Mamele care fumează copii sunt expuși la tulburări psihice

Video: Are Tulburări Pooh Have mintale? - Winnie the Pooh Teoria - Cartoon Conspirației (Ep 35).

kurenie

Video: Ill mama cameră de luat vederi cu nou-nascutului tatăl doar sta de & înregistrări!

Pentru femeile care au fumat in timpul sarcinii, riscul de a avea copii cu tulburare bipolara (denumita anterior boala maniaco-depresivă) sa dublat. Aceasta este concluzia trasă de cercetatori de la Universitatea Columbia.

Tineri cercetatori, condus de profesorul Alan Brown of Clinical Psychiatry si finantate de catre Institutul de Sanatate Mintala a studiat dosarele medicale a 79 de pacienți care suferă de tulburări psihice bipolara. Pentru comparație, un eșantion aleatoriu a fost format grupul de control 654 de persoane sanatoase prin diverse caracteristici etnice, educaționale și profesionale. Într-un model experimental de analiza proceselor statistice și prelucrarea persoanelor vizate medicale a fost creat, ar elimina toți ceilalți factori care afectează sarcinii adverse, păstrând ca fumatul numai semnificativ în sine mamei în timpul sarcinii. Rezultatele au aratat ca copiii cu tulburare afectiva bipolara apare de doua ori mai des decât cele ale căror gravide mama a abandonat tutun sau de fumat deloc niciodată.

Video: INTUNERICULUI ~ COPII O privire în interiorul FULL DOCUMENTARE [HD]

Acesta a fost deja dovedit legatura intre fumat femei gravide și dezvoltarea de tulburare de deficit de atenție la copii și comportament hiperactiv. Unicitatea acestui studiu este faptul că tabloul clinic de tulburare bipolara evidentă numai după mulți ani: în adolescență sau adulții lor.Potrivit Dr. Mario Maj Medicina al Departamentului de Psihiatrie Universitatea din Napoli, în țesuturile nervoase ale fatului, nicotina se leaga de receptorii specifici. Se modifică metabolismul neuronilor, denaturând dezvoltarea lor și făcându-le sensibile la alți factori de mediu adverse. De-a lungul timpului, acest lucru conduce la manifestarea copilului diferite în formă și severitatea tulburărilor mintale, adolescent sau chiar adult.

Video: Experimente pentru copii Monkey expuse | National Institutes of Health

Cercetătorii sunt unanimi în a afirma că fumul de tutun - este una dintre puținele periculoase pentru factorii de mediu adverse umane, care influențează pot fi evitate. Este suficient doar dorește mama lui pentru a da naștere la urmași sănătoși, și decizia ei vointa puternica sa renunte la fumat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Medicii din spital au dovedit - copii mor în fumul de țigarăMedicii din spital au dovedit - copii mor în fumul de țigară
Efectele fumatului în timpul sarciniiEfectele fumatului în timpul sarcinii
Cum de a ajuta pe fiul sau fiica ta în lupta cu o tulburare mintalăCum de a ajuta pe fiul sau fiica ta în lupta cu o tulburare mintală
Depresia postpartum: un mit sau realitate?Depresia postpartum: un mit sau realitate?
Audiobooks Boris Zakhoder (poezii și povești). Asculta și descărca zana audio.Audiobooks Boris Zakhoder (poezii și povești). Asculta și descărca zana audio.
Sindrom antifosfolipidic în obstetricăSindrom antifosfolipidic în obstetrică
Autismul poate fi diagnosticat chiar și în timpul sarciniiAutismul poate fi diagnosticat chiar și în timpul sarcinii
Încetarea sarcinii la 22 de săptămâni, din motive medicaleÎncetarea sarcinii la 22 de săptămâni, din motive medicale
Cum să renunțe la fumat în timpul sarciniiCum să renunțe la fumat în timpul sarcinii
Pedeapsa corporală provoca agresiune și inteligență copilărie redusăPedeapsa corporală provoca agresiune și inteligență copilărie redusă
» » » Mamele care fumează copii sunt expuși la tulburări psihice

© 2011—2024 GurusBaby.com