Penelope Cruz este insarcinata - fotografii gravide Penelope Cruz

Video: Mini-film Penelope Cruz pentru Agent Provocateur în 2014

în cariera de modelare Penelope Cruz au un sondaj pe scară largă și fotografii în nud

spaniolul sufocant Penelope Cruz Sanchez și soțul ei, actorul Javier Bardem plus față de așteptat familiei. Modelul în vârstă de 38 de ani, iar actrita este insarcinata in trei luni.

Penelope Cruz este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase si sexy femei din lume.

Cum a început totul

în cariera de modelare Penelope Cruz au un sondaj pe scară largă și fotografii în nud

în cariera de modelare Penelope Cruz au un sondaj pe scară largă și fotografii în nud

Penelope Cruz - prima actrita spaniola care a primit recunoașterea Academiei Americane și a primit „Oscar“. Dar, până când apare o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame a luat 10 ani de munca grea, succesul și eșecul categoric. Numai dedicarea, energia și optimismul neobosit inepuizabilă a permis Penelope nu a renunțat și să ajungă la înălțimi stelare nu numai in cariera actoriceasca, dar, de asemenea, ca model.

Ca un copil, Penelope, și a fost pasionat de balet timp de 13 ani pentru a studia dansul în Conservatorul Național Spaniol din New York. Experiența actoria a fost împușcat în grupul video pop, atunci când fata avea doar 15 ani. Și 2 ani mai târziu, ea a făcut debutul ca actriță de film. Timp de 10 ani, Cruz a participat la crearea de mai mult de 50 de filme de lung metraj.

În prezent, actrita Oscar in banca nominalizat pentru un premiu ALMA, Academiei Europene de Film, Globul de Aur, Premiul David Donatello da și Goya.

Foto: model de Penelope
Descriere: Cariera de modelare Penelope Cruz are un sondaj pe scară largă și fotografii în nud

Video: Cele mai bune fotografii ale Penelope Cruz, în bikini

Cariera Modelare Penelope CruzPenelope Cruz se încadrează în categoria femeilor a căror frumusețe cu vârsta devine mai luminoasă și atragerea. Dovada este o cooperare pe termen lung cu firme cosmetice si case de moda L'Or al, Mango, Loewe, cu designerul Ralph Lauren, filmare de la Hollywood, și reviste voga.

Video: Top Poze Penelope Cruz, în bikini

Viața personală Penelope Cruz

Soții apar adesea pe un partid laic și uite absolut cuplu fericit

Penelope și Javier: Soții apar adesea pe un partid laic și uite absolut cuplu fericit

Dorința de a atinge înălțimi profesionale și să facă o carieră pentru o lungă perioadă de timp nu a permis actriței să aranjeze viața sa personală. Primul roman serios, care a durat mai mult de 3 ani, a urmat între Penelope și Tom Cruise în anul 2001, când au jucat împreună în filmul „Vanilla Sky“. Al doilea an ales dupa despartirea de Cruise ca un actor Matthew McConaughey, relații care au durat mai mult de un an. Oboseala și frustrare din iubirile furtunoase făcut emoțională Penelope comite acte impulsive: ea a dat în judecată jurnaliștii să se răspândească informații despre viața ei personală, și a anunțat intenția de a adopta mai mulți orfani.

Totul sa schimbat în 2007, când soarta ei a adus la actorul Javier Bardem. Romanul, care a durat 3 ani, a întărit credința că Javier Penelope - bărbatul vieții ei, sufletul ei pereche. În iulie 2010, cuplul legalizat relația lor.

copil Penelope

Primul-născut al Penelope și Javier

Primul-născut al Penelope și Javier

Primul-născut din Penelope Cruz și Javier Bardem sa născut 25 ianuarie 2011, când actrița a fost de 36 de ani. Un băiat pe nume Leo Enkinas Bardem. Este simbolic faptul că în ziua tatălui nașterii fiului său a fost nominalizat pentru „Oscar“ pentru cel mai bun actor. Dar, în funcție de cuplul stea, copilul a început să ambii părinți cea mai bună recompensă.

După nașterea mass-media primul-născut a speculat în mod repetat despre urmatoarea sarcina de Penelope Cruz, dar informația nu a fost confirmată. În acest moment se mulțumeau Bardem fericit de a împărtăși cu prietenii și primește felicitări de la ei. Este încă necunoscut, care se va naște - un băiat sau o fată. Dar mama și tata nu a ascuns faptul că așteptarea nașterii unui copil aduce atât un sentiment de mare fericire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce ar trebui să facă părinții pentru o adaptare rapidă a copilului la grădiniță, în cazul în care…Ce ar trebui să facă părinții pentru o adaptare rapidă a copilului la grădiniță, în cazul în care…
Când și căruia Irina Bezrukov a avut un copilCând și căruia Irina Bezrukov a avut un copil
Mockingjay: jocul înainte de revoluțieMockingjay: jocul înainte de revoluție
Doi copii în familie: cum să educe prietenii lor?Doi copii în familie: cum să educe prietenii lor?
Anna a fost mama SnatkinaAnna a fost mama Snatkina
Metoda Ferber: Potrivit psihologilorMetoda Ferber: Potrivit psihologilor
Nume milanNume milan
Top 5 cele mai tați Hollywood vârstăTop 5 cele mai tați Hollywood vârstă
Olga Kabo a dat naștere unui fiuOlga Kabo a dat naștere unui fiu
Hollywood-ul se odihnește! - familiile interne mari tați steleHollywood-ul se odihnește! - familiile interne mari tați stele
» » » Penelope Cruz este insarcinata - fotografii gravide Penelope Cruz

© 2011—2024 GurusBaby.com