Top 5 cele mai tați Hollywood vârstă

Hollywood tata 3

Video: 10 cele mai grave părinți!

funcția de reproducere la barbati LP - nu este un mit. cazuri destul de târziu, pentru că paternității detaliile și nu interesant. Doar dacă nu e vorba de tata stele.

1. Piuliță cu adevărat puternic

În mod logic, nu Bruce Willis, trebuie să deschidă partea de sus - unfading Nuci doar 59 de ani. Cu toate acestea, o paternitate recenta (! A cincea într-un rând) face pentru o mare excepție Bruce - la începutul lunii mai, Emma Heming a făcut fericit mulți copii tata următorii gândaci. Noi trebuie să plătească tribut pentru constanța Willis: de cinci ori în fiica sa labe-născuți. Actorul a pus întotdeauna o cutie mica de mai sus în carieră, așa că, în ciuda despărțire cu fermecător Demi Moore, în viața a trei fiice mai mari, el continuă să joace ultraglavnuyu său rol. Apropo, Bruce se numește un campion veșmintelor lyalek în scutece, și este dispus să creadă. Respect și 4 grădinar carismatic grădină de flori încântătoare!

tata Hollywood 2

Între salvarea lumii se pot relaxa într-o grădină de flori ...

2. Instinctul de bază sub control

Este minunat că un favorit mulțime ar putea câștiga oncologie! Să și se poate lăuda cu un magnific Michael Douglas duzină urmași, ci o istorie de divorț și numai unul, care nu este tipic pentru Beau Monde. În 2003 nu prea îndepărtat sexy Zeta-Jones a prezentat logodită, care la acel moment a fost de 68 de ani, trehkilogrammovy Prezentați în numele Ketris. fiu total din prima căsătorie și doi copii din a doua - trei ture. Dar, se pare, cancerul de laringe nu a fost singurul test de longevitate de ecrane: Cameron senior devine în spatele gratiilor pentru trafic de droguri, presa, Michael aruncă o frază de divorț de la Jones ... deja stabilit, în vârstă de 79 de ani, Michael, fetita asa ca au nevoie de părinți iubitori. locul 1 pentru tine.

Hollywood tata 1

Au părinți frumoase și copii - placere sa ma uit

3. De șase ori un tată. nu religioase

Hollywood tata 4Într-adevăr, la menționarea lui Robert De Niro imediat vine în minte este incoruptibil „Nașul“. Filmul deservedly ogreb tot felul de bonusuri, este doar acum despre paternitatea reală a lui Robert. Vara trecută, curajos Myung a declarat aniversarea de 70 de ani, și la doar doi ani înainte de aniversarea statutului confirmat al părintelui pentru a șasea oară. Este ușor de calculat că la acel moment actorul și-a bătut 68 de ani! Dar vârsta admirație, există un lucru mai mult, alimentat interesul pentru persoana brutală - Helen a fost un nou-născut într-o lumină albă, cu un ajutor de progres medical. Pur și simplu - o mama surogat. Urmaș actor multiplica și soția lui, și amanta lui - ceea ce într-adevăr acum ... Lucrul cel mai important este că totul are grijă de, nu? Dorință mare de a avea copii merită respect deosebit și locul 2.

4. Nu este atât de Harry și murdar

Aproape optzeci roluri, regie mai mult de treizeci de lucrări, patru premii Oscar pierde strălucire stea pe fundalul timp de șapte (!) Paternitatea regele occidentalilor de la Hollywood. În relațiile cu femeile care au dat naștere copiilor săi par a fi foarte confuz Clint Eastwood. A fost cel mai fericit mamele, celebru și nu atât, exact cinci. Ultimul nume Eastwood a aprins în metrica copilului nou-născut acelui om fierbinte avansat în vârstă de 66 de ani. Se poate observa emoție oshalev, el apoi brusc a vorbit despre inechităților de gen în ceea ce privește procreare: spun ei, de ce femeile nu dau naștere într-o astfel de vârstă Posh? Maitre ani, sărbătorind 31 mai aniversare de 84 de ani, și locul al treilea.

Hollywood tata 6

Clint Eastwood: totul se repetă ...

5. Pe marginea prăpastiei? improbabil

Cu ochi albastru american, chiar și la vârsta de 55 de ani arata ca un tânăr, în timp ce mai mult varsta-topu colegii. La acea vreme, jurnaliștii shoveled viața sa personală este în sus și în jos, de asteptare Alec Baldwin și colegii săraci, și tiran intern macabru. Și Kim Basinger - prima soție - a adăugat combustibil la foc prin inhibarea elementar papa comunica cu fiica lor comună. De aceea, vedeta filmului „On the Edge“ și se referă la nașterea unei a doua fetiță Carmen, care nu este un an, o șansă de a simți ca un tată cu totul la zero. Ei bine, ei, dragoste, aceste răsturnări de situație, principalul lucru - pentru a Malyavka fericit. locul 5.

Video: Top 5 PĂRINȚI Super ÎN LUMEA ANIMALELOR

Hollywood tata 5

Grown fiica cea mare - o copie completă a mamei sale. Dar tatăl său - prea!

Video: Top 5 cele mai mari fanioane Donato

P.S. Așa că vreau să cânt solemn: „Nu te sufletul vechi ...“ Oprește-te, limba nu se întoarce pentru a le numim - superb, sexy, a cerut - veterani. Și nu numai sufletul, se pare, nu obține vechi!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Numele maxNumele max
Elvira Bolgova în 38 de ani, a devenit un dublu-mamaElvira Bolgova în 38 de ani, a devenit un dublu-mama
20 Reguli pentru tați creșterea fiice20 Reguli pentru tați creșterea fiice
Artistul Valery Yaremenko al doilea fiuArtistul Valery Yaremenko al doilea fiu
Felicitări tata de ziua lui. versuri PapaFelicitări tata de ziua lui. versuri Papa
Contestarea de paternitateContestarea de paternitate
Scutece de unică folosință „bella copil fericit“Scutece de unică folosință „bella copil fericit“
Hollywood-ul se odihnește! - familiile interne mari tați steleHollywood-ul se odihnește! - familiile interne mari tați stele
Mole - horticultorMole - horticultor
Gosha Kutsenko a devenit tată pentru a doua oarăGosha Kutsenko a devenit tată pentru a doua oară
» » » Top 5 cele mai tați Hollywood vârstă

© 2011—2024 GurusBaby.com