Tulburările de alimentație la bărbați nu apar mai frecvent decât la fete

Video: Patologie la băieți, ceea ce duce la infertilitate

epidemia de obezitate

Video: Q & A. Fata fără obligația

Avem tendința să credem că nemulțumirea față de greutate și proporții ale corpului - o mulțime de fete adolescente. Dorința lor obsesivă cu orice preț pentru a atinge cifra de parametrii de model și postul fără sfârșit nu deranjează în mod serios părinți și medici. dar sa constatat că băiatul a suferit de o tulburare de alimentație la fel de des ca fetele. Doar manifestări, iar consecințele sale radical diferite.

Această declarație a fost făcută MD, profesor asociat de Pediatrie de la Spitalul de copii din Boston Alison Field. Ca rezultat al investigațiilor sa constatat că băieții sunt de aproape 4 ori mai probabil preocupat de creșterea masei musculare decât a pierde in greutate: 9,2% vs. 2,5% au realizat studii. De asemenea, fetele sunt gata de utilizare vărsături și laxative pentru a reduce greutatea, baieti care visul de a atinge corpul „ideal“, ușor de acord cu orice proceduri dureroase și numirea de aditivi speciali concepute pentru a construi musculare. Preocuparea medicilor a fost faptul că Această categorie băieții sunt de două ori mai puțin probabil în cauză cu colegii lor din figură văzută în utilizarea de droguri. În plus, acestea sunt mult mai rapid si la o varsta mult mai tanara dezvolta dependenta de alcool.

Video: boli infecțioase ale tractului genital la bărbați

Confirmați aceste date publicate în rezultatele intermediare ale unui studiu din SUA pe scară largă în curs de desfășurare, care a început în urmă cu câțiva ani, inclusiv observarea 9039 fete si baieti 7843. O relație directă între a mânca prea mult in timpul adolescentei si un risc crescut de utilizare viitoare de marijuana și alte droguri.Un alt studiu al tulburărilor de alimentație a fost efectuat în rândul adulților americani - 5527 bărbați. Prin studiul lor detaliat al acelor respondenți au arătat că, în adolescență au fost prea preocupat de dezvoltarea masei musculare din cauza de nemulțumire față de proporțiile corpului lor. Apoi, acest grup de subiecți examinate cu atenție. Sa dovedit că cele mai multe dintre ele în viața adultă sunt problemele direct legate de tulburări de alimentație în copilărie mai târziu. Aceasta supraalimentarea, excesul de greutate și obezitatea, dependența de alcool, marijuana și droguri mai greu, si episoade frecvente de depresie.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că tulburări de alimentație, la băieți - este o manifestare vie a tendinței de a dezvolta tot felul de dependență patologică. Deoarece copiii cu îngrijorare excesivă figura proprie nu poate fi ignorat. Pentru a asigura un viitor sănătos care au nevoie de ajutor psiholog clinic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege jucării pentru băieți și fete 8 aniCum de a alege jucării pentru băieți și fete 8 ani
Standarde de creștere pentru copiiStandarde de creștere pentru copii
Conformitatea cu vârsta și creșterea copiilorConformitatea cu vârsta și creșterea copiilor
Romane contemporane pentru fete adolescente de 15 aniRomane contemporane pentru fete adolescente de 15 ani
Cât de mult ar trebui să cântărească un copil la 10 luniCât de mult ar trebui să cântărească un copil la 10 luni
Creșterea unui copil nou-născutCreșterea unui copil nou-născut
Tunsori pentru băieți adolescenteTunsori pentru băieți adolescente
Greutatea normală și de creștere a copilului în 13 aniGreutatea normală și de creștere a copilului în 13 ani
Dezvoltarea fizică a unui copil de 13 aniDezvoltarea fizică a unui copil de 13 ani
Norma de greutate la copiiNorma de greutate la copii
» » » Tulburările de alimentație la bărbați nu apar mai frecvent decât la fete

© 2011—2024 GurusBaby.com