Vremea în St. Petersburg în aprilie 2016

Conform previziunilor pe termen lung de la Serviciul meteo 33, vremea in St. Petersburg, în aprilie va fi: + 9 ° C, ceea ce este normal de așteptat temperatura medie zilnică +7 ... Temperatura medie de noapte va varia de la +1 la + 2 ° C

precipitații de așteptat de 40-50 mm, care este de 35-45% mai mare decât în ​​mod normal. Meteo va fi durabil - fluctuații prognozate de temperatură, diferite cantități de precipitații, precum și schimbări în direcția vântului.

Primul deceniu al lunii va fi mai mult noros, fără precipitații, Temperatura medie zilnică va fi de 2 + ... + 7 ° C

Video: Vremea în St. Petersburg aprilie 2016

La mijlocul lunii va fi noros în aer timp de zi se încălzește până la + 12 ° C Până la sfârșitul celei de a doua temperatura deceniu in timpul zilei scade la + 5 ... +7 ° C și noapte înghețurile sunt ușoare.

va fi ploaie ușoară în ultimele zile ale lunii aprilie, temperaturile din timpul zilei va rămâne instabilă, fiind în intervalul de + 5 ... + 10 ° C

Video: Vremea în Sankt Petersburg pe 20 aprilie 2016 miercuri 20 aprilie 2016

La începutul lunii aprilie, în St. Petersburg stabilit, de obicei, temperatura medie zilnică este mai mare de 0 ° C, dar de multe ori se întoarce cu o răceală vânturi nord-est, care aduc nopți geroase. Temperatura medie în informații aprilie, pentru anii 1979-2015: + 4,8 ° C. Cea mai rece aprilie a fost în 2003 (temperatura medie a fost de numai + 1,68 ° C). Iar cea mai calda aprilie a fost în 2000 (temperatura medie a ajuns la + 8.08 ° C).

Datorită prezenței corpurilor mari de apă rece de izvor din Sankt-Petersburg vine mai târziu decât în ​​zonele învecinate. Aprilie în regiunea este una dintre lunile cu cele mai puține precipitații, astfel încât în ​​2015 în această lună, a fost observat doar două zile ploioase.

Video: Zăpadă în 2016. aprilie Vremea în Sankt-Petersburg

S-a preparat pe baza datelor pe termen lung de model de serviciu de predicție Vremea 33. Datele privind prognoza din Sankt-Petersburg pentru o lună: https://pogoda33.ru/погода-санкт-петербург/месяц

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Zile favorabile pentru conceptieZile favorabile pentru conceptie
Pot să merg cu copilul laPot să merg cu copilul la
Temperatura bazala a corpului în timpul sarciniiTemperatura bazala a corpului în timpul sarcinii
Spațiu de aplicare pentru Ziua CosmonauticaSpațiu de aplicare pentru Ziua Cosmonautica
Anotimpuri și luni pentru copiiAnotimpuri și luni pentru copii
Temperatura bazala in timpul sarciniiTemperatura bazala in timpul sarcinii
Cum sa te imbraci copilul pentru vreme: sfaturi pentru parinti !!!Cum sa te imbraci copilul pentru vreme: sfaturi pentru parinti !!!
Calendarul lunar pentru transplantare plante de apartamentCalendarul lunar pentru transplantare plante de apartament
Vremea la Moscova în aprilie 2016Vremea la Moscova în aprilie 2016
Tabel calendar determina sexul copiluluiTabel calendar determina sexul copilului
» » » Vremea în St. Petersburg în aprilie 2016

© 2011—2022 GurusBaby.com