Oamenii de știință au dovedit că pentru o femeie om este într-adevăr un mister nerezolvat!

Video: nu există Aliens. dovezi de netăgăduit!

Psihologia

Video: Subiect live. Ce fac animalele?

Studii științifice în Spitalul Universitar LWL din Bochum, în Germania, a arătat că în centrul problemelor din înțelegerea bărbații și femeile nu sunt doar diferențe psihologice, ci și trăsăturile anatomice ale creierului.

Chiar și în timpul relației de bomboane buketny dintre iubitorii de multe ori intensitatea depasirii scânteii, cauzată de o lipsă de înțelegere sau aspirații de acțiuni partenere. Și dacă la început tinerii găsi puterea și dorința de a stinge neînțelegere incipientă cu emoțiile negative acumulate răsfrâng asupra conflictelor repetate în timp. De multe ori ele devin cauza ruptura temporară sau definitivă a relațiilor. Mulți oameni supraviețuiesc separarea, ulterior, afirmă cu amărăciune că nu au răbdare, înțelepciunea, capacitatea de a înțelege soțul de a păstra iubirea și confortul camerei în comun.

Ceea ce, potrivit psihologilor, un om diferit de femei?

Omul - practicile lumești, nevoile de viață de astăzi ale familiei sale. Deoarece zilele comunităților primitive, principalul obiectiv a fost de a obține mamut pentru a hrăni soția și copiii, pentru a le proteja de animalele sălbatice și a atacurilor altor membri ai tribului. Din cele mai vechi timpuri este folosit pentru a se bazeze pe femei în viață totul, decora casa, potrivire (fabricarea) Imbracaminte, nu pentru un moment pierde capul, și fără a uita necesitatea de a face stocuri pentru iarna. El a pus în genotipul, de repaus după lupte o zi grea, adormi la planurile de vacanță ciripitul o soție fericită este clădire.

Video: Rusia Mermaid

Omul este în mod clar dominat de emisfera dreapta dependent de muncă, în timp ce senzual lăsat mult în urmă. Prin urmare, încercările de a atinge soțiile dorite un răspuns emoțional puternic de soția se termină, de obicei, într-un fiasco și dezamăgirea ulterioară. În plus, spre deosebire de femei, sunt capabili de a crea și de a rezolva mai multe probleme în același timp emisferele sale la fel de dezvoltate ale creierului, reprezentanții puternice jumătate a omenirii nu poate „pulverizat“ pe mai multe lucruri în același timp. Flexibilitatea proceselor de gândire ei sunt ca mersul pe șine de tren de marfă.

Există diferențe mari în proprietățile memoriei. Expresia mea preferată la femei „Vă amintiți ...“ efect asupra bărbaților este mai rău decât o cârpă roșie pentru un taur. Și toate pentru că nu-mi amintesc! Am observat deja că orice eveniment este perceput mult mai calmă decât soția emoțională, și, prin urmare, mult mai repede uitat. Acesta este motivul pentru care psihologii recomandă să nu amâne explicațiile de pe spate arzător. În caz contrar, femeia la risc în loc de sentiment provoca remușcări un soț abia dacă a suprimat iritare din cauza necesității nu numai pentru a calma soția lui, dar primul dureros să cred că ceea ce el este vinovat.

Ceea ce a descoperit de oamenii de știință germani?voluntari de sex masculin au fost rugați să ghicească cuvintele și să descrie ceea ce emoții copleșit vedea în imaginea de ochi. Atunci când acest lucru a fost efectuat scanarea creierului subiecților în domeniul așa-numitei amigdalele - Lot responsabil de capacitatea persoanei de a corela anterior experimentat de propria noastră experiență cu sentimente și sentimente de o altă persoană. Sa dovedit că activitatea amigdala crește dacă participanții la studiu se uita la o imagine a ochiului unui om. În majoritatea cazurilor, având în vedere răspunsurile corecte. Destul de situația inversă a avut loc atunci când încearcă să determine expresia ochilor de sex feminin: activitatea amigdala a scăzut brusc la starea de somn profund, iar încercările inutile de a descrie subiectele din experiențele de imagine evocate simpatie.

Care este valoarea de descoperire științifică?

Germanii au demonstrat că creierul bărbaților, datorită caracteristicilor anatomice și funcționale nu sunt în măsură să accepte și să proceseze puternic val emoțional emanată corect de la partenerul tau. Prin urmare, o femeie ar trebui să fie gata, de faptul că sugestiile ei, susținute aspect ochi fermecător expresiv, poate fi înțeleasă în exact opusul. Și vina nu este egoismul sincer și cinismul puternic jumătate a omenirii, și o mică zonă a creierului - amigdala.

Video: Cum a făcut oamenii din lume? În cazul în care oamenii provin de la?

Concluzie: Doamnele pot salva o mulțime de celule nervoase, în cazul în care, la momentul disputei nu va pune interlocutorul într-o fundătură, și să descrie propriile sentimente. Direct de pe fraza a spus: „M-ai rănit acum“ răspuns ar fi mai potrivită decât o expresie de durere chinuitoare în ochii lui, se uită la omul care tocmai s-au înecat și topit cu admirație, dar nu au simțit remușcări.

Desigur, după mulți ani de căsătorie partener în cele din urmă învață să facă distincția iskrinki scântei râs furie în elevii de soția sa, dar nu reușește să păstreze și să nu meargă până la acea perioadă fericită. Ceea ce ne dorim din toată inima și cititorii noștri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Inima copiilor lui străpunsă de bucurie în mâinile mamei saleInima copiilor lui străpunsă de bucurie în mâinile mamei sale
Oamenii de știință susțin că sugarii prematuri diferă eșec la școalăOamenii de știință susțin că sugarii prematuri diferă eșec la școală
De ce soțul este gelos pe copil și ce să fac despre asta?De ce soțul este gelos pe copil și ce să fac despre asta?
Cum să repare relațiile cu soțul ei, după ce a dat naștereCum să repare relațiile cu soțul ei, după ce a dat naștere
Parteneriate naștereParteneriate naștere
Autismul poate fi diagnosticat chiar și în timpul sarciniiAutismul poate fi diagnosticat chiar și în timpul sarcinii
Căsătorie Întoarcere: există o șansă?Căsătorie Întoarcere: există o șansă?
5 Cei care sunt cel mai bine evitate pe prima dată5 Cei care sunt cel mai bine evitate pe prima dată
Sarcina și soțulSarcina și soțul
Mowgli. Întoarceți-vă la oameniMowgli. Întoarceți-vă la oameni
» » » Oamenii de știință au dovedit că pentru o femeie om este într-adevăr un mister nerezolvat!

© 2011—2022 GurusBaby.com