Ei au un copil! Celebrul nostru mama adoptivă și tata

video: "Am corectat!" Venter ia copilul departe de sala de așteptare. de la 22/08/16

familii substitutive 1

Video: Copiii de așteptare pentru noile lor mame si tati .avi!

Elita internă mereu în minte: succes - respect, eșecul - ho a adoptat-o ​​... Și aici este un pic mai complicat. Unii laudă, alții condamnă, alții suspectează și aproape toate sunt întrebați - spun ei, ce mâncărime, pentru că gloria-bani închinătorii sunt prezenți. Și eu nu știu că inima unui imens dragoste, necheltuite o persoană, plus există o oportunitate de a face un om puțin fericit.

Chet Barshchevskaya: a doua tinerețe

Neobișnuit pentru commoners cuplu declarație Barshchevskaya susținând că acestea au un pui de gemeni ... din motive egoiste. Ce egoism? Simțiți-vă tineri și în formă. Fiica mea a crescut, a primit un loc de muncă, tata fericit, realizările mama și nepoții. Cu toate acestea, nu un singur suflet este plin de profesionalism. Deci, locul decizie luată în toate respectă soția lui că pentru idila completă îi este lipsită de râs pentru copii. Și infantile însoțitoare bube bucurii, lacrimi. În cazul în care nu imediat Dashutka doi ani de la orfelinat și a luat Max nou rude, dar dragostea și grija pe care le fac minuni. guru juridic rus însuși consistent, mama flori Olga - aceasta este tineretul din numărul doi. Dar, mai important decât faptul că chadushki mulțumit.

2 familii substitutive

Viktor Rakov: planul "B" pentru succes

De la prima sa căsătorie - un fiu adult, are o fiică adultă din a doua lui sotie iubita lui Lucy, invitația să nu apară usuce - ca toate informațiile în actualizate. Dar nu: nu lăsați cuplul speră să aibă un Bebik gălăgios, se decide pentru ei înșiși ceea ce, dacă nu vom reuși să crească în mod natural Cancer genul, va merge la planul de „B“, și anume adoptarea. Și așa sa întâmplat. Pe banca nu are nevoie să fie discutate: svetlenky sau smuglyachok, fată sau băiat - la fel ca un copil. probleme birocratice interminabile nu a devenit un obstacol pentru transformarea formală a Danka pentru copii Case în Danil Viktorovich Raková. Îmi place băiețelul, cum ar fi propria lui, și Victor și Lyudmila, și podele mai vechi. În timp ce există, prefixul „cum“ este irelevant aici.

6 familii de plasament

Tatiana Ovsiyenko: de la filantrop - la mame

Pentru prima dată a văzut steaua pop Igorka copil maro cu ochi în Casa Penza. Băiatul are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală cardiacă complicată costisitoare. Tatiana a preluat și costurile cu mult mai mici, și profesioniști de căutare pot restabili starea de sănătate a orfanului. Mai mult decât atât, puietul perioada de reabilitare a avut loc la casa lui Tanya și soțul ei, Vladimir. Cuplul a dat seama că nu ar putea deveni o parte a limbii materne, Igor, și a adoptat băiatul. Timpul zboara, Igor este acum pe pragul de maturitate, primește o educație decentă în Statele Unite, se întâlnește o fată drăguță. Deci, nu cred, atunci pur și simplu spunând: nu ar fi aceeași binecuvântare în deghizare de sănătate!

5 familii substitutive

Natalia Belokhvostikova: Dumnezeu FiulDouăzeci și șase de ani - este o astfel de diferență între fiica cea mare a divelor sovietice ale ecranului de argint și receptorul Kirill. Cu toate acestea, acest lucru nu interferează cu sora trata fratele mai mic cu dragoste și tandrețe. Spre deosebire de cele mai multe povestiri despre adopție, nu sunt părinții au ales gândaci, iar el le. După evenimentul de caritate într-una din casele de copii de trei ani plâns Natalia - să zicem, toți prietenii lui au cruci, și el, Kirill nu e. Desigur, cruce ortodoxa Kirill a apărut, plus părinții grijulii cumpărat puțin băiat. Belokhvostikova Natalia și soțul ei, regizorul eminent, Vladimir Naumov, se numesc găsit deodată puțin fiul său - darul lui Dumnezeu.

