Rus periuta de dinti medicala patentat cu aur și argint

zubnaya-schetka-2

Vindecători au folosit mult timp proprietatile terapeutice ale argintului. ioni metalici miraculoase pot dezinfecta apa, uciderea microbi dăunători. Datorită acestei caracteristici și inventator de argint Rodimin Eugene, Rușii vor fi în curând posibilitatea de a folosi o periuță de dinți care protejează împotriva virusurilor și a bacteriilor.

Ideea de a folosi o selecție de ioni de argint a periuței de dinți atunci când este în contact cu apa nu este nou - astfel de produse sunt în vânzare de peste mări. Dar ele sunt extrem de costisitoare, iar efectul protector este foarte scăzută. Rodimin perie îmbunătățită: în mâinile sale a devenit o mică celulă electrochimică, este izolat în prezența sărurilor de aur în 600 de ori mai mare decât cantitatea de ioni de vindecare! Și, în timp ce costurile de producție estimate sunt mult mai mici și, prin urmare, costul unei periuțe de dinți pentru consumator va fi destul de accesibil.

Care este valoarea descoperirii? . După clătire perie somn ei până când picăturile de apă se evaporă, purificată de viruși și bacterii.

Invenția nu este numai în condiții de siguranță, dar, de asemenea, util ca un copil. Ar fi o protecție suplimentară împotriva agenților patogeni care cauzează boli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru dinti la domiciliuCum să aibă grijă în mod corespunzător pentru dinti la domiciliu
Cum se curata dintii copiluluiCum se curata dintii copilului
Cum să se spele pe dinți pentru copii sub un anCum să se spele pe dinți pentru copii sub un an
Copite de argintCopite de argint
Fluorul pentru copiiFluorul pentru copii
Bijuterii de argint elegant, cu pietre naturaleBijuterii de argint elegant, cu pietre naturale
Cariile dentare la copiii miciCariile dentare la copiii mici
Regina periuță de dințiRegina periuță de dinți
Dinți la copii - îngrijire, tratament și prevenireDinți la copii - îngrijire, tratament și prevenire
Argintare copii dințiArgintare copii dinți
» » » Rus periuta de dinti medicala patentat cu aur și argint

© 2011—2022 GurusBaby.com