Într-o familie de actori și Chadova Ditkovskite primul copil născut

Video: News: Alexei Chadov și Agnes rupt Ditkovskite

crește în familie 2

Firstborn - este minunat! Firstborn-boy pentru tatăl său - un miracol de două ori. Dacă tatăl nou-născut - un actor în vârstă de 32 de ani Alexei Chadov, o mamă fericită - actrița în vârstă de 26 de ani Agnes Ditkovskite, deliciul tinerilor părinți multiplicată în mod repetat, de bucuria sinceră a fanilor lor multimilionare.

Dă-ne numele noastre!

crește în familie-1

Primele informații pe o poziție interesantă Ditkovskite a apărut după cel Nou, 2014 ani - viitoarea mama la premiera „Wii“, a strălucit cu o burta proeminenta. Deci, sa întâmplat! 05 iunie 2014 a emis notificarea scancet țăran, o creștere de 52 cm, cu o greutate la fel de mult ca și 3800.

Informații despre consacrarea synulka Chadov partajată doar patru zile după evenimentele remarcabile. Mă bucur că numele originale rusești din nou în trend: Alfred nu va Alekseevichem, și Bruce, și Fedor. Imediat au existat speculații în presă-bârfe: că Bebik numit în onoarea lui Fyodor Bondarchuk. Potrivit aceleiași Chadova, el a ghidat soția lui calendarului bisericesc.

Video: cupluri stele care destrămat în anul 2015 godu.Razvody

Trei proiecte de film comun - trei evenimente globalecrește în familie 3

Video: Agnes Ditkovskite - zână sexy, cu rădăcini lituaniană

Alex și Agnes întâlnit pe platourile de filmare de senzațional "Heat". Apoi, în 2006, shkvarchal lor de dragoste pentru a se potrivi cu titlul filmului - fierbinte, furtunoase, overpoweringly, dar ... iubitorii despărțit. Gândire pentru totdeauna. Cu toate acestea, al doilea proiect de film comun cu numele spune „Chestiune de onoare“ din nou, a adus frumusetea tip tarile baltice si Rusia pe platoul de filmare. Din nou extravaganta de sentimente! Inteles, în cele din urmă, că nici una fără cealaltă, iar în 2012 a ajuns la biroul registraturii.

A treia mână în mână a devenit greu "Wii", în cazul în care d-nă a jucat o vrăjitoare, iar sărmanul Petrus - un soț iubitor. Rezultatul, așa cum se spune, este evident. Mai degrabă, familia - mici Fedka. În consecință, mai tânăr co-creativ - uite, sora Fedor Alekseevich va! Iar publicul, judecând după dinamica de lux Premier, pentru nimic nu va rămâne.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Agnes Ditkovskite gravidă?Agnes Ditkovskite gravidă?
Maria Shukshin în viitorul apropiat, va deveni o bunicaMaria Shukshin în viitorul apropiat, va deveni o bunica
Zhanna Friske este gravidă. Primele fotografii ale gravidă Jeanne FriskeZhanna Friske este gravidă. Primele fotografii ale gravidă Jeanne Friske
Capital de maternitate în 2014Capital de maternitate în 2014
Zhanna Friske a dat naștereZhanna Friske a dat naștere
BotgrosBotgros
Cum se calculeaza sexul copilului prin sânge?Cum se calculeaza sexul copilului prin sânge?
Valoarea capitalului mamă în 2014Valoarea capitalului mamă în 2014
Schimbarea numelui de familie al copiluluiSchimbarea numelui de familie al copilului
Cum se face înregistrarea de la locul de reședință pentru un nou-născut?Cum se face înregistrarea de la locul de reședință pentru un nou-născut?
» » » Într-o familie de actori și Chadova Ditkovskite primul copil născut

© 2011—2024 GurusBaby.com