Artistul Valery Yaremenko al doilea fiu

Video: O vizita la Christina Aguilera. În timp ce toate casele. Eliberarea 17/01/2016

tânăr tata 1

Rânduri vârstă de origine tatii celebritate se alătură unui alt reprezentant glorios al Beau Monde. etape de teatru stele și kinoploschadok Valery Yaremenko în '52 a cunoscut bucuria de a paternității pentru a doua oară!

Despre respirație, glob și copii

Prima dată când un miracol sa întâmplat când omul era deja în vârstă de 46 de ani, dar actorul nu ia în considerare această omisiune. Dimpotrivă: ea sa maturizat-a format-a lovit, într-un cuvânt, absolut gata să devină procreare conștientă. Yaremenko admite că el a folosit ceva făcut și este căutat doar pentru ei înșiși, iubit-o. Mai mult decât atât - pentru cel mai scump. Dar aproape, din păcate, tind să se mute departe, să plece, să lase o amintire pretuiau si toaletare, pretuim doar propriul ego - plictisitor și neproductiv. Atunci când nu a fost primul născut în 2007 Kuzma, Valery a devenit o atitudine foarte diferită de tot în jurul valorii de, „... acum am un glob filare, deoarece fiul de respirație.“ Oh, a spus faimos!

Video: Pe de altă parte: martori în viață viața de apoi

tânăr tată 2

Stepic în loc Stesha

De fapt, cuplul a sperat că de data aceasta ei vor prezenta fiica Stork, chiar și numele viitorului în avans a luat firimiturile - Stepanida. Dar pasăre virtuală a fost dyuzhe greu de rezolvat, iar lumea părea destul de puțin băiat. Șeful nu a rupt, de referință degresat în cazul în care nu se întâmplă Steshenki, numele pe aici la ce? Asta se numește nou-născut, așa cum este prevăzut, doar puțin schimbându-și sfârșitul, - Stepan.

Senior Kuzma de la prima secundă pentru a realiza importanța momentului, a fost dragoste frățească aprins Stepashko, în plus, se pare o prostie pentru un minut sau două, încercând să ia în brațe, să îmbrace scutece. În sine - sub privirea atentă a părinților lor.tânăr tată 3

diferența de vârstă, și dacă nu

Prin standardele moderne, șaptesprezece ani - un fleac, dar nici o diferență. În primul rând întâlnit protagonist „Secretele Palatului Revoluții“, „Detectivi“, „Return of the Battleship“, „mol“ cu soția sa în viitor, o tânără Anna, mulți ani în urmă. Nimic grav - o simplă cunoștință. Yaremenko a fost căsătorit apoi. Apropo, la procedura Ani pentru schimbul de inele, un om a avut loc mai mult decât o dată.

Video: Polina Gagarina în copilărie, adolescență și acum

Re soarta a adus un cuplu în 2005, iar un an mai târziu a devenit oficial iubitorii de soți. Valery a mărturisit că el a prins Annie nu este plin de farmec și strălucire poveste minunată, deși este foarte bun, iar adâncimea, integritatea, inteligenta, deschidere. Omul a dat seama că numai în această tânără vede un potențial mumie de descendenți ai acestora. Și a făcut-o. În căsătorie ei sunt mai mult de cincisprezece ani, aproape că nu au mai certat și nu intenționează să. Pentru ca fericirea să-i pentru doi, iar acum la patru, este de ajuns! Și trebuie să aștepte cu răbdare pentru fotografia din zilele din urmă Stepan Valerevicha.

tânăr tată 4

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sinyushkin bineSinyushkin bine
Cheile timpuluiCheile timpului
Șoarecele și pisicaȘoarecele și pisica
Porc Adventure Funtika. O lira în circPorc Adventure Funtika. O lira în circ
Christina Aguilera a doua așteptare beybikaChristina Aguilera a doua așteptare beybika
Funtika.funtik de porc și de aventură vechi, cu o mustațăFuntika.funtik de porc și de aventură vechi, cu o mustață
Gosha Kutsenko a devenit tată pentru a doua oarăGosha Kutsenko a devenit tată pentru a doua oară
Porc Adventure Funtika. Cornet și detectiviPorc Adventure Funtika. Cornet și detectivi
În zori, în curteÎn zori, în curte
PingvinonokPingvinonok
» » » Artistul Valery Yaremenko al doilea fiu

© 2011—2022 GurusBaby.com