa născut un descendent al mamei surogat. De ce este nevoie de Regele muzicii pop - nu este clar, deoarece cantareata a avut doi moștenitori ai familiei. Poate că divorțul de a doua soție a influențat decizia lui Michael, dar într-un fel sau altul, gândaci, numit Prince Michael al II-lea de mai târziu, a fost lansat în 2002. Prin apariția mamei viitoare, precum și pentru sănătatea naționalitate, au melomanii idol cerințe speciale care nu au fost, spre deosebire de nivelul IQ-ul. Acum, numărul doi băiat Michael este o episcopie a lui bunica Katherine Jackson. Se speră că băiatul a transformat inteligent, ca o mama, și talentat, ca papa.

Video: copii surogate de stele de show business

părinte Surrogate 5

Micul Vera de la Hollywood

Nicole Kidman Copii dorit, dar, din păcate, căsătorit cu Tom Cruise, nu au avut loc. Asta cuplu stelară a adoptat un cuplu de Kinder, numai că nu a salvat familia de la divorț. Și dintr-o dată, un miracol - a ieșit din nou căsătorit, Nicole a rămas însărcinată cu același soț muzician și a dat naștere unei fiice de duminică! Cu toate acestea, aspirațiile celor șase în magazine a rămas nerealizată: mai mult indiferent de modul în care soții încearcă, runda a doua oară nu a vrut să cadă în aceeași pâlnie. Acest lucru a determinat Nicole se referă la realizările medicinei. În decembrie 2010, cuplul încă o dată euforic, după ce a primit de la un copil mama surogat de sex feminin. Numele fetiței a luat un simbolic - Credință, ceea ce înseamnă credința. Asta-i drept, trebuie să crezi - chiar dacă într-un mod, mai important, a făcut-o!

Video: copii Royal au fost numite după Alla Pugacheva și Maxim Galkin

părinte Surrogate 6

Homosexualii - este nici un obstacol

Elton John pentru mai mult din motive evidente, pentru a evita procesul natural care duce la concepție. Dar, senzație de ceva în fereastra tatălui său nu se va arunca - ca luptător pentru căsătoria gay, ca și soțul său, David Furnish, pentru a auzi prețuite (soția?) „Tata“. Se spune că cuplul a dorit chiar să adopte o HIV-pozitiv ucrainean Levushka, dar tutela crescute și a dat oficial undă verde. soți philoprogenitive Had plătească pentru serviciile unei mame surogat, pentru a da nastere intr-o clinica din California bebikom minunat. Numit înflorită pentru copii - Zachary Jackson Levon Furnish-John. Părinții creative bătute nou sunt alături de ei înșiși, cu plăcere și să spun că fiul meu este similar în ambele tătici! Și în curând un al doilea fiu a sosit - Ilie Joseph Daniel Furnish-John.

Video: Nou! COPII Pugacheva Galkina 2016 Fiul lui Harry - Noi clipuri video și fotografii!

părinte Surrogate 4

Acest lucru, de altfel, nu este singur singurul tatălui: geamăn fii, născut la o mama surogat, ca sa creasca si cantaretul Ricky Martin.Din „de import“ rudele stele care au primit guițat convoluție de mame surogat, luminate de Sharon Stone (până de curând, toată lumea a crezut că unul dintre fiii - primire), Sarah Jessica Parker, Cristiano Ronaldo. Nu ignora această metodă de procreare și elita internă.

A cui Lisa și Harry? - știm, știm ...

Maxim Galkin și Alla Pugacheva, probabil, a provocat cea mai mare rezonanță. Chiar și atunci când sunt în mod constant în centrul de perechi interes jurnalistic și filistin reușește să păstreze mai multe detalii secrete ale vieții sale personale. Sa întâmplat cu nașterea gemenilor Harry și Liza. Știm doar că evenimentele șocante înregistrate la data de 18 septembrie, iar soția sa sunt părinții biologici, care se renunță la donatori, dar cu ajutorul mamei „artificiale“. în vârstă de 65 de ani, Alla, în vârstă de 38 de ani, Max în special copiii în fața camerelor de luat vederi nu este ondulare, dar împărtășesc cu fanii fericire radiantă cu plăcere. Încântat Galkin a spus că copilul Lisa - mama vărsat Alia, în timp ce Harry - o copie de el însuși. Apropo, fostul soț, Philip Allin se bucură, de asemenea, rolul unui tată, de două ori a recurs la metoda a spus.

parinte surogat 3

Ekaterina V. - cel mai bun cântec

parinte surogat 2

Valery Leontiev, în conformitate cu propria sa admitere, de la tinerețe visat moștenitor. În mod ciudat, printre multe milioane de fani cântăreț flamboaiant și nu am găsit pe cel care va fi încredințată pentru a face mici Leontiev. Chiar gândit la adopție vizitat, dar nu a cedat în fața Valera, pentru a alege o metodă care să garanteze un descendent al unui sânge nativ. În cele din urmă! În 2010, o femeie spaniolă (mai multe despre ea nu este cunoscut) a ajutat saltimbanc pentru a obține un nou statut social al tatălui! Copilul în onoarea mamei de pop idol numit Katya. Forțele Tata Valera, judecând după înălțimea de salturi grațioase pe scenă suficient, strălucire în ochii artistului în vârstă de 65 de ani, nu a diminuat, înseamnă și sănătate maximă pentru o educație decentă ar fi suficiente Katie.

Aici este - fericirea

Alena Apina petrecut ani și o mulțime de bani pe tot felul de proceduri medicale, dar mama, din păcate, nu a devenit. Mai degrabă, ea devine, dar numai după ce toate aceeași grijă surogat. Provincial a confirmat competența lor în ceea ce privește reproducerea puilor sănătoși proprii doi copii, în 2001, el a dat Alain posibilitatea de a învăța întregul spectru de încântare materne. Acum, cantaretul nu se poate imagina viața fără fermecătorul fetita Susie, iar papa Alexandru Irati nu inhaleze la frumusețile lor. Cuplul se gândesc deja micul băiat, înțelegerea - mai mulți copii, utilitatea într-o familie iubitoare de fericire.

părinte Surrogate 1

Chiar de la hangouturi stele interne cunoscute pentru anumite despre Olga Sloutsker, alții preferă nuanțele unui astfel de părinte ținute secrete. Cu toate acestea, chiar și unele planuri virtuale de pe atragerea de mame surogat te lauda reporterilor: Prohor Chaliapin, Lolita, Aziz, Joseph Prigogine Valeria. Ei bine, în cazul în care perioada fertilă clasic ineficiente (nu este posibil, nu este inclusă în planul), atunci de ce nu?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
PorcarPorcar
TredichinoTredichino
Cum de a deveni o mama surogat?Cum de a deveni o mama surogat?
Citește poveste popular rus „Petru și omul“Citește poveste popular rus „Petru și omul“
Regele țestoaseRegele țestoase
Citiți „poveste despre puterea de cămașă albă Tareviciului și Ivashka“Citiți „poveste despre puterea de cămașă albă Tareviciului și Ivashka“
Citește poveste popular rus „jumătate posulennaya“Citește poveste popular rus „jumătate posulennaya“
Top 5 cele mai tați Hollywood vârstăTop 5 cele mai tați Hollywood vârstă
Citește poveste popular rus „Vassili Tareviciului și Elena Târgul“Citește poveste popular rus „Vassili Tareviciului și Elena Târgul“
Sarcina dupa o sarcina extrauterinaSarcina dupa o sarcina extrauterina
» » » Stelele, care au devenit parinti cu ajutorul mamelor surogat

© 2011—2024 GurusBaby.com