Șanse de a avea un copil a lua o femeie fără uter

Video: Pentru prima dată în istoria medicinei: o femeie a dat nastere dupa transplant de uter

oamenii de știință medicale nu încetează să ne surprindă, ceea ce face descoperirea, câteva decenii în urmă au fost considerate utopie fără speranță. Și aici este o altă veste fantastică: șansa de a avea un pui de urs și a obține o femeie a cărei uter este absent la nastere, sau a fost îndepărtat.

Video: În Suedia, m-am născut primul copil din lume a uterului transplantat

Al doilea cel mai mare oras suedez Gothenburg - nu este doar locația sediul auto Volvo sau locul de nastere al festivalului. De asemenea, este universitatea, care timp de 13 ani a efectuat lucrări de cercetare, finalizat în luna martie a acestui an, două transferuri succesive de uterului. Operațiunile sunt unice prin aceea că, în ambele cazuri, donatorii pentru fiicele lor devin mama lui. Acest lucru nu numai că reduce semnificativ riscul de respingere a grefei, dar, de asemenea, oferă o șansă pentru o funcționare normală a corpului, inclusiv concepția și în perioada fertilă.

Ambii pacienți care transplanturi au fost efectuate, în vârstă de 30 de ani, dar soarta lor este diferită. Unul sa născut cu o anomalie rara: a fost uter absent, cealaltă organul a fost eliminat in timpul tratamentului cancerului. Necesare pentru a realiza un comitet de rezoluție pentru probleme etice pentru medicii au decis cu privire la operațiunea.

Video: Cum de a ramane insarcinata atunci cand diagnosticat - fibrom uterin?

Informații despre încercarea de a organiza un transplant de uter in lumea de azi vine doar din Turcia și Arabia Saudită. Dar a folosit o grefa de la donatori care nu au legături de familie, iar într-un caz - pe femeia moartă. Finalizat această primăvară în operațiunea suedeză este comun genetic unic al donatorului și al primitorului, care crește foarte mult probabilitatea unui rezultat pozitiv al unui experiment științific. Ne dorim mult noroc pentru oamenii de știință și pacienți. La urma urmei, succesul lor va da speranță multor femei infertile în maternitatea mult dorită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fie că genurile independente posibil după cezarianăFie că genurile independente posibil după cezariană
Sarcina dupa cezarianaSarcina dupa cezariana
A doua sarcinăA doua sarcină
Sarcinii bigeminalSarcinii bigeminal
Clinica pentru copii în străinătate: care este mai bine?Clinica pentru copii în străinătate: care este mai bine?
Sarcina după 35 de aniSarcina după 35 de ani
Bicorn uterului si sarcinaBicorn uterului si sarcina
Uter în formă de șa și sarcinaUter în formă de șa și sarcina
Transplant de parTransplant de par
Durere in uter in timpul sarciniiDurere in uter in timpul sarcinii
» » » Șanse de a avea un copil a lua o femeie fără uter

© 2011—2022 GurusBaby.com