Comportamentul unui copil depinde de calitatea produselor alimentare sale, chiar înainte de naștere

Consumul de alimente nedorită pentru femei în timpul sarcinii și copiii sub vârsta de 5 ani, duce la probleme de comportament grave la copii. Aceasta este concluzia cercetatorii medicale din Norvegia, care a publicat concluziile lor in revista octombrie, care este eliberat de Academia Americana de Psihiatrie Pediatrică.

Video: Cum de a concepe un copil sănătos și să dea naștere unui copil sănătos? proiect "dezvoltarii prenatale"

o echipa de medici a examinat obiceiurile alimentare 23020 de femei în timpul sarcinii și copiii cu vârsta de 5, 3 și 1,5 ani și 6 luni. Lista de produse, pe care oamenii de știință au acordat o atenție deosebită, conținea 225 de nume. Prin recompensarea au fost atribuite legume crude și fierte, fructe de mare, oua, ulei de pește bogat mare, pâine din cereale integrale, fructe, brânză, ulei vegetal. Junk food a fost considerată toate tipurile de inghetata, ciocolata, orice copt (napolitane, produse de patiserie, brioșe, cookie-uri), bomboane, aromate cu miere sau pâine gem, băuturi acidulate și sifon, pizza, alimente cu îndulcitori artificiali, murături și marinate, produse din carne pentru fast-food, rafinat produse și alimente bogate în grăsimi saturate și punct de topire ridicat.

Pentru studiu a fost de încredere, ia întotdeauna în considerare alți factori care pot afecta dezvoltarea mentală a copilului. Medicii acorde o atenție la vârsta părinților, și că acestea au semne de depresie, nivelul de educație și de venitul gospodăriei, sexul copilului, mama fumat.

Video: Bazele Yoga antrenament de befit în care mușchi 90 ar trebui să fie instruiți pentru o lungă perioadă de timp este pe picioareMedicii au evaluat comportamentul tuturor copiilor de scară psihologică specială. Sa dovedit că copiii mai devreme începe să mănânce junk food, cu atât mai probabil acestea sunt opțiuni de un astfel de comportament patologic si stari de spirit, cum ar fi anxietatea, durerea, isterie, agresivitate, hiperactivitate, anxietate identificate. Sa dovedit, de asemenea, că un comportament provocator la copii este direct legată de dietele nesănătoase de mamele lor in timpul sarcinii.

Anterior, oamenii de știință australieni studiază natura puterii 9.000 adulti care sunt obezi, au aratat ca fast-food și nesănătoase mănâncă 40% mai multe sanse de a dezvolta depresie. Prezentul studiu a confirmat faptul că psihicul copiilor este, de asemenea, expus la efectele adverse ale produselor alimentare de calitate scăzută.

Video: Pot să simt sarcina ta? Seria 5 Sarcina săptămână de săptămână

Vârsta medie de apariție a problemelor de comportament la copii este de 13 ani. Dar părinții trebuie să știe că important pentru prevenirea lor este dieta mamei sanatoasa in timpul sarcinii si alegerea corectă a produselor de hrănire a bebelușilor de până la 5 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Nutriție adecvată pentru femeile gravideNutriție adecvată pentru femeile gravide
Sarcina 30 săptămâni: produse alimentareSarcina 30 săptămâni: produse alimentare
Cum de a concepe un copil sănătos? pentru concepțieCum de a concepe un copil sănătos? pentru concepție
Dieta -25 kgDieta -25 kg
Dieta mamei care alăptează - cheia pentru sănătatea unui copilDieta mamei care alăptează - cheia pentru sănătatea unui copil
Sarcina și vegetarianismul: ce ar trebui să fie hrana viitorului mama vegetarianăSarcina și vegetarianismul: ce ar trebui să fie hrana viitorului mama vegetariană
Că nu poate avea gravidăCă nu poate avea gravidă
Partener de pregătire pentru a concepe: îmbunătățește calitatea spermeiPartener de pregătire pentru a concepe: îmbunătățește calitatea spermei
TalenadaTalenada
Dieta ou timp de 4 săptămâni (patru săptămâni)Dieta ou timp de 4 săptămâni (patru săptămâni)
» » » Comportamentul unui copil depinde de calitatea produselor alimentare sale, chiar înainte de naștere

© 2011—2022 GurusBaby.com