Video: Familie Istoria Savelevyh: "Ni sa spus că există o fată care au nevoie urgentă de o familie"

3 familii de plasament

Svetlana Sorokina: de la cuvinte - la punctul

Super prezentator populare TV a dorit mult timp să preia educația privată de zeciuială afecțiunii părintești. Iar vara anului 2003, după un vis devenit realitate, Svetlana - ea a devenit o mama fermecatoare unsprezece-Antonina. Micul roz Tonya tras imediat mânerul părintelui, și vedeta de televiziune a realizat instantaneu - asta este, fiica mea! Cel mai interesant lucru, înainte de întâlnirea cu Mamula Sveta fetișcană lizibil „respins“, mai multe tătici potențiale, mame, astfel încât, în acest caz, nu a fost fără intervenția unei puteri mai mari. Sorokin deține inițial nici o informație cu privire la adopție secrete, argumentând - este mai bine să lase de Tonya știu decât de limbute inactiv capabile să știe cum interpretează greșit faptele.

7 familii substitutive

Alexei Serebryakov: toate pentru copii

Un actor bine-cunoscut a ridicat deja o fiica din prima căsătorie a soției sale Maria. Intenția de a lua la copii plasament de familie a fost reciproc pentru cuplu, și cel mai mare Dasha a sprijinit cu fermitate ideea. Și a apărut în gemeni Serebryakov Danya și Stepan. Deși propunerile de a acționa cu generozitate împroșcau pe Alexei, cu familia sa, sa mutat pentru rezidență permanentă în Canada de externe, invocând lipsa de emigrare în Rusia condiții normale pentru educația copiilor, ca de obicei. La urma urmei, ce este diferența - Kaluga sau Toronto - atâta timp cât copiii sunt fericiți, bine îngrijit, a iubit. Mai ales acasă Serebryakovs nu uita vin la prieteni-rude. Da, și de atractiv Rusă roluri de film stele „Gangster Petersburg„nu renunta.

Video: Justin Bieber: copil teribil show business

4 familii substitutive

Catherine Gradova, Serghei Zverev, Nikolay Karachentsov, Andrei Kirilenko, Dmitri Zelenin, Irina Alferov, Mihail Zurabov, Andrei Norkin, Pavel Borodin - poate fi o lungă listă de celebrități care au găsit un loc în inima ei pentru copiii străini. Și aici nu este important în popularitate, ca și dorința de a face firimituri defavorizate fericit nu depinde de steaua.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Citește poveste popular rus „învățătura tatălui său“Citește poveste popular rus „învățătura tatălui său“
Felicitări pentru nașterea fiiceiFelicitări pentru nașterea fiicei
Script-ul de pe ieșire „drum bun“ și concursuri pentru 11 claseScript-ul de pe ieșire „drum bun“ și concursuri pentru 11 clase
Top 5 cele mai tați Hollywood vârstăTop 5 cele mai tați Hollywood vârstă
Felicitări La mulți ani mamaFelicitări La mulți ani mama
Coleg un salut zi de naștereColeg un salut zi de naștere
Cum se calculeaza sexul copilului prin sânge?Cum se calculeaza sexul copilului prin sânge?
Felicitări pentru seful ziua de naștereFelicitări pentru seful ziua de naștere
Citește Rusă poveste populară „urs, bou, o oaie și un cocoș“Citește Rusă poveste populară „urs, bou, o oaie și un cocoș“
Felicitări pentru ziua de naștere. Învață pe de rost poemulFelicitări pentru ziua de naștere. Învață pe de rost poemul
» » » Ei au un copil! Celebrul nostru mama adoptivă și tata

© 2011—2022 GurusBaby.